- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
ah canım Allah başka ayrilik vermesin inşallah.
işte bundan korkuyordum. peki 168 gün mu yoksa 6 ay mi? öyle hesaplayınca 174 gün oluyor izinsiz çünkü
![]()
168 gün yapıyorlar canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım Allah başka ayrilik vermesin inşallah.
işte bundan korkuyordum. peki 168 gün mu yoksa 6 ay mi? öyle hesaplayınca 174 gün oluyor izinsiz çünkü
![]()
nasılsınız kızlar biz dün sabah ayrıldık.ağlamamak için sürekli espri yaptım ben ağladıkça o kusuyor stresten![]()
benim memleketime gitmem lazımdı çünküee daha erken değil mi? neden şimdiden vedalaştınız?
Allah asker bekleyen herkese ,tüm sevenlere hayırlı tezkereler nasip etsin inşallah.
ayrılık bu ama bir nebze de olsa tatlı ayrılıklar.Allah başkasını yaşatmasın elbet.![]()
Ben 167 diye biliyorum :) Şubat celpleri Temmuz 21 de gelecekler :)
Tok açın halinden ne anlar misali :)valla kızlar birbirimizin desteğine öyle ihtiyacımız olucakki insanlar anlamıyor ya amannn 6 ay değilmi nolcak biz 18 ay yaptık yok şimdi teknoloji var bilmem ne boğasım geliyor siz benim içimi nasıl sevdiğimi evimde eşimle paylaşımlarımı nerden biliyosunuz da ne hissettiğimi bileceksiniz o yüzden biz aynı derdi paylaşan kişiler olarak destek olucaz hep bu arada sem eskişehirdeydin demi görüşebiliriz bile bak![]()
Evet :) benim sözlüm de memlekete gitti Allaaaaaaah her taraf akraba dolu diyor :))kızlar bir gün giremedim ooo neler konuşulmuş neler bizde telaş farklı yemeğe çağıranlar vs. koşturuyoruz herhalde son güne kadarda böyle gidicek :) iyi geceler hepinize
kızlar ben de cuma gecesinden beri giremedim, müstakbel askerim haftasonunu geçirmek üzere yanıma geldi çünkü :) tüm vaktimi onunla geçiriyorum :) yarın birlikte memlekete döneceğiz, ve sonraki hafta sevdiceğim gidecek askerememleketteyken de son bir kez buluşabilecğiz sadece
uğurlamaya ben de gidemeyeceğim, aslında çok çok istiyorum, ancak hem benim ailemle ilgili sorunlarımız olduğu için (ailem pek onaylamıyor bizi) gitmeme asla müsaade etmezler, hem de zaten biz henüz sevgili olduğumuz için bütün akrabalarının olduğu bi yere gitmeye cesaret edemem , utanırım :26:
yemin törenine ise gitmeyi çooooooook istiyorum, çünkü ailesinden sadece ablası gidecek, ki kendisiyle tanışmışlığım var :), bakalım artık o zaman okuldan rapor alıp, evdekilere de bişey söylemeden sabah okula gidiyomuş gibi çıkıp yemin törenin gidip akşam eve geleceğim sanırım![]()
bi izin mevzusu geçmiş sanırım, ben izin kullanmamasından yanayım, o da öyle. çünkü onunla birlikte gelip hiç izin kullanmayan asker devreleri pılısını pırtısını toplayıp özgürlüğüne kavuşurken, onun arkadaşlarının gidişini izleyip üzerine 5 gün 10 gün daha askeriyede kalması psikolojik olarak çok kötü etkiliyormuş, tabir-i caizse 5,5 ay geçiyomuş ama o son 5-10 gün geçmek bilmiyormuş, askerliğini yapmış olanlardan duyduğum okuduğum bir yorum bu.
Merhaba :)böyle bir gurubun olmasi gercekden cok güzel!
Insallah önümüzdeki 6 ay cok cabuk gecer!
