354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

canım benim hayırlı olsun Allah kavuştursun nereye gitti askerin? inşallah su gibi akıp geçer zaman..

istediğin zaman istediğin şeyi sorabilrsin canımm çok deneyimli olduğum söylenemez ama işte emekliyorum daha:)

En çok merak ettiğim akşam 5 den sonra dışarı çıktıkları hikaye mi gerçekten sınır karakolunda olmayanlar çıkabiliyorlar mı sizin askeriniz çıkıyor mu mesela

En çok merak ettiğim akşam 5 den sonra dışarı çıktıkları hikaye mi gerçekten sınır karakolunda olmayanlar çıkabiliyorlar mı sizin askeriniz çıkıyor mu mesela
çıkıyor canımmm yani oraya gideli 20 gün oldu daha 5 kez falan çıkmıştır..ama şuan için sürekli değil genelde gece nöbeti yazıyorlar tahminim 3 4 ay sonra çok daha rahat olur

biri bana bişi desinn lüttfeeenn hangı gun acıklanıyo kızlar :18:

en başta yazırmış ben sonlarda aradım

canım öncelikle şimdiden Allah kavuştursun seni de tüm asker yareni olmaya son günleri kalmış kızçelerinde!!

walla bende senin gibi 27 yaşındayım erkek arkadaşım 26 yaşında yaklaşık 1.5 senedir çıkıorz çıkmaya başlamadan önce artık bu saatten sonra askerliğini yapmış biri çıkar karşıma zaten de asker yolu gözlemem falan diyordum üniversitedeki sevgilimdende bu yüzden ayrılmıştım askerliğini tecil ettirmek istiyordu çünkü kaç yaşına gelicem ben seni mi beklicem derken derken iplerimiz kopmuştu amaaa Allah büyük işte sonuçta şu anda asker yolu gözlüyorum. tabi tüm planlarımız erteleniyor ailem biliyor sevgilimi ama gidip gelmeden işini bulmadan resmiyet olmasın istediler sevgilimde aynen öyle istedi bakalım yaza ancak birşeyler olur die umut ediyoruz demek ki neymil büyük konuşmucakmışsın hayattaa

aynen aynenn, ben de eskiden bu tarz konuşmalarda hep asker falan beklemem ben, onca zaman kimin karşısına kim çıkar ne olur neler değişir, beklenmez diyordum ama büyük konuşmuşum.. paşa paşa bekliycem şimdi canımın içini :)

Selam şekerler
Çok yorgun hissediyorum bugün bi selam verip kaçıcam :80:
Bi bakayım kaç saat kalmış

***ASKER YÂRENLERİ***

:124:asglcmc - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:ALiRa - AMASYA / (Askerinin usta birliği):124:

:124:bnnu - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:dexter89 - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:erees - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:MissGamzeli - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:Mutella - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:mutlulukbulutu - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği):124:

:124:nar_cicekk - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:nidagkhn - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği):124:

:124:pembe_dizi - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:sinre - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

Bizlerin yerlerimizi öğrenmemize son 1 GÜN/36 saat 7 dakika
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

çıkıyor canımmm yani oraya gideli 20 gün oldu daha 5 kez falan çıkmıştır..ama şuan için sürekli değil genelde gece nöbeti yazıyorlar tahminim 3 4 ay sonra çok daha rahat olur

Bu saatten sonra aramaları mümkün değil uyumuşlardır değil mi ben hala bekliyorum arar belki diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…