Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz halinize şükredin ki ustası ankara.ya benim gibi ŞIRNAK olsaydı! ?
ben de çok mutlu oldum :) gebzede beni gerçekten anlayacak birini bulmuş olmak çok güzel :) haberleselim hatta tanısalim bulusalim bi gün :)
Tatlm ya takilma boyle seylere rbbim bylsini hyrli gormus ki oyle olmus. Mesela bizimde uzun donem. Isterdimki kisa dnm olsun ,ya sizinkide uzun donem olsaydi?! Haline sukretmelisin bence .siz halinize şükredin ki ustası ankara.ya benim gibi ŞIRNAK olsaydı! ?
Ayrica canlarim biz burda artik aile gibiyiz su sizi bizi kaldrsak artik![]()
Aynı şeyleri düşünmüşüz beni anlayacak kimse yok diye yakınırken çok iyi oldu tesadüf konuştuğumuzda benimle aynı duyguları hissedecek birini bulmak sohbet etmek harika olur tanışalım neresindesin Gebze'nin:)
evet evet :) ben cuma pazarında oturuyorum canım, sen ne taraftasin?
Gebze'de oturmuyorum canım ben Bayramoğlu tarafındayım 21 yaşındayım meslek : erken emekli talihsiz polis. Şuan ev sarmaşığıyım boll boll boş zamanım var :) 3buçuk yıllık ilişkimiz var nişan söz gibi resmi bi durum yok :)
benim de sıkılasarak bi 20 kilo kesin vermem lazım, yazın nişan elbisesi bakarken ezilip utanmak istemiyorum :)
Kizlar önümüzde 6 ay zamanimiz var bence yapabiliriz! ztn kilo vermeye baslayinca insan motive olyuor =) gelcek hafta carsamba günü fazla kilolarima sava$ ilan edecegim! ve bu sava$dan galib olarak cikacagim
.... askerlik olayina kendimi fazla mi kaptirdim ne xD
Her anlamda aynı duyguları paylaştığım birinin olması ne güzel :)
olsun canım buluşulabilecek bir gebze center'imiz var nasılsa :)
ben 27 yaşımdayim, ingilizce öğretmeniyim, 6,5 aylık bi ilişkimiz var :) askerden dönünce resmi birşeyler olacak inşallah :)
Evet neyse ki var :) İnşallah canım o zaman haberleşelim tanışalım uzun uzun konuşalım :) tekirdağ merkeze mi gidiyor askerin ?
Otobüsle mi gitmeyi düşünüyorsun , gidis dönüş saatlerine bak uyarsa kaçırma bence :)
Selam
Benim için de başladı , o memlekete gidince yani :) .
Allah kavuştursun hadi :)
Tatlm ya takilma boyle seylere rbbim bylsini hyrli gormus ki oyle olmus. Mesela bizimde uzun donem. Isterdimki kisa dnm olsun ,ya sizinkide uzun donem olsaydi?! Haline sukretmelisin bence .
Benimdedüğün
olacak inşallah o yüzden :)
Bende hep öyle planladım :) kiloların çoğunu nasılsa askerdeyken veririm dediğim için aldım
benim içinde :)
evet evet en kısa zamanda tanısalım :)
benimkinin acemilik tekirdağ da, merkez. Ustalık ise gelibolu da.
Kızlar ben uykuya geçiyorum artık, yarın son buluşmamiz olacak sevgilimle, enerjik olmam lazım :)
Hepinize iyi uykular.
Canim mesaj sayisini doldurma bölümü var ,google a yaz ordan doldur mesaj sayini istersen :)Bnnu ben sana malesef özelden cevap yazamiyorum Kadinlar kulübünde yeni sayilirim. Yeterince yorum yapmami$im 50 tane yorum yapmi$ olmam gerekiyormu$ o yüzden msj atamadim sana...
Aynen benimde ::)
Benim en az 20 vermem lazım
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Uzun donem olsaydi ustasi nersi bilmeyecektik ve kendi eliyle sececekti herseyi kendi yapmis olacakti ama bu sekilde bilgisayar ayarladi. Carsi izni bile olmayan biyerde 4ay dusundukce ben bunaliyorum
OoooBizim dügünümüzde yazin olcak insallah agustosda=)
Ya sizlerde nasil bilmiorum ama, bende moralim sürekli degisio: yani bazen sIkIliyorum sanki dünyanin sonuymus gibi geride kizim sükret alt tarafi kisa dönem 5 bucuk ay, sayili gün cabuk gecer diyorum. Arada görüscez diyorum kendi kendime rahatlatmaya calisiorum. Askerlik bittikden sonra bir ömür mutlu mesut hep beraber olcaz insallah diyorum hafifliorum. Öyle git geller yasiyorum iste...
Ayrica eet yani biz 18 ay yaptik kisa dönem rahat olur kolay olur demeleri cokda rahatlatmio belki hakli olabilirler ama sonuc olarak 6 ay gibi süre ayrilik söz konusu...
Bizim ikiside Tekirdağ askerlerimizin ilk yeri de aynı :) önce biz tanışalım sonra askerlerimizide tanıştıralım :)