E biraz haklıKııızlar aradı az önce her bişeyi açık açık konuşuyo yok cep telefonu diyo yok şöyle diyo böyle diyo dedim açık açık konuşuyoz mu herşeyi ? Ya 500 tane asker hangibirini dinleyecekler dedi şaşırdım bende
içimde bi his var bu akşam aramayacak sanki :85:
6 6buçuk gibi arar genelde beni de
Senin 10 a kadar vaktin var , aramasa bile.keyfinden degildir ,belki yoruldu ,dinlenmeye gitti tlf sirasi coktu ve hava buz gibi vs vs ama benim içimden bir ses de arayacak seni diyor :)
ilk gün 9:45 de dün 8:10 da aradıydıinşallah ararrrr çok ihtiyacım var ona şu an :85::85:
ilk gün 9:45 de dün 8:10 da aradıydıinşallah ararrrr çok ihtiyacım var ona şu an :85::85:
Nasil bi değişiklik :26:kızlar bızımkıler kısa donem ama okuyorum hep forumlarda falan asker donusu bızımkılerde bı degısıklık olurmu sızce korkuyorum
Canim benim rahatla sen sakin ol , üstünde cok dusunmemeye calis , arasin arasin diye kafani devamli oraya takarsan için sıkılır, rahatla bi sakinlestir kendini arayacaktir muhakkak . Gel sen bana rapor vercektin tepindin mi bugün sen bakiim
:)çok az kaldı amaaarapor konusunda da ıı şey şimdi şöyle oldu ben şey yapmaya çalışırken şey oldu sonra da öyle oldu işte
Inanamiyorum yapmadin dimi:)çok az kaldı amaaarapor konusunda da ıı şey şimdi şöyle oldu ben şey yapmaya çalışırken şey oldu sonra da öyle oldu işte
Kıvıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııır
Yandaaaannn
Kızma bana yaal şimdi açcam tepincem tamam mı
:)) itiraf ediyorum evet kıvırdım
aradı bitanem niye bu kadar bağırtıyolar ki dertleri ne bu kadar ohffben aşkımı istiyorummmmmmmmmmmmmmm:85:
Bu arada 28'inde en geç saat birde usta birliğine çıkıyolarmış :)
Sizinkiler öyle ama jandarma olanlar 28 şubattan sonra 2 hafta daha orda kalıyorlarmış
benimde nişanlım gitti ama beni mi aradı önce annesini mi aradı beni kaç kere aradı onu kaç kere aradı diye kendi kendime düşünmekten çıldırcam niye böyle oldum ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?