354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

niye öyle yapmışlar ki :26:

Bilmiyorum ama benim işime geliyor ustası şırnak olduğu için kastamonuda 2 hafta fazladan kalması daha güzel geliyor hem yemin töreninden sonra çarşı izinleride olacakmış o 2 hafta falan:31:

cuma teslim oldu gider gitmez aradı ve hergünde iki kere arıyor ama ailesinide hergün arıyormuş ben de aynı dercede aranmak canımı sıkıyor:(( yardım edinde şu saçma düşünceden çıkayım yada düşüncem saçma değil mi

cuma teslim oldu gider gitmez aradı ve hergünde iki kere arıyor ama ailesinide hergün arıyormuş ben de aynı dercede aranmak canımı sıkıyor:(( yardım edinde şu saçma düşünceden çıkayım yada düşüncem saçma değil mi

Kesinlikle çok saçma benimki beni aradığında ben diyorum anneni aradınmı ara ihmal etme diye çünkü annesinin ne halde olduğunu biliyorum ailesi o ya ötesi yok yani bence hemen sıyrılmalısın o düşünceden

:60::60::60::60::60::60:
O cenderme benimmm cendermeemmmmm :52::52:

ahahahhaha :D

Öf bunu bende düşünüyorum ama beni günde 3 yada 4 kez arıyor biliyorum ki beni hergün kesin arıyor ama ailesini her gün aramıyor:9::9:
Kendi ağzıyla demişti seni hergün ararım ama onları 3 günde bir ararım diye :8::8:

Ama sen bana uyma sakın düşüncen saçma arasın boşver seni arıyor ya ona bak sen:32:

Hı hı sözzz :) :31:
Kiz sen hala birda misinnnnnnn:20:

Kızlar aradı 5 dk önce azcık konuştuk diyor ki sırada bekleyen çok kişi var hadi kapatayım da ayıp olmasın.
DÜŞÜNCELİ SEVGİLİM BENİM :47:
Kıl oldum abiii:37::37::37::37::37:
Ill defa biz de bugün uzun konustuk kapiyi tiklatmislar uzun konustun die onun üstüne bi on dakka daha konustuk :60: ama nasil özlemişim anlatamam umrumda değil

Annesini tabiki arayacak , önce onu mu seni mi aradiginin ne onemi var ki önemli olan iyi olmasi değil mi , ayni derecede aranmak neden canınızı sıkıyor hiç anlamadim afedersin ama yakistiramadim da

bende yakıştıramıyorum kendime ama özel olduğumu hissetmek istediğim için böyle düşüncelerin içinde boğuldum çocuk gibi vesvese gibi kızlar sinir bir durum anı yaşayamıyorum

Kesinlikle çok saçma benimki beni aradığında ben diyorum anneni aradınmı ara ihmal etme diye çünkü annesinin ne halde olduğunu biliyorum ailesi o ya ötesi yok yani bence hemen sıyrılmalısın o düşünceden

Bende diyorum anneni aradınmı babanneni aradınmı diye ara ara ha ara mutlaka diyorum ama bi yandan da sürekli beni araması hoşuma gitmiyor değil:17:

yani siz aynı anda hem sizi hem kayınvalidenizi arasa hatta önce onunla konuşup sonra sizi arasa kıskanmaz mısınız

Bende diyorum anneni aradınmı babanneni aradınmı diye ara ara ha ara mutlaka diyorum ama bi yandan da sürekli beni araması hoşuma gitmiyor değil:17:

Hoşuna gitmesi ayrı ama onlarla ben aynı mıyım diye düşünmek bana saçma gelen. Benimkide arayacağım tamam falan diyo biliyorum ki beni aradığı kadar onları aramıyor ama arasa rahatsız olmam :) gittiği gün annesinin ne halde olduğunu gördüm beni arayıp elimde telefon bekliyorum bi arasa falan demelerini biliyorum empati şart :)

yani siz aynı anda hem sizi hem kayınvalidenizi arasa hatta önce onunla konuşup sonra sizi arasa kıskanmaz mısınız

Kıskanmam kesinlikle bende çok uzakta okudum aile ne demek çok iyi bilirim o yüzden annesi ile beni eşit araması beni rahatsız etmezdi etmemeli de bi ANNEYle eşdeğer olamazsın sevgiler farklı sana duyulan aşk onun ki şefkat

Kiz sen hala birda misinnnnnnn:20:

Ill defa biz de bugün uzun konustuk kapiyi tiklatmislar uzun konustun die onun üstüne bi on dakka daha konustuk :60: ama nasil özlemişim anlatamam umrumda değil

Annesini tabiki arayacak , önce onu mu seni mi aradiginin ne onemi var ki önemli olan iyi olmasi değil mi , ayni derecede aranmak neden canınızı sıkıyor hiç anlamadim afedersin ama yakistiramadim da
ne odası kız kastamonuda oda oda mı telefonlar ben niye bilmiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ühühüühühü

Hoşuna gitmesi ayrı ama onlarla ben aynı mıyım diye düşünmek bana saçma gelen. Benimkide arayacağım tamam falan diyo biliyorum ki beni aradığı kadar onları aramıyor ama arasa rahatsız olmam :) gittiği gün annesinin ne halde olduğunu gördüm beni arayıp elimde telefon bekliyorum bi arasa falan demelerini biliyorum empati şart :)

tabii ki arayacak canım ona lafım yok :6:

bende yakıştıramıyorum kendime ama özel olduğumu hissetmek istediğim için böyle düşüncelerin içinde boğuldum çocuk gibi vesvese gibi kızlar sinir bir durum anı yaşayamıyorum

sizi çok iyi anlıyorum :) onlardan ayrı düşmekle biz de duygusallaştık ya baya o yüzden hep bizi arasın hatta tek bizi arasın gibi geçebilir gönlümüzden bu çok normal :)

ben de bugün onu bırakırken belki milyon kez "bak bulduğun her fırsatta ara beni tamam mı" dedim :1:

o da "aşkım seni aramıcam da kimi arıcam" dedi :16:

haa, biliyorum ki annesini-ablasını da arayacak, aramalı da zaten, ama bu şekilde cevaplamış olması bile beni çok mutlu etti :23:

kısacası hissettikleriniz normal, ve bence şöyle bi 10 gün sonra falan iyice alıştığımızda geçecektir bu düşünceniz :34:

• Beğen
Reactions: ufk

Hayır kıskanmam .Önce kimi aradiginin bir önemi yok once kimi ararmissa onu daha cok seviyor önemsiyor diye birşey yok , o annesi, herkesin yeri onda ayrıdır, kendimizi onun ailesiyle kıyaslamanin bi mantığı yok

Yok kiz ne odasi kulübe kulübe :) tlf kulübesi demek istedim :1:

Kız benimkide gıcık kapatayımda ayıp olmasın diyor ne ara bu kadar düşünceli insan oldu anlamadım düşüncesizliği bi banaymış heralde:47::47::47::47:

Son düzenleme:
Kız benimkide gıcık kapatayımda ayıp olmasın diyor ne ara bu kadar düşünceli insan oldu anlamadım düşüncesizliği bi banaymış heralde:47::47::47::47:

Ne ara bu kadar düşünceli oldu diisine bittim :1:
Canim benimki genelde cok sıra olmayinca arar belki o ararken kuyruk coooooookkkk uzundur ondan ya ,bi de hava soğuk ya
Hem iyi bak seninkini askerlik değiştirmeye başlamış olumlu yönde :)

Back
X