354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Hepimizin hakkında hayırlısı :) Sizin 2 ayınız gitmiş darısı başımıza şu acemilik bir bitse :)

ben de kendim 27 yaşında olduğum için bu saatten sonra askerliğini yapmamış biri denk gelmez heralde diye düşünüyordum ama büyük konuşmamak lazımmış :) benimki 31 yaşına kadar erteletmiş de erteletmiş askerliği :) ben olsam daha da uzatacaktı da nişan önünde bir engel olduğu için gidiyor artıkın :)

Ahahaha ben de kızarım koskoca adamsın niye gitmedin benden önce diye

ben de çok söyleniyorum bu aralar, ne vardı uzatacak diye, yapmış olsaydın ne güzel şimdi şubat tatilinde sözümüz olacaktı diyorum şimdi otomatikman yaza sarkıyor

Demek sen git ben diyete başlarım diyen tek ben değilim tabi benim bu durumda farklı söz verdim 60 kilo olcam :)

ben de varım ben de, o gelene kadar bayaaaaa bir kilo vermem lazım.

Allah kavuştursun :) su gibi akıp geçsin zaman inşallah

Ay çok teşekkür ederim 2 yıl önce kardeşi gitti o da söylemişti bir kaç ilaç mantar için falan onları kremlerin arasında geçirdiler mi bilmiyorum çünkü çok ihtiyaçları oluyormuş onlara. Siz yine hazırlayın da belki alaydan alaya değişir unutmazsam ben de sorayım içeri aldıklarına nelerin dahil olduğunu belki size yol göstermiş oluruz.

ilk sen oldun şafak saymaya başlayan Allah kavuştursun :) sim kart götürmüşmüydü

Benimki de 29 da yakalandı sorun çıkmasa bu sene de gitmeyecekti ama iyi oldu çıksın aradan dediğiniz gibi önümüzü görmemize engel oluyordu bitirsinler de artık kurtulalım :) teşekkür ederim hepimiz için çabucak geçsin :)

amin canımm evet aramızda seninle tam 50 gün var :) nerede askerin canım ?

Biz de 2 ay önce gidecek diye çok bekledik ama sorunlar bitmedi bir türlü kısmet bugüneymiş siz kavuşunca bende bitti sayabilirim artık azcık kalmış olacak :) Amasya da sizin nerede

ilk sen oldun şafak saymaya başlayan Allah kavuştursun :) sim kart götürmüşmüydü

Amin :) Çocukluk arkadaşı o şehirde yaşıyor telefonunu ona bırakacak henüz arkadaşı yanındaydı onun sayesinde konuşabildik birazda şanslıyız galiba arkadaşının olması çok iyi oldu en ufak bir ihtiyacında hemen yetişecek sağolsun :)

eveett bütün yıl burdayızzz bekliyeceğiz allah izin verirse :) zonguldak ereğlide canımm

bizim evleninceye kaldı işte eşimi beklicem ben ama herşey nasip herkers sevdiğini yolluyor sonuçta ama çok kayırmaya başladım ben yaa

teşekkür ederim valla çok iyi olur. inşallah çabucak geçer zaman. başlamak bitirmenın yarısıdır derler sen basladın darısı basımıza :)

Sizin usta birliği belli oldu mu yoksa zaten usta birliği mi bizim ki 75 miş ama daha kısa olan acemilikler de varmış pek anlamıyorum bu işlerden :)
benim sevgilim denizci canım bahriyeli olarak yapıyor..iskenderunda yaptı acemiliğini 23 gün sürdü..ereğlide şuan ustalığını yapıyorr güzelm

teşekkür ederim valla çok iyi olur. inşallah çabucak geçer zaman. başlamak bitirmenın yarısıdır derler sen basladın darısı basımıza :)

İnşallah :) En çok bu günü merak ediyordum ama bugün de pek asker sayılmaz yarın sabah bir tadına baksın askerliğin yorumlarını merak ediyorum şu an sadece burası çok tuhaf diyor :)

benim sevgilim denizci canım bahriyeli olarak yapıyor..iskenderunda yaptı acemiliğini 23 gün sürdü..ereğlide şuan ustalığını yapıyorr güzelm

Benn çok istemiştim bahriyeli olmasını ama şansımıza piyade oldu :) Siz 2 ay da epey yol almışsınız bizim 2.5 ay da daha acemilik bitecek :)

nasip canım bizde beklemiyorduk hiç bahriyeli oldu:) evet acemilik kısa sürdü bizim yol al al aynı yerde sayıyormuşuz gibi geliyor bana hala:)

nasip canım bizde beklemiyorduk hiç bahriyeli oldu:) evet acemilik kısa sürdü bizim yol al al aynı yerde sayıyormuşuz gibi geliyor bana hala:)

bana da acemilik bitince gerisi kolay geçermiş gibi geliyor sonuçta rütbeli olacak ama uzman arkadaşta yedek subay diye bütün nöbetleri işleri ona kitleyecekler görürsün diyo benim ki de ben yaşlıyım gençler yapsın diyo kafam hepten karıştı artık ustalıktan da pek umudum kalmadı o da zorlayacak gibi :)

sizin nasıl olur bilmiyorum canım da ben acemiliği mumla arıyorum acemilikte hiç birşey olmuyordu bizim günde 5 kez arıyordu ankesörden arkadaş ortamıda baya iyiydi..ustada çok yoğun oluyor bölük büroda benim sevgilim sürekli evraklarla falan uğraşıyor onun dışında da nöbette oluyor ben hiç böyle tahmin etmemiştim ustada ohh rahat rahat konuşuruz diyordum ama şuan sıkıntılıyız canım bizde

Rabbim yardımcınız olsun valla bende hep ustalığı bekliyorum. Sizin normal uzun dönem mi yoksa yedek subay mı

selam yaren adayları napıyosunuz bakalımm ne zaman açıklanıyodu askerlerinizin yerleri? denizliye çıkan olursa yazın mutlaka bana denizli hakkında yardımcı olabilirim size :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…