- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
evet canım bende hem sevındım hem sasırdımhatta benımkıne demıstım keske ankara cıksa her carsı ıznınde hızlı trenle gıder gelırım dıye kısmet sanaymıs
![]()
Evet canım kısmet oldu şükürler olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bende hem sevındım hem sasırdımhatta benımkıne demıstım keske ankara cıksa her carsı ıznınde hızlı trenle gıder gelırım dıye kısmet sanaymıs
![]()
Aminnnn canim sağol :'(
Ilk günler hiç geçmeyecek gibi ama alisirim diye ümid ediyorum
Son iki ay kala alışmak cok uzun bir süreymis , cok dayanamazsam ben atlayip gidiim o zaman , tabi uzamasini istemem :)gelmesne son 2 ay 29 gun kala alışmak deglde kabullenmek kendını avtmya başlıyablıosssn cnm :)) gonul ıster gelsnler ama daha uzamasnı asla ıstemezsnz emn ol![]()
mutı baksana ne dıcem bıde tanıdıgım bıldıgım bırı cıkıyomuşsunEvet canım kısmet oldu şükürler olsun![]()
ınsallah canım ya bu duruma alısmak da ıstemıo ınsan onun yokluguna alısma fıkrı bıle uzuyo benıyarın burda olcak ınsallah ayın 6sına kadar nası vakıt gecırsem kar benım ıcın
![]()
Alışmak değil aslinda deam in dediği gibi kabullenmek daha doğru bir kelime olur .ayrı sehirlerde misiniz
evet canım aslında o da konyalı aılesı burda ama akademısyen olmak ıstıyo ama yabancı dıl ıcın ıstanbula gıttı kursa hemde ogretmenlık yapıyo. okullarda dun tatıl oldugu ıcın bu gece bıncek otobuse ıste.zaten yaklasık 8 aydır ayrı yerlerdeyız ama en azından ayda bır gelır 1 hafta kalırdı.sureklı telefon mesaj. bana yoklugunu hıc hıssetırmedıhem en yakın arkadasım hem sevgılım oldu
![]()
Canım ya maşallah, askeriyede de tlf sokabilirse konusursunuz zaten ,hayirli yolculuklariyla gelsin :)
evet canım aslında o da konyalı aılesı burda ama akademısyen olmak ıstıyo ama yabancı dıl ıcın ıstanbula gıttı kursa hemde ogretmenlık yapıyo. okullarda dun tatıl oldugu ıcın bu gece bıncek otobuse ıste.zaten yaklasık 8 aydır ayrı yerlerdeyız ama en azından ayda bır gelır 1 hafta kalırdı.sureklı telefon mesaj. bana yoklugunu hıc hıssetırmedıhem en yakın arkadasım hem sevgılım oldu
![]()
Oyyy kıyamam üzülmee, bak istersen buluşuruz arada kafa dağıtırız birlikte![]()
Merhaba kizlar. Mutiii sabahki sesi duydunmu gök yarildi sandım kesin bi yere Yıldırım düştü. Sabah ezani okunurken cok korktum yaaaİyi geceler canım![]()
Aaa kızlar bu ne sessizlik böyyleeeNapıyosunuz gününüz nasıl geçiyoorr? Mutlulukbulutuyla aynı yere düşmüşüzz ama hiç cevvap vermıyo girmiyo heralde
![]()
I
Iyi akşamlar nidam guzel gecio bitanem bu sabah buraya geldi yarin gorusvez inşallah:) ayni sehirde olmak bile güzel bi duygu ♥ sen napysun bakalim
napim canım bende gökanlaydım eve geldm yemek yedm brazdan ders calısıcam son 2 sınavım kaldı allaha sukur![]()