hayırlısı olsun canım..ilk gün hiç birşey yapmaz hatta sıkılabilir bile eğitimler başlayınca sıkılcak zamanı oolmaz :)bende ilk konuşmamızda öyle hissetmiştim :) inşaallah şu koca yıl su gibi akıp geçerde kavuşuruz hepimiz:)
ben de 45 gün olur sonra rütbesini alır rahat rahat görüşürüz diyordum 75 gün deyince planlarım bozuldu :)
Ben de yaşayanlara diyordum sabredin geçer gider diye tabi o zamanlar sevgilimle uzaktan arkadaştık nerden bileyim koca adamın askere gitmediğini hatta bir güzel hava atmıştım arkadaşıma ohh benim asker yolu bekleme gibi bir derdim olmaz diye bu sözden sonra aradan 1 hafta geçti ilişkimizin 1.ayının sonunda konu açılınca ben gitmedim demez mi
Ahahaha ben de kızarım koskoca adamsın niye gitmedin benden önce diye
Demek sen git ben diyete başlarım diyen tek ben değilim tabi benim bu durumda farklı söz verdim 60 kilo olcam :)
Askerim sabah teslim oldu biraz eşyalarında sorun yarattılar saatini falan kabul etmemişler söylediklerinden aldı kilidi listeye yazmıştık ama almayı unutmuş onları tamamladı ilaç kabul etmediklerini biliyorduk ama yara bandını bile almamışlar koca bir ecza çantası hazırlamıştık oysaKıyafetlerini vermişler yatağını göstermişler bugün serbestmiş yarın başlayacakmış eğitimi. Korktuğum gibi bir veda konuşması geçmedi sanki kısa bir işi varmışta bitince dönecekmiş gibi konuştuk. Artık hakkımızda hayırlısı :)
amin canımm evet aramızda seninle tam 50 gün var :) nerede askerin canım ?Hepimizin hakkında hayırlısı :) Sizin 2 ayınız gitmiş darısı başımıza şu acemilik bir bitse :)
hadi bakalım Allah kavuştursun aramızda şafak saymaya ilk başlayan kişi oldun tebriklerbende ilaç falan alalım mutlaka diyodum ama kalsın o zaman napalım. sankı karantınaya alıyolar garıbanları yaa ne bu bole
Askerim sabah teslim oldu biraz eşyalarında sorun yarattılar saatini falan kabul etmemişler söylediklerinden aldı kilidi listeye yazmıştık ama almayı unutmuş onları tamamladı ilaç kabul etmediklerini biliyorduk ama yara bandını bile almamışlar koca bir ecza çantası hazırlamıştık oysaKıyafetlerini vermişler yatağını göstermişler bugün serbestmiş yarın başlayacakmış eğitimi. Korktuğum gibi bir veda konuşması geçmedi sanki kısa bir işi varmışta bitince dönecekmiş gibi konuştuk. Artık hakkımızda hayırlısı :)
ben de kendim 27 yaşında olduğum için bu saatten sonra askerliğini yapmamış biri denk gelmez heralde diye düşünüyordum ama büyük konuşmamak lazımmış :) benimki 31 yaşına kadar erteletmiş de erteletmiş askerliği :) ben olsam daha da uzatacaktı da nişan önünde bir engel olduğu için gidiyor artıkın :)
ben de çok söyleniyorum bu aralar, ne vardı uzatacak diye, yapmış olsaydın ne güzel şimdi şubat tatilinde sözümüz olacaktı diyorumşimdi otomatikman yaza sarkıyor
ben de varım ben de, o gelene kadar bayaaaaa bir kilo vermem lazım.
