- 20 Kasım 2010
- 5.052
- 10.180
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne ara bu kadar düşünceli oldu diisine bittim
Canim benimki genelde cok sıra olmayinca arar belki o ararken kuyruk coooooookkkk uzundur ondan ya ,bi de hava soğuk ya
Hem iyi bak seninkini askerlik değiştirmeye başlamış olumlu yönde :)
kiz bu ne :))
Kızlar 14 şubat için bir şey yapmayı planlayan var mı![]()
Kızlar 14 şubat için bir şey yapmayı planlayan var mı![]()
Önce sen söyle ihihihihih
Hayatımda ilk defa mektup yazacağım o da ona 14 şubat için olacak.Hiç sevmez kutlamaz gereksiz bulur insanın 1 gün mü sevgilisiyle günü her gün bizim der
Ama ben yinede yazacağım mektubu hoşuna gider belki sever bundan sonra 14 şubatı![]()
ne yapabiliris kiiii :26: bu bizim ilk sevgililer günümüz olacaktı üstelik daha :26:
Ay sürpriz ne yapsam bulamadım ofofoofofofofaynen bende mektup artı bir kaç sürpriz yapmayı planlıyorum :) farklı düşüncesi olan var mı diye soruyorum işte![]()
ne yapabiliris kiiii :26: bu bizim ilk sevgililer günümüz olacaktı üstelik daha :26:
Aman trip falan atma bi de nazimizla ugrasmasin :)Bana olumsuz yöndeİçerden arıyordu ya dışarda değildi
Tripler attım burdan gaz alıp milletinki gece 11 de arıyormuuuuuuuuuuş işte günde 5 kere arıyormuş diyorum bende 4 kere aradım ya diyor![]()
Yok devami çıkmış da asil bomba oraydi die o kismi ben kestimDelirecem demiş arkadaş bende deliyi ne yapsın onlar için sağlam olmalıyız dediydim devamı çıkmamış mı yoksa![]()
aynen bende mektup artı bir kaç sürpriz yapmayı planlıyorum :) farklı düşüncesi olan var mı diye soruyorum işte![]()
yollayacak mısın mektubu ve süprisleri? :26: sıkıntı olmasın acemiliktee :27:
Ay sürpriz ne yapsam bulamadım ofofoofofofof
Aman trip falan atma bi de nazimizla ugrasmasin :)
Bak ben de bazen burdan aldığım haberleri ona soyluyorum o da nerden biliosun yine mi kk diyo :) tabiki dedim senle beraber ben de askerlik yapiyorum dedim :) seni de söyledim hani ayni bölük çıkma ihtimali vardi ya onu sorarken dedim bana dio o kim :) dedim walla bilmiom dert ortağım :)) bazen onun bilmedigi birşeyi burdan ogrenip bak bu da boyleymis diorum ,aşkım kk dan mi ogrendin dio :)) bittim bittim
Yok devami çıkmış da asil bomba oraydi die o kismi ben kestim![]()
yollayacağım sanmıyorum sıkıntı olacağını yasak değil sonuçta sevdiceğimden önce çavuş okur birazcık o kadarınada katlanacağız artık![]()
dur oflama hemen buluruz birşeyler hepimiz birimiz...![]()
:) ayyy ben de yazıp yollayayım o zaman :) ama önce tam adresi öğrenmem lazım![]()
Eki Görüntüle 969985yolla canım değişik bi ilk olur :) hem herkese gelir bizimkiler boynu bükük mü kalsıııınnn![]()
Ben mektubu yarın postalayacağım eline ulaşması ancak olur bence .21 nisan doğumgünü benim esas süprizi o zaman yapmam lazım:26::26: