- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
niye öyle yapmışlar ki :26:
Bilmiyorum ama benim işime geliyor ustası şırnak olduğu için kastamonuda 2 hafta fazladan kalması daha güzel geliyor hem yemin töreninden sonra çarşı izinleride olacakmış o 2 hafta falan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye öyle yapmışlar ki :26:
cuma teslim oldu gider gitmez aradı ve hergünde iki kere arıyor ama ailesinide hergün arıyormuş ben de aynı dercede aranmak canımı sıkıyor( yardım edinde şu saçma düşünceden çıkayım yada düşüncem saçma değil mi
O cenderme benimmm cendermeemmmmm![]()
cuma teslim oldu gider gitmez aradı ve hergünde iki kere arıyor ama ailesinide hergün arıyormuş ben de aynı dercede aranmak canımı sıkıyor( yardım edinde şu saçma düşünceden çıkayım yada düşüncem saçma değil mi
Kiz sen hala birda misinnnnnnnHı hı sözzz :)![]()
Ill defa biz de bugün uzun konustuk kapiyi tiklatmislar uzun konustun die onun üstüne bi on dakka daha konustukKızlar aradı 5 dk önce azcık konuştuk diyor ki sırada bekleyen çok kişi var hadi kapatayım da ayıp olmasın.
DÜŞÜNCELİ SEVGİLİM BENİM
Kıl oldum abiii![]()
Annesini tabiki arayacak , önce onu mu seni mi aradiginin ne onemi var ki önemli olan iyi olmasi değil mi , ayni derecede aranmak neden canınızı sıkıyor hiç anlamadim afedersin ama yakistiramadim dacuma teslim oldu gider gitmez aradı ve hergünde iki kere arıyor ama ailesinide hergün arıyormuş ben de aynı dercede aranmak canımı sıkıyor( yardım edinde şu saçma düşünceden çıkayım yada düşüncem saçma değil mi
Kesinlikle çok saçma benimki beni aradığında ben diyorum anneni aradınmı ara ihmal etme diye çünkü annesinin ne halde olduğunu biliyorum ailesi o ya ötesi yok yani bence hemen sıyrılmalısın o düşünceden
Bende diyorum anneni aradınmı babanneni aradınmı diye ara ara ha ara mutlaka diyorum ama bi yandan da sürekli beni araması hoşuma gitmiyor değil![]()
yani siz aynı anda hem sizi hem kayınvalidenizi arasa hatta önce onunla konuşup sonra sizi arasa kıskanmaz mısınız
ne odası kız kastamonuda oda oda mı telefonlar ben niye bilmiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ühühüühühüKiz sen hala birda misinnnnnnn
Ill defa biz de bugün uzun konustuk kapiyi tiklatmislar uzun konustun die onun üstüne bi on dakka daha konustukama nasil özlemişim anlatamam umrumda değil
Annesini tabiki arayacak , önce onu mu seni mi aradiginin ne onemi var ki önemli olan iyi olmasi değil mi , ayni derecede aranmak neden canınızı sıkıyor hiç anlamadim afedersin ama yakistiramadim da
Hoşuna gitmesi ayrı ama onlarla ben aynı mıyım diye düşünmek bana saçma gelen. Benimkide arayacağım tamam falan diyo biliyorum ki beni aradığı kadar onları aramıyor ama arasa rahatsız olmam :) gittiği gün annesinin ne halde olduğunu gördüm beni arayıp elimde telefon bekliyorum bi arasa falan demelerini biliyorum empati şart :)
bende yakıştıramıyorum kendime ama özel olduğumu hissetmek istediğim için böyle düşüncelerin içinde boğuldum çocuk gibi vesvese gibi kızlar sinir bir durum anı yaşayamıyorum
yani siz aynı anda hem sizi hem kayınvalidenizi arasa hatta önce onunla konuşup sonra sizi arasa kıskanmaz mısınız
ne odası kız kastamonuda oda oda mı telefonlar ben niye bilmiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ühühüühühü
Yok kiz ne odasi kulübe kulübe :) tlf kulübesi demek istedim![]()
ne yapacağımı şaşırdım onun yokluğu beni deli yapacak galiba
Kız benimkide gıcık kapatayımda ayıp olmasın diyor ne ara bu kadar düşünceli insan oldu anlamadım düşüncesizliği bi banaymış heralde![]()