kızlar adres tamam da bölük tabur vs yazmak gerek mi mektuba bir de istanbula kaç gün de gider ki
Tabiki gerekli gitmez yoksa giderde eline gecmesi uzun surer.
Kizlarr ben ptt kargo ile gonderdim normal gindersem allah bilir taaaa ne zaman gidecekti
Selamders çalışmak istiyorum ama çalışamıyorum sen ?
muzık dnlıorm valla tatlım bendebaya hava guzel ya haklısın ki hıc kış gibi değill hava ya kendımı mart nısanda gıbı hssdıorm
burda da bi açıyor bi kapıyor hava rüzgar var geceden berimüzik bile dinlemiyorum öyle duruyorum şaşkaloz oldum iyice :122:
lunamoon bende küstüm zaten canım burnundan geldii çocuğunbidaha beğendim diyemez kimseyii. ayakları yara olmuş yaa aşkımın çok fena terlik izni vermişlerr :26:
lunamoon bende küstüm zaten canım burnundan geldii çocuğunbidaha beğendim diyemez kimseyii. ayakları yara olmuş yaa aşkımın çok fena terlik izni vermişlerr :26:
Geçmiş olsun canımbenimkininde ağzında yara çıkmış bağırınca acıyor demişti revire gidecekti bugün noldu acaba:26:
Yalovadayım canım ben :) kafamda şarkı çalıyorum kafamı sallıyorum işe yarayor mu acaba
Aminn, Aminnn, Aminnnn inşallahhh.............Geçmiş olsun sana da canımoff allahım yarabbim hepsine bişeyler oluyorbenim eşimde üşütmüş allahım sen şafi isminle şifa ver hepsine koru
hahahah kım bılır belkı olur
http://www.fotor.com/ umarım banlanmam
Aminn, Aminnn, Aminnnn inşallahhh.............Geçmiş olsun sana da canım
sağol canım
Aminn, Aminnn, Aminnnn inşallahhh.............Geçmiş olsun sana da canım
Oyun var ya süper marıo çoğunlukla o çalıyor yahu kurtulamadım
eee nasıl yaptınki burdan kuzummm zor görünüyor ben yapamıcam sanırım
ya bende yazıp yollayım dedim annem ne gereği var saçmalama dedi bana yabu nasıl iş babamda sanki nişanlımı bekliyorum diye trip atıyor bana hayret bişey ya
eee nasıl yaptınki burdan kuzummm zor görünüyor ben yapamıcam sanırım
super marıo muu :)))))))
nedir buu ???
Gizli gizli yaz yolla bosver onlari hahahahahah
Eki Görüntüle 971078
canım bak bu resmi alıp kaydet orda edit photo var oraya basınca bu resmi yükle orda solda clip art yazan yere basıp istediğin şekilleri seçip takvimi süsle boyutlarıyla falan da oynayabiliyorsun sonra o yaptığını pc ye kaydet. Eğer takvime foto da eklemek istersen bu sefer photo collage aç ve ordan hem yaptığın resmi hem de fotoğrafını yükle oraya, ondan sonra solda photo stiching var oraya basıp resimleri birbirine ekleyip kaydetçok karışık oldu farkındayım ama yapması zor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?