Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya düşündüm ben gitmeyi tabi ama 7 buçuk saatlik mesafemiz var , urfaya gidecek Allahin izniyle , sabah 7 de binsem bile en erken aksam 10 da evde oluyorum ki bu da imkansiz ailem müsade etmezbence daha mantıklı uzamasına gerek yook evet ınsan ozluyor ama gıtme ımkanın vrsa yanına sen gıt bosuna gelmesın ızne :)) kısa donemlern cogu ızın kullanmaz meselasenın kı nereye gtcek ?
:) sormasi ayip kaç kilosun :))Yemek candır
Nasılsa asker yolu beklerken yemeden içmeden kesileceğim şimdiden kilo alayım ki verince eski kiloma geleyim![]()
Hep böyle devam edersin inşallah :)
Ya düşündüm ben gitmeyi tabi ama 7 buçuk saatlik mesafemiz var , urfaya gidecek Allahin izniyle , sabah 7 de binsem bile en erken aksam 10 da evde oluyorum ki bu da imkansiz ailem müsade etmez, izin alip almamasina karar veremedik bir türlü, onun acisindan da bakiyorum aşırı bunalirsa gelsin biraz ici rahatlasin da diyorum ama bilemedim ya , gelip gitmesi daha zor sanki
Ya düşündüm ben gitmeyi tabi ama 7 buçuk saatlik mesafemiz var , urfaya gidecek Allahin izniyle , sabah 7 de binsem bile en erken aksam 10 da evde oluyorum ki bu da imkansiz ailem müsade etmez, izin alip almamasina karar veremedik bir türlü, onun acisindan da bakiyorum aşırı bunalirsa gelsin biraz ici rahatlasin da diyorum ama bilemedim ya , gelip gitmesi daha zor sanki
:) sormasi ayip kaç kilosun :))
Walla öyle duydum asker you beklerken yemeden icmeden kesilen çok diye :)
Teşekkür ederim :) Cümlemiz insallah
Aslında cok iyi fikir, merkeze 35 kilometreymis urfa havaalani , düşüniim ben bunu tskler :)Para biriktrip ucakla gidebilirsn canim bn oyle yapmayi dusunuyorum.
hmm zorsa.. İzin ısını dusunun bızz askere gtmesndn 5 ay oncede ızın kullanmaa dıe konuştk gıderkende ızın kullanmycm ddı ısabtt olur dedımYook cnm ya ınsn1 gun daha uzamasna dayanmıoo beklıorsn bı sure sonra ztn alısıyorsn bu duruma ıster ıstemez ozluosn ama alışıyrsn alışmışkeen byle hemencık btssn gelsn temellı
![]()
Şekerim 58 kiloyum şu an aslında fazlam yok ama tribe girerim ara ara ben![]()
Hmm anladım Urfa olunca telaş etti anlaşılan. İnşallah rahat geçer diyelim yine de canım
Biz şanslıyız ya Konya'dayız ikimiz de, usta birliği Ankara çıktı![]()
Fazla mi eksik mi :)) 1. 69 o zaman :)1 yaklaşık canım![]()
yaa mutı cok sanlısın masallahbızde konyadayız ama malesef tekırdag
![]()
Askerimi ugurladim![]()
Allah kavustursun kuzuum ınsallah su gıbı gecer zaman :)
Aslında cok iyi fikir, merkeze 35 kilometreymis urfa havaalani , düşüniim ben bunu tskler :)
Ama dayanamam diye korkuyorum,oylece bırakıp gitmek zor olurs yani yarayı kaşımak gibi bi durum .Uzun süre gormezSem bünyem alışır mi diyorum ?
Ilk basta biz de dedik izin almayalim diye ama otogarda ben kendimden geçince izin alir gelirim demeye başladı. Ben de görebilmek umuduyla al al dedim amakafam cok karisti , yokuguna hoc alisamicakmişim gibi geliyor , kaç ay sonra bünye alışıyor: ) garip bir soru biliyorum :)
Aaa cidden mi kız?
Hemşeri miyiz biz
Sevindimm Konya'da olmana:44: