354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlar adres tamam da bölük tabur vs yazmak gerek mi mektuba bir de istanbula kaç gün de gider ki

Tabiki gerekli gitmez yoksa giderde eline gecmesi uzun surer.
Kizlarr ben ptt kargo ile gonderdim normal gindersem allah bilir taaaa ne zaman gidecekti

Tabiki gerekli gitmez yoksa giderde eline gecmesi uzun surer.
Kizlarr ben ptt kargo ile gonderdim normal gindersem allah bilir taaaa ne zaman gidecekti

ya bende yazıp yollayım dedim annem ne gereği var saçmalama dedi bana ya bu nasıl iş babamda sanki nişanlımı bekliyorum diye trip atıyor bana hayret bişey ya

muzık dnlıorm valla tatlım bende baya hava guzel ya haklısın ki hıc kış gibi değill hava ya kendımı mart nısanda gıbı hssdıorm

burda da bi açıyor bi kapıyor hava rüzgar var geceden beri müzik bile dinlemiyorum öyle duruyorum şaşkaloz oldum iyice :122:

lunamoon bende küstüm zaten canım burnundan geldii çocuğun bidaha beğendim diyemez kimseyii. ayakları yara olmuş yaa aşkımın çok fena terlik izni vermişlerr :26:

lunamoon bende küstüm zaten canım burnundan geldii çocuğun bidaha beğendim diyemez kimseyii. ayakları yara olmuş yaa aşkımın çok fena terlik izni vermişlerr :26:

Geçmiş olsun canım benimkininde ağzında yara çıkmış bağırınca acıyor demişti revire gidecekti bugün noldu acaba:26:

Geçmiş olsun canım benimkininde ağzında yara çıkmış bağırınca acıyor demişti revire gidecekti bugün noldu acaba:26:

off allahım yarabbim hepsine bişeyler oluyor benim eşimde üşütmüş allahım sen şafi isminle şifa ver hepsine koru

off allahım yarabbim hepsine bişeyler oluyor benim eşimde üşütmüş allahım sen şafi isminle şifa ver hepsine koru
Aminn, Aminnn, Aminnnn inşallahhh.............Geçmiş olsun sana da canım
hahahah kım bılır belkı olur

Oyun var ya süper marıo çoğunlukla o çalıyor yahu kurtulamadım

eee nasıl yaptınki burdan kuzummm zor görünüyor ben yapamıcam sanırım

canım bak bu resmi alıp kaydet orda edit photo var oraya basınca bu resmi yükle orda solda clip art yazan yere basıp istediğin şekilleri seçip takvimi süsle boyutlarıyla falan da oynayabiliyorsun sonra o yaptığını pc ye kaydet. Eğer takvime foto da eklemek istersen bu sefer photo collage aç ve ordan hem yaptığın resmi hem de fotoğrafını yükle oraya, ondan sonra solda photo stiching var oraya basıp resimleri birbirine ekleyip kaydet çok karışık oldu farkındayım ama yapması zor değil

Son düzenleme:

canım eve gittiğimde üzerinde uğraşırsammm belki :) deneyeceğiz bakalım sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…