354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

amin canımmmm inşallah hepimiizi tez zamanda kavuşturur siz daha ayrılmadınız ama tez zamnda gider gelirler inşallah

Amiiiiiin canim insallah. muti bende benimkini markete gonderdim canim cikolata cekti cocugun surda iki bucuk haftasi kalmis oda bana calisiyoo :)) yavrum ya hicte sikayet etmez bugun edevlete bakmis askm dha snflandrlmamsm diyoo D

Amiiiiiin canim insallah. muti bende benimkini markete gonderdim canim cikolata cekti cocugun surda iki bucuk haftasi kalmis oda bana calisiyoo :)) yavrum ya hicte sikayet etmez bugun edevlete bakmis askm dha snflandrlmamsm diyoo D

ne güzel keşke benim de yarim yanımda olsa şimdi
zaten görüşemedik bugün
Bu arada ilk sayfayı gördüğünüz mü kızlar?

Ne sayfasi bebomm

Bu konunun ilk sayfası şekerim

***ASKER YÂRENLERİ***

Mutella-(Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği)

nidagkhn-(Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği)

pembe_dizi-(Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği)

Bu var ilk sayfamızda artık :118:

Evet askerlerimiz var bizim
Ayy canim benimm ya duygulandim caktirmamaya calisiyorum yanimdakine cok saol. O degilde gittiklerinde gecmis sayfalara bakip keske o gunlere donebildekte,suan sevdgmz yanimizda olsa diyecegiz ya suan iyi ki sizlrrle tanismisim diyorum Canlarimm.

Ayy canim benimm ya duygulandim caktirmamaya calisiyorum yanimdakine cok saol. O degilde gittiklerinde gecmis sayfalara bakip keske o gunlere donebildekte,suan sevdgmz yanimizda olsa diyecegiz ya suan iyi ki sizlrrle tanismisim diyorum Canlarimm.

Olur muu o zaman da 'bugün de bitti kızlar' diyeceğiz, her geçen güne sevineceğiz falan

Evet askerlerimiz var bizim

Nidacim ve muticim burda atilan dostluk temellerimiz terhis olduğumuzda ve hatta dugunlerimizde bile devam etsin diyorum inşallah sizlerle cok daha rahat ve güzel gecicek atlaticaz bu donemi kızlar ben eminim vala bütün gun aklım burdaydi cok Sevdim sizleri üstelik herkes yardimci olup teselli veriyo ya cok ama cok mutlu oluyorum.

Amin canım benim. Evet ya daha önce de çok gördüm desteğini bu sitenin. Hep de iyileri denk geliyor maşallah

O gunlerde gelecek bebegim de agladim simdi blymsn sarlinca bana uzuldu tutamadm kndmi ya offfff

Oyy kıyamam hiç. Gel bi sarılayım

Amin canım benim. Evet ya daha önce de çok gördüm desteğini bu sitenin. Hep de iyileri denk geliyor maşallah

Oyy kıyamam hiç. Gel bi sarılayım

Yapma nidacim böyle ay Kıyamam yaa. Bak o daha cok uzulur sen destek ol

Ah canlarim. Normalde sanaldan arkadasliklara inanmamzdm ama bi gunde okadar cok sevdim ki size gokhana bile syluyorum cok kanim isindi kizlara diye o da sasrdi cokisterdim en guzel gunlerimize kadar burda beraber paylasalim.. canlarm bnm

Benim kafa iyice gitti babam kahve istedi cay yapip götürdüm yazik babacigim aynen böyle bunu ic de kahvede yapcam dedim artık

Ah canlarim. Normalde sanaldan arkadasliklara inanmamzdm ama bi gunde okadar cok sevdim ki size gokhana bile syluyorum cok kanim isindi kizlara diye o da sasrdi cokisterdim en guzel gunlerimize kadar burda beraber paylasalim.. canlarm bnm

Aynen canım benim inşallah her zaman beraber olcaz ve moralimiz yüksek olcak. Hem sen ağlama yav sana ve sarkilarina cok ihtiyacimiz var

Paylaşırız inşallah canım benim, çok güzel günler görelim de. Kim bilir belki görüşme imkanımız bile olur

Benim kafa iyice gitti babam kahve istedi cay yapip götürdüm yazik babacigim aynen böyle bunu ic de kahvede yapcam dedim artık

Ahahahha, bize de yap madem elin değmişken, kurabiyeler de benden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…