• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Yemin töreni ile ilgili bir sorum var benim. Saat kaçta oluyor acaba bilen var mi? Gebze-tekirdağ arası 4 saatmis ama istanbul trafiğini de göz önüne almak lazım :( ben ailemden gizli gidecegim için ancak sabah erken saatte cikabilirim evden, umarım öğleden sonraki zaman diliminde oluyordur :(

canım epey erken başlıyor diye biliyorum

Ho$buldum =)

yani insan önce bu dünyada tek gibi hisediyor ama böyle ayni durumda olan insanlari görünce sanki birazda olsa insanin üzerindeki sIkInti hafifliyor...

evet aynen öyle, senin gibilerin olduğunu bilmek onlarla hissettiklerini paylaşabilmek iyi geliyor gerçekten.

Bu arada ben MissGamzeli :) 27 yaşındayım, gebzede yaşıyorum, ingilizce öğretmeniyim.

Erkek arkadaşımı gönderiyorum askere, acemilik Tekirdağ, ustalık Gelibolu.

Ya sen? :)

Ho$buldum =)

yani insan önce bu dünyada tek gibi hisediyor ama böyle ayni durumda olan insanlari görünce sanki birazda olsa insanin üzerindeki sIkInti hafifliyor...

kesinlikle öyle ve dışarıdaki insanların söylediği şu şimdikiler askerlikmi yapıyo 6 ay değilmi nolucakki insanın daha çok sinirini bozuyolar

kızlar günaydın eşim haftaya bugün gidiyor netleşti artık iyice :5:

Günaydın canlarımm :16:
Çok kalamayacağım ben yine :1:
Selam vermeden gitmek istemedim.

Ho$buldum =)

Hoşgeldinn :16:
Ben Muti 21 buçuk yaşındayım, ayrıntılara daha gireriz :1:
Aramıza katıldığına göre asker yareni oldun demektir (önceki mesajları okuyamadım aceleden :1:)
Bana özel mesajla askerinin acemilik ve ustalık yerlerini, ne zaman gideceğini yazar mısın? İlk sayfada listemiz var da :16:

Az kalmış, seni artık kk'ya girmekten men etmek lazım :1:
Git kocacığınla vakit geçir ya 8 gün sonra bol bol gelirsin nasılsa :16:

canım o izinli de ben işteyim :( o yüzden akşamları giremiyorum ya. ben p.tesi izin alıcam artık :(

Canım benim mrb ,hayırlı olsun Allah kavustursun , kısa donem miydi

sağolasın canım evet kısa dönem önce amasya sonra da kars sarıkamış askeri hastane Rabbim hayırlısıyla sağ salim dönmeyi hepsine nasip etsin

evet aynen öyle, senin gibilerin olduğunu bilmek onlarla hissettiklerini paylaşabilmek iyi geliyor gerçekten.

Bu arada ben MissGamzeli :) 27 yaşındayım, gebzede yaşıyorum, ingilizce öğretmeniyim.

Erkek arkadaşımı gönderiyorum askere, acemilik Tekirdağ, ustalık Gelibolu.

Ya sen? :)

M.o. Ben 24 yasindayim. nisanlimi gönderiyorum askere. Haftaya carsambaya gidecek.

sağolasın canım evet kısa dönem önce amasya sonra da kars sarıkamış askeri hastane Rabbim hayırlısıyla sağ salim dönmeyi hepsine nasip etsin

Ustalık uzağa düşmüş ama olsun hastanede rahatı iyi olur muhtemelen :)

selam kızlar, moraller nasıl :49:

karışık :)

Otobusle uymayacak galiba annesiyle gidicem zaten umarim bi sorun cikmazda arabayla gidebiliriz aminnn

Ben de müstakbel görümcecigimle istanbulda buluşup öyle gidecegim sanırım :)

Back