• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

bence daha mantıklı uzamasına gerek yook evet ınsan ozluyor ama gıtme ımkanın vrsa yanına sen gıt bosuna gelmesın ızne :)) kısa donemlern cogu ızın kullanmaz mesela :1: senın kı nereye gtcek ?
Ya düşündüm ben gitmeyi tabi ama 7 buçuk saatlik mesafemiz var , urfaya gidecek Allahin izniyle , sabah 7 de binsem bile en erken aksam 10 da evde oluyorum ki bu da imkansiz ailem müsade etmez :( , izin alip almamasina karar veremedik bir türlü, onun acisindan da bakiyorum aşırı bunalirsa gelsin biraz ici rahatlasin da diyorum ama bilemedim ya , gelip gitmesi daha zor sanki

Ya düşündüm ben gitmeyi tabi ama 7 buçuk saatlik mesafemiz var , urfaya gidecek Allahin izniyle , sabah 7 de binsem bile en erken aksam 10 da evde oluyorum ki bu da imkansiz ailem müsade etmez :( , izin alip almamasina karar veremedik bir türlü, onun acisindan da bakiyorum aşırı bunalirsa gelsin biraz ici rahatlasin da diyorum ama bilemedim ya , gelip gitmesi daha zor sanki

Para biriktrip ucakla gidebilirsn canim bn oyle yapmayi dusunuyorum.

hmm zorsa.. İzin ısını dusunun bızz askere gtmesndn 5 ay oncede ızın kullanmaa dıe konuştk gıderkende ızın kullanmycm ddı ısabtt olur dedım :D Yook cnm ya ınsn1 gun daha uzamasna dayanmıoo beklıorsn bı sure sonra ztn alısıyorsn bu duruma ıster ıstemez ozluosn ama alışıyrsn alışmışkeen byle hemencık btssn gelsn temellı :16:

:) sormasi ayip kaç kilosun :))
Walla öyle duydum asker you beklerken yemeden icmeden kesilen çok diye :)

Teşekkür ederim :) Cümlemiz insallah

Şekerim 58 kiloyum şu an aslında fazlam yok ama tribe girerim ara ara ben :1:

Para biriktrip ucakla gidebilirsn canim bn oyle yapmayi dusunuyorum.
Aslında cok iyi fikir, merkeze 35 kilometreymis urfa havaalani , düşüniim ben bunu tskler :)
Ama dayanamam diye korkuyorum,oylece bırakıp gitmek zor olurs yani yarayı kaşımak gibi bi durum .Uzun süre gormezSem bünyem alışır mi diyorum ?

hmm zorsa.. İzin ısını dusunun bızz askere gtmesndn 5 ay oncede ızın kullanmaa dıe konuştk gıderkende ızın kullanmycm ddı ısabtt olur dedım :D Yook cnm ya ınsn1 gun daha uzamasna dayanmıoo beklıorsn bı sure sonra ztn alısıyorsn bu duruma ıster ıstemez ozluosn ama alışıyrsn alışmışkeen byle hemencık btssn gelsn temellı :16:

Ilk basta biz de dedik izin almayalim diye ama otogarda ben kendimden geçince izin alir gelirim demeye başladı. Ben de görebilmek umuduyla al al dedim amakafam cok karisti , yokuguna hoc alisamicakmişim gibi geliyor , kaç ay sonra bünye alışıyor: ) garip bir soru biliyorum :)

Hmm anladım Urfa olunca telaş etti anlaşılan. İnşallah rahat geçer diyelim yine de canım :16:
Biz şanslıyız ya Konya'dayız ikimiz de, usta birliği Ankara çıktı :nazar:

yaa mutı cok sanlısın masallah:nazar: bızde konyadayız ama malesef tekırdag :43:

Aslında cok iyi fikir, merkeze 35 kilometreymis urfa havaalani , düşüniim ben bunu tskler :)
Ama dayanamam diye korkuyorum,oylece bırakıp gitmek zor olurs yani yarayı kaşımak gibi bi durum .Uzun süre gormezSem bünyem alışır mi diyorum ?

Ilk basta biz de dedik izin almayalim diye ama otogarda ben kendimden geçince izin alir gelirim demeye başladı. Ben de görebilmek umuduyla al al dedim amakafam cok karisti , yokuguna hoc alisamicakmişim gibi geliyor , kaç ay sonra bünye alışıyor: ) garip bir soru biliyorum :)

gelmesne son 2 ay 29 gun kala alışmak deglde kabullenmek kendını avtmya başlıyablıosssn cnm :)) gonul ıster gelsnler ama daha uzamasnı asla ıstemezsnz emn ol (:

Ya eger bizim askerlik kisa olsaydi ben ucaga atlar gderdm yada ailesi . Daha cbk gelirdi iste ne guzel. Ama uzun donem oldugu icin dayanamam:)

Aaa cidden mi kız?
Hemşeri miyiz biz :1:
Sevindimm Konya'da olmana:44:

evet canım bende hem sevındım hem sasırdım :1: hatta benımkıne demıstım keske ankara cıksa her carsı ıznınde hızlı trenle gıder gelırım dıye kısmet sanaymıs:1:

Back