354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Bana olumsuz yönde İçerden arıyordu ya dışarda değildi
Tripler attım burdan gaz alıp milletinki gece 11 de arıyormuuuuuuuuuuş işte günde 5 kere arıyormuş diyorum bende 4 kere aradım ya diyor

Kızlar 14 şubat için bir şey yapmayı planlayan var mı normalde ben hiç kutlamazdım o kutlar özel günleri ama şimdi orada olunca farklı oldu sizin aklınızda bir şey var mı

Son düzenleme:
Kızlar 14 şubat için bir şey yapmayı planlayan var mı

Önce sen söyle ihihihihih
Hayatımda ilk defa mektup yazacağım o da ona 14 şubat için olacak.Hiç sevmez kutlamaz gereksiz bulur insanın 1 gün mü sevgilisiyle günü her gün bizim der
Ama ben yinede yazacağım mektubu hoşuna gider belki sever bundan sonra 14 şubatı

aynen bende mektup artı bir kaç sürpriz yapmayı planlıyorum :) farklı düşüncesi olan var mı diye soruyorum işte

ne yapabiliris kiiii :26: bu bizim ilk sevgililer günümüz olacaktı üstelik daha :26:

Aaaaaaaaaaaay
Amannn bizimki 5.de ne oluyor sevmedi sevmeyecek sevgililer günü anneler günü babalar günü sevmiyor
Onun için doğumgünleri evlilik yıldönümleri yada evlenmeden önce ilişkiye başlama yıldönümleri önemliymiş kapitalizmin kölesi olan günler değilmiş gıcııık ya

Bana olumsuz yönde İçerden arıyordu ya dışarda değildi
Tripler attım burdan gaz alıp milletinki gece 11 de arıyormuuuuuuuuuuş işte günde 5 kere arıyormuş diyorum bende 4 kere aradım ya diyor
Aman trip falan atma bi de nazimizla ugrasmasin :)
Bak ben de bazen burdan aldığım haberleri ona soyluyorum o da nerden biliosun yine mi kk diyo :) tabiki dedim senle beraber ben de askerlik yapiyorum dedim :) seni de söyledim hani ayni bölük çıkma ihtimali vardi ya onu sorarken dedim bana dio o kim :) dedim walla bilmiom dert ortağım :)) bazen onun bilmedigi birşeyi burdan ogrenip bak bu da boyleymis diorum ,aşkım kk dan mi ogrendin dio :)) bittim bittim

Delirecem demiş arkadaş bende deliyi ne yapsın onlar için sağlam olmalıyız dediydim devamı çıkmamış mı yoksa
Yok devami çıkmış da asil bomba oraydi die o kismi ben kestim

Al benden de bi itiraf.Napıyosun diyo iyi napayım forumda falan takılıyorum yorumlaşıyoruz falan diyorum ne diyor ordakiler neler yazıyor dedi Bende dedim ki
''Aşkım aramadı ühühühühühü'' yazıyolar dedim
Sen ne yazıyosun dedi.Bende seninle konuşunca yazılabilecek şeyleri yazıyorum yada kızlarla yorumlaşıyoruz dedim

yollayacağım sanmıyorum sıkıntı olacağını yasak değil sonuçta sevdiceğimden önce çavuş okur birazcık o kadarınada katlanacağız artık

:) ayyy ben de yazıp yollayayım o zaman :) ama önce tam adresi öğrenmem lazım

Ben mektubu yarın postalayacağım eline ulaşması ancak olur bence .21 nisan doğumgünü benim esas süprizi o zaman yapmam lazım:26::26:

Bende salı günü göndermeyi düşünüyorum ayy hadi bakalım :) ovv hep beraber düşünürüz daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…