• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Wala bir topik açtım kendi kendime spor yapıyorum :) , yarenlerrr gelin beraber yapalım :)

evet bnnu, link yollarsan gelir bakarim bende neler var neler yok... Sadece spor ile de olmuyor, beslenmeye de özen göstermek lazim. Belki birbirimize tüyolar verebiliriz o konu da da :)

evet bnnu, link yollarsan gelir bakarim bende neler var neler yok... Sadece spor ile de olmuyor, beslenmeye de özen göstermek lazim. Belki birbirimize tüyolar verebiliriz o konu da da :)

Tabiki sadece sporla olmaz
Sağlıklı beslenme ve metabolizma hizlandiricilara da ihtiyac var.
Alintilama yöntemine cvp yazdim ama öbür sayfada kaldı gördün mü

Sanırım burada link paylasmak yasak ozele gönderdim,
8 kiloya minimum dedim :))

Alintila dedigin kutucugun yanina arti isaretli ayni kutucuk var ona tikla tüm mesajlari toplayip cevapliyorsun , en son da konuya cvp ver de acilan sayfada cevap vermek istedigin mesajlar çıkar

Süper! tesekkür ederim! Dünyadan bir problemi daha kaldirmi$ bulunuyoruz :118:

Dağıtım iznine mi , 25 gün arti 2 hafta sonra

yani bu 25 gün +2 hafta 7 sinden itibarendir değil mi.Benimkki dağıtım iznini kullanmıcak sadece yol iznini kullanacak 2 gün.Şırnak uzamasın diye

Benim ailem de bilse asla göndermez ama ben bi yolunu bulup gidecegim, onların haberi olmadan ;)

Ama benim ailem biliyor nişanlıyım ama yine de yalnız gidemeyecem sanırım :(

Ben de zaten çalıştığım için haftaiçi zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamiyorum, biraz haftasonları zorlayacak beni. O zamanlar da spora giderim diye planlıyorum, çünkü aşkım gelene kadar vermem gereken bolca kilom var :-D

Aynen benimde ::)

Temmuza kadar minimum 8 kilo gider hele bir de ilk diyetiniz ise :)

Benim en az 20 vermem lazım :P:P:30::17:

Hımm, link verirsen gelirim :)
8 kilodan çok daha fazlasından kurtulmam lazım :)

aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52:

benim de sıkılasarak bi 20 kilo kesin vermem lazım, yazın nişan elbisesi bakarken ezilip utanmak istemiyorum :)

Aynen benimde ::)

Benim en az 20 vermem lazım :P:P:30::17:

aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52:

Kizlar önümüzde 6 ay zamanimiz var bence yapabiliriz! ztn kilo vermeye baslayinca insan motive olyuor =) gelcek hafta carsamba günü fazla kilolarima sava$ ilan edecegim! ve bu sava$dan galib olarak cikacagim :D

.... askerlik olayina kendimi fazla mi kaptirdim ne xD

Kizlar önümüzde 6 ay zamanimiz var bence yapabiliriz! ztn kilo vermeye baslayinca insan motive olyuor =) gelcek hafta carsamba günü fazla kilolarima sava$ ilan edecegim! ve bu sava$dan galib olarak cikacagim :D

.... askerlik olayina kendimi fazla mi kaptirdim ne xD

Her anlamda aynı duyguları paylaştığım birinin olması ne güzel :)

Yemin töreni ile ilgili bir sorum var benim. Saat kaçta oluyor acaba bilen var mi? Gebze-tekirdağ arası 4 saatmis ama istanbul trafiğini de göz önüne almak lazım :( ben ailemden gizli gidecegim için ancak sabah erken saatte cikabilirim evden, umarım öğleden sonraki zaman diliminde oluyordur :(

Mrb MissGamzeli aynı dert benide sardı ne tesadüf ki bende gebzedeyim :) Özel araçla 2saat sürüyormuş sanırım şimdiden düşünmeye başladım gitme yollarını. İstanbul Seyehat var gebzeden tekirdağa otobüs firması ama onun saatleri de uygun olmuyor 11:15,14:00,19:00,21:30 saatlerinde var :/ Gece çıkacağın otobüs firması ne acaba ay çok soru sordum kusura bakma :)

Mrb MissGamzeli aynı dert benide sardı ne tesadüf ki bende gebzedeyim :) Özel araçla 2saat sürüyormuş sanırım şimdiden düşünmeye başladım gitme yollarını. İstanbul Seyehat var gebzeden tekirdağa otobüs firması ama onun saatleri de uygun olmuyor 11:15,14:00,19:00,21:30 saatlerinde var :/ Gece çıkacağın otobüs firması ne acaba ay çok soru sordum kusura bakma :)

aaaa çok sevindim :) buluşup beraber gideriz belki de :) daha tam araştırmadim ama vardır illa ki gece seferleri, ya da ben bi akşam önce gidip orda öğretmen evinde yer ayarlayıp kalacagim eğer gece seferi denk gelmezse

aaaa çok sevindim :) buluşup beraber gideriz belki de :) daha tam araştırmadim ama vardır illa ki gece seferleri, ya da ben bi akşam önce gidip orda öğretmen evinde yer ayarlayıp kalacagim eğer gece seferi denk gelmezse

saat 10 da oluyormuş galiba tören

Bende Gebze ve Tekirdağ'ı aynı cümlede görünce çok sevindim çok iyi fikir birlikte gitmek iyice araştırmak lazım mutlaka haberleşelim :)

Bende Gebze ve Tekirdağ'ı aynı cümlede görünce çok sevindim çok iyi fikir birlikte gitmek iyice araştırmak lazım mutlaka haberleşelim :)

ben de çok mutlu oldum :) gebzede beni gerçekten anlayacak birini bulmuş olmak çok güzel :) haberleselim hatta tanısalim bulusalim bi gün :)

Back