Verir elbet canim Allah kavustursun.Ben yolcu ettim cuma günü memleketine, ancak bu gün az biraz toparlanabildim de çalışmaya başladım :)allaha şükür canım iyiyim iyi sayılırım haftaya salı günü gidicek eşim kesinleşti içime birşey oturdu resmen kalkmıyor
Allahım sabrını versin inşallah
canım yemin töreni sevk tarihinden 25 gün sonra olur. ama jandarmalar yemin töreninden hemen sonra ustalık yerlerine gitmiyorlar. 2 hafta yine acemilik yerlerinde kalıp sonra geçiyorlar. nedendir bilinmez![]()
Allah kavustursun canim.nasılsınız kızlar biz dün sabah ayrıldık.ağlamamak için sürekli espri yaptım ben ağladıkça o kusuyor stresten![]()
Tok açın halinden ne anlar misali :)
Özlüyor insan ,yokluguni tabiki arıyor ben böyleysem ayni evde olmak daha zordur.Ama kabullenmeyi ogrenmek zorundayiz.Onun en kısa yolu da burada birbirimize desek olmak.
Ah canim ya malesef eskişehirde degilim ben ya üzüldüm simdi.Olsaydim tabi gorusurduk cok isterdim
Evet :) benim sözlüm de memlekete gitti Allaaaaaaah her taraf akraba dolu diyor :))
Canim mrb ,hayırlı tezkereler Allah kavuştursun .Bu son söylediğin beni çok aydınlattı sağol ya .
Bir de özel durumunuz icin Allah yardimciniz olsun .Yemin törenine ben de gidemiyorum .Imkanin varsa sorun yasamayacaksan seni görmesi ona güç verebilir.Ama sorun yasaman ihtimalse bilemiyorum ,Senin moralin hep yüksek olsun ki o da her zaman senden güç alsin .
Merhaba :)
Çabuk geccek gibi durmuyor ama ümid sadece :))
Verir elbet canim Allah kavustursun.Ben yolcu ettim cuma günü memleketine, ancak bu gün az biraz toparlanabildim de çalışmaya başladım :)
Ya 2 hafta daha mi kalacaklar ufff ciddi misin sinir oldum
Allah kavustursun canim.
Otobüse binene kadar ben de sıktım kendimi ama o tam ayrilma anı hıçkırık şeklinde gecti :) . Kabullendim başka yolu yok sanırım. Ay bir de ne zaman aglasam kendimi sıksam sivilce döküyorum sinir oldum :)
Canim bize de kastamoni çıktı.yanima geç gelecek diye üzülüyordum ama şu soyledigine şu an cok sevindim çünkü usta birlik urfaya çıkmıştı, ne kadar gec giderse urfaya o kadar iyi , kastamonuda daha rahat edecegini düşünüyorum çünkü :) oh2 hafta daha kalma olayı sadece jandarmalar için geçerli canım bir tek Kastamonuda böyle sanıyordum ben ama sordum başka birliklerde de böyleymiş. bu sonuçta askerliklerini uzatmıyorki sadece ustalıklarını gidecekleri yerde 2 hafta eksik yapmış olacaklar
Canim bize de kastamoni çıktı.yanima geç gelecek diye üzülüyordum ama şu soyledigine şu an cok sevindim çünkü usta birlik urfaya çıkmıştı, ne kadar gec giderse urfaya o kadar iyi , kastamonuda daha rahat edecegini düşünüyorum çünkü :) oh
tabi tabi canım askerliklerine eklenen birşey yok 168 gün yapacaklar yine sadece dediğin gibi urfada daha az kalacak. Kastamonu çok rahat emin ol yemin törenine gidebilecek misin? eğer gidecekseniz şimdiden otellerde yer ayırtın yoksa hiç yer kalmıyor zaten sayılı otel var hemen doluyor.
Yok canim yemin törenine gidemiyorum.Cok uzakta . Tesekkur ederim :)
Iyim canim mrb :)naber canımkimse yok yine
Iyim canim mrb :)
Evet gelirler sanırım şimdi: )
Sen nasilsin napiosun
iyi aksamlar ballarım reçellerimm![]()
Şükür bitirmissin sinavlarini bir tanecik kalmis :) ,walla sinav stresi hicbirseye benzemiyor finaller hala rüyalarima giriyor :)napim canım bugün bi sınavım vardı onu verdim son bi tane kaldı allaha sukursen naptınn ?