- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
354. Dönemiz demi ,konu başlığından :)
bu dönem işini ben de pek çözemedim, bu "ah Erkekler" başlığı altında bi konu var, "355. dönem" diye açmışlar ama kasım 2013'te göndermişler askerlerini. benim kafam karıştı :44:
kasımda gidenler 355 ise bizim 356 olmamız lazım..
acaba kasımdakiler 353tü de konu başlığını mı yanlış yazzdılar? :44:
öyle olduğumuzu umut ediyorum
öyleyizdir ya yanlış olsa düzeltirlerdi bence
Bi fikrim yok :26:bu dönem işini ben de pek çözemedim, bu "ah Erkekler" başlığı altında bi konu var, "355. dönem" diye açmışlar ama kasım 2013'te göndermişler askerlerini. benim kafam karıştı :44:
kasımda gidenler 355 ise bizim 356 olmamız lazım..
acaba kasımdakiler 353tü de konu başlığını mı yanlış yazzdılar? :44:
354 üz kızlar son karar eminiz :)
Iyi geceler herkeseeeee
Hadi geceler iyiiiiiiiiiiiii
Mesajini yeni gördüm, yazdim simdi , bi sorun olursa yine yaz canim
Allah allah hangi bölük acaba.Bende geldim aranza bugün beni aramadı çok fena haldeyim aklıma binbir türlü şey geliyor.kastamonu da olanlar askerler nasıl zaman geciyormus burda hiç birşey yok diyo psikolojisi iyice fena halde
Bende geldim aranza bugün beni aramadı çok fena haldeyim aklıma binbir türlü şey geliyor.kastamonu da olanlar askerler nasıl zaman geciyormus burda hiç birşey yok diyo psikolojisi iyice fena halde
Işte olmayan şey kantinin belli saatlerde acik olması sigaraszk bide biz gitmeden bayağı bi sayfada okumuştuk sinema salonu var internet cafe filan var diye biraz rahat olur diye beklenti fazlaydi onun etkisi galiba.bu arada 6 yıllık sevgilim . süpriz olarak gitmek ıstiyorum bakalım yarın arayıp sorcm bi acemi de görüş var mı gitsem görüşebilirmıym hiç bilmiyorum
Arastirdim biraz da ıçerde görüş izni veriyorlarms bazı yerlerde günü birlik gidecegim için yemin töreni saatine yetişemem erken oluyormus bide daha sıkıntılı olur diye düşündüm bakalım kismet olursa haftaya pazartesi yada salı gitmeyi planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?