Allah kavuştursun :) su gibi akıp geçsin zaman inşallah
amin canımm evet aramızda seninle tam 50 gün var :) nerede askerin canım ?
ilk sen oldun şafak saymaya başlayan Allah kavuştursun :) sim kart götürmüşmüydü
eveett bütün yıl burdayızzz bekliyeceğiz allah izin verirse :) zonguldak ereğlide canımmBenimki de 29 da yakalandı sorun çıkmasa bu sene de gitmeyecekti ama iyi oldu çıksın aradan dediğiniz gibi önümüzü görmemize engel oluyordu bitirsinler de artık kurtulalım :) teşekkür ederim hepimiz için çabucak geçsin :)
Biz de 2 ay önce gidecek diye çok bekledik ama sorunlar bitmedi bir türlü kısmet bugüneymiş siz kavuşunca bende bitti sayabilirim artık azcık kalmış olacak :) Amasya da sizin nerede
eveett bütün yıl burdayızzz bekliyeceğiz allah izin verirse :) zonguldak ereğlide canımm
Ay çok teşekkür ederim2 yıl önce kardeşi gitti o da söylemişti bir kaç ilaç mantar için falan onları kremlerin arasında geçirdiler mi bilmiyorum çünkü çok ihtiyaçları oluyormuş onlara. Siz yine hazırlayın da belki alaydan alaya değişir unutmazsam ben de sorayım içeri aldıklarına nelerin dahil olduğunu belki size yol göstermiş oluruz.
benim sevgilim denizci canım bahriyeli olarak yapıyor..iskenderunda yaptı acemiliğini 23 gün sürdü..ereğlide şuan ustalığını yapıyorr güzelmSizin usta birliği belli oldu mu yoksa zaten usta birliği mi bizim ki 75 miş ama daha kısa olan acemilikler de varmış pek anlamıyorum bu işlerden :)
teşekkür ederim valla çok iyi olur. inşallah çabucak geçer zaman. başlamak bitirmenın yarısıdır derler sen basladın darısı basımıza :)
benim sevgilim denizci canım bahriyeli olarak yapıyor..iskenderunda yaptı acemiliğini 23 gün sürdü..ereğlide şuan ustalığını yapıyorr güzelm
nasip canım bizde beklemiyorduk hiç bahriyeli oldu:) evet acemilik kısa sürdü bizim yol al al aynı yerde sayıyormuşuz gibi geliyor bana hala:)İnşallah :) En çok bu günü merak ediyordum ama bugün de pek asker sayılmaz yarın sabah bir tadına baksın askerliğin yorumlarını merak ediyorum şu an sadece burası çok tuhaf diyor :)
Benn çok istemiştim bahriyeli olmasını ama şansımıza piyade oldu :) Siz 2 ay da epey yol almışsınız bizim 2.5 ay da daha acemilik bitecek :)
nasip canım bizde beklemiyorduk hiç bahriyeli oldu:) evet acemilik kısa sürdü bizim yol al al aynı yerde sayıyormuşuz gibi geliyor bana hala:)
sizin nasıl olur bilmiyorum canım da ben acemiliği mumla arıyorum acemilikte hiç birşey olmuyordu bizim günde 5 kez arıyordu ankesörden arkadaş ortamıda baya iyiydi..ustada çok yoğun oluyor bölük büroda benim sevgilim sürekli evraklarla falan uğraşıyor onun dışında da nöbette oluyor ben hiç böyle tahmin etmemiştim ustada ohh rahat rahat konuşuruz diyordum ama şuan sıkıntılıyız canım bizdebana da acemilik bitince gerisi kolay geçermiş gibi geliyor sonuçta rütbeli olacak ama uzman arkadaşta yedek subay diye bütün nöbetleri işleri ona kitleyecekler görürsün diyo benim ki de ben yaşlıyım gençler yapsın diyo kafam hepten karıştı artık ustalıktan da pek umudum kalmadı o da zorlayacak gibi :)
sizin nasıl olur bilmiyorum canım da ben acemiliği mumla arıyorum acemilikte hiç birşey olmuyordu bizim günde 5 kez arıyordu ankesörden arkadaş ortamıda baya iyiydi..ustada çok yoğun oluyor bölük büroda benim sevgilim sürekli evraklarla falan uğraşıyor onun dışında da nöbette oluyor ben hiç böyle tahmin etmemiştim ustada ohh rahat rahat konuşuruz diyordum ama şuan sıkıntılıyız canım bizde
yedek subay canımmmmRabbim yardımcınız olsun valla bende hep ustalığı bekliyorum. Sizin normal uzun dönem mi yoksa yedek subay mı
yedek subay canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?