• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

bu arada bana şu şafak meselesini bi anlatın ya kocacım aradı21 tmmuzda bitcek izin kullanmazsa 21 temmuz sabahı çıkıcam dedi evlilik yııldönümümüz bizim:)) ama bazıları 155den düşüyo falan 3 şubat sülüs tarihiydi aynı yerde kalcak acemilik ustalık aynı yer komutan yemin töreninden sonra boludan çıkmıcaksa eşin falan gelirse pazar günü 5e kadar git boludan çıkma ama demiş yol izni falanda yok yani izinde kullanmayacak napcam ben bu şafak meselesini yaaa
Benimki dun soyledi ust devreleri demis ona mesela sulus aldigin tarih 3subat mi o zaman tam 6ay saycaksin 3agustos eğer izin kullanmicaksan 12gun geri alcaksin 21temmuzda terhis oluosun. Böyle demişler. Bende hesapladim nette böyle cikio işte

Benimki dun soyledi ust devreleri demis ona mesela sulus aldigin tarih 3subat mi o zaman tam 6ay saycaksin 3agustos eğer izin kullanmicaksan 12gun geri alcaksin 21temmuzda terhis oluosun. Böyle demişler. Bende hesapladim nette böyle cikio işte

ayyy yuppi o zaman doğru saymışım çok saol vallahi tam evlilik yıldönümünde alıcam kocamı ağlayarak bıraktığım kapıdan o zaman:))

Asker için, hasret için diye maniler ile dolu bi başlığa daldım, bir asker yareni çok güzel sözler paylaşmış :) şu çok hoşuma gittiiiii

"Ömründen bi gün eksildi diye sevinen iki çeşit insan vardır. Biri asker, diğeri asker yareni :17:"

ayyy buna koptuuuuummm

"Tencerem var tavam var,
Asker yareniyim havam var"

:9::60::9::60::9::60::9::60::9::60::9::60::9::60::9::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
Asker için, hasret için diye maniler ile dolu bi başlığa daldım, bir asker yareni çok güzel sözler paylaşmış :) şu çok hoşuma gittiiiii

"Ömründen bi gün eksildi diye sevinen iki çeşit insan vardır. Biri asker, diğeri asker yareni :17:"

Ayy evet çok güzel ya ah ya ne duygusal insanlar olduk :16:

ayyy yuppi o zaman doğru saymışım çok saol vallahi tam evlilik yıldönümünde alıcam kocamı ağlayarak bıraktığım kapıdan o zaman:))

İnşallah inşallah. Benim kardeşime komutani on gun mükafat vermişti daha da erken geldi inşallah bizimkilere de öyle bisiler olur :16:

ayyy buna koptuuuuummm

"Tencerem var tavam var,
Asker yareniyim havam var"

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

oyy .. kızlar daha acemiliği bitirmeden kıbrıs derdine düştüm iletişim sorunu varmış bazı topikleri okuyorum da çalıştığım kurum 5 aylığına kıbrısa görevlendirse keşke benii hayal dünyası iştee :37:

Kızlar aradı eğitime başlamışlar yemin törenine kadar böyleymiş artık daha az arayacakmış ooooooooooooooooooof

oyy .. kızlar daha acemiliği bitirmeden kıbrıs derdine düştüm iletişim sorunu varmış bazı topikleri okuyorum da çalıştığım kurum 5 aylığına kıbrısa görevlendirse keşke benii hayal dünyası iştee :37:

merhaba atladım ama bende şimdiden kıbrıs derdine düştüm yanlız değilsin=)) Allah kavuştursun hayırlı tezkereler olsun

Back
X