354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

yollayacağım sanmıyorum sıkıntı olacağını yasak değil sonuçta sevdiceğimden önce çavuş okur birazcık o kadarınada katlanacağız artık :1:
Acemilikte mektup gönderilebilir mi alıyorlar mi

Al benden de bi itiraf.Napıyosun diyo iyi napayım forumda falan takılıyorum yorumlaşıyoruz falan diyorum ne diyor ordakiler neler yazıyor dedi :D Bende dedim ki
''Aşkım aramadı ühühühühühü'' yazıyolar dedim :52::52::52::52::52::52:
Sen ne yazıyosun dedi.Bende seninle konuşunca yazılabilecek şeyleri yazıyorum yada kızlarla yorumlaşıyoruz dedim :D:55:
Ne çektiler kk dan :52::52::51::51:

yolla canım değişik bi ilk olur :) hem herkese gelir bizimkiler boynu bükük mü kalsıııınnn:19:

biz zaten mektuplaşacağız diye sözleştik, askerlik boyunca hep mektuplaşacağız, ilerde hem bize hem de çocuğumuza güzel bir anı olur diye düşündük :)

ama ilk mektubu böle hemen gider gitmez atmayı düşünmemiştim hiç :16:

biz zaten mektuplaşacağız diye sözleştik, askerlik boyunca hep mektuplaşacağız, ilerde hem bize hem de çocuğumuza güzel bir anı olur diye düşündük :)

aynen bizde öyle konuşmuştuk ben annemlerin mektuplarını okurum arada çok güzel oluyor :16::16:

Bende salı günü göndermeyi düşünüyorum ayy hadi bakalım :) ovv hep beraber düşünürüz daha çok var
Tabii canım siz olmasanız zaten.
Ama hakkaten burda takılmak kızlarla konuşmak yorumlaşmak kafadağıtıyor güzel oluyor aşağı yukarı aynı şeyleri hissediyoruz o yüzden seviyorum hepinizle muhabbet etmeyi yazışmayı :34:

Tabi canım hatta kastamonu jandarmanın sitesinde adreslerini bile koymuşlar dur atayım sana
Aynen ne çektiler bee biz beraber okurduk özellikle bir konuyu gülmekten ölürdük :D

Bende salı günü göndermeyi düşünüyorum ayy hadi bakalım :) ovv hep beraber düşünürüz daha çok var

canım adresi öğrendiğinde ya da zaten biliyosan, bana da yaz özelden :) benimkini de yarın sabah beşiktepeye götürüyolar çünküü :)

ben de ondan sormuştum, gönderiliyor olmasında herhangi bir sakınca yoktur herhalde? :26:

BANKA VE POSTA ADRESİ BİLGİLERİ

Birliğe gelen ve birlikten gönderilen mektup, kargo vb. gönderiler kontrollü olarak bölük idari işleri marifetiyle hızlı bir şekilde PTT görevlilerinden topluca teslim alınmakta muhatabına ulaştırılmaktadır. Posta adresimiz; 5’inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı ……….Tabur Komtanlığı……….Bölük Komutanlığı KASTAMONU’dur.

Al ciniiiims :52::52::52:

Ya aynen , gider gitmez gemen mektup göndermiş oluyoruz: )
Ama akayca nin da dedigi gibi çoğu kisiye mektup falan gelince bana neden yok die üzülmesinler yoksa 14 şubatla uzaktan yakindan alakam yok saçma bi gün: ) onun icin de benim için de :)
Peki ptt ile mi gondereceksiniz kargoyla mi

Ya aynen , gider gitmez gemen mektup göndermiş oluyoruz: )
Ama akayca nin da dedigi gibi çoğu kisiye mektup falan gelince bana neden yok die üzülmesinler yoksa 14 şubatla uzaktan yakindan alakam yok saçma bi gün: ) onun icin de benim için de :)
Peki ptt ile mi gondereceksiniz kargoyla mi
Ben ptt:55::55::55:

canım adresi öğrendiğinde ya da zaten biliyosan, bana da yaz özelden :) benimkini de yarın sabah beşiktepeye götürüyolar çünküü :)

ben de ondan sormuştum, gönderiliyor olmasında herhangi bir sakınca yoktur herhalde? :26:

Gönderiliyor kızlar internettende baktım bir kaç yere gönderiliyor :) canım adresi özelden yazıyorum hemen

Tabii canım siz olmasanız zaten.
Ama hakkaten burda takılmak kızlarla konuşmak yorumlaşmak kafadağıtıyor güzel oluyor aşağı yukarı aynı şeyleri hissediyoruz o yüzden seviyorum hepinizle muhabbet etmeyi yazışmayı :34:

Tabi canım hatta kastamonu jandarmanın sitesinde adreslerini bile koymuşlar dur atayım sana
Aynen ne çektiler bee biz beraber okurduk özellikle bir konuyu gülmekten ölürdük :D
Hangi konu kiz ben okutmambura kiz dolu :) ama bazen eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz die bi konu var ordan katila katila gulduklerimi anlatırdım: ))

heyt geldim ben :P ama gidicem sporumu yaptım haber veriyim dedim :15: haydin görüşürükk:54::54:
Süpersin lunaaaaa :13:

BANKA VE POSTA ADRESİ BİLGİLERİ

Birliğe gelen ve birlikten gönderilen mektup, kargo vb. gönderiler kontrollü olarak bölük idari işleri marifetiyle hızlı bir şekilde PTT görevlilerinden topluca teslim alınmakta muhatabına ulaştırılmaktadır. Posta adresimiz; 5’inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı ……….Tabur Komtanlığı……….Bölük Komutanlığı KASTAMONU’dur.

Al ciniiiims :52::52::52:
Canimmm harika bu :)) teşekkürler yani ptt ile gönderiyoruz sonucu m çıkıyor bi de burdan

Hangi konu kiz ben okutmambura kiz dolu :) ama bazen eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz die bi konu var ordan katila katila gulduklerimi anlatırdım: ))

Süpersin lunaaaaa :13:

Canimmm harika bu :)) teşekkürler yani ptt ile gönderiyoruz sonucu m çıkıyor bi de burdan

Tam üstüne bastın ayağını kaldır eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz konusunda ben okurdum çok beğenirsem onada okurdum falan :52:
Evet canım ptt:34:

Tam üstüne bastın ayağını kaldır eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz konusunda ben okurdum çok beğenirsem onada okurdum falan :52:
Evet canım ptt:34:
Heheh süper bi konu dakikalarca güldüğümü hatirlarim bazen :)
Tmm cabim teşekkürler

Back
X