354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

354. Dönemiz demi ,konu başlığından :)

bu dönem işini ben de pek çözemedim, bu "ah Erkekler" başlığı altında bi konu var, "355. dönem" diye açmışlar ama kasım 2013'te göndermişler askerlerini. benim kafam karıştı :44:

kasımda gidenler 355 ise bizim 356 olmamız lazım..

acaba kasımdakiler 353tü de konu başlığını mı yanlış yazzdılar? :44:

bu dönem işini ben de pek çözemedim, bu "ah Erkekler" başlığı altında bi konu var, "355. dönem" diye açmışlar ama kasım 2013'te göndermişler askerlerini. benim kafam karıştı :44:

uzunlar çift rakam kısalar tek rakam olarak devam ediyorsa
bende bunu cok düşündüm aslında:26:

Tamam tamam kızlar biz 354 üz eminim.
İçine sinmeyen varsa azıcık nete göz atsın:34:

kendi sorumun cevabını kendim buldumm :1:

biz 354. dönemiz

29 Kasım 2013
tarihli aşağıda alıntıladığım haberden anlamış bulunmaktayım :1:

"Tekirdağ 8. Mekanize Tugay Komutanlığında askerlik görevini yerine getiren 353. Kısa dönem erler Atatürk Spor Salonunda düzenlenen törenle yemin ettiler."

yani 353. dönem kasım celbinde gidenler, 354.dönem şubat celbi :1:

Bi fikrim yok :26:
Google a bi soriim

Bende geldim aranza bugün beni aramadı çok fena haldeyim aklıma binbir türlü şey geliyor.kastamonu da olanlar askerler nasıl zaman geciyormus burda hiç birşey yok diyo psikolojisi iyice fena halde

Bende geldim aranza bugün beni aramadı çok fena haldeyim aklıma binbir türlü şey geliyor.kastamonu da olanlar askerler nasıl zaman geciyormus burda hiç birşey yok diyo psikolojisi iyice fena halde
Allah allah hangi bölük acaba.
Çok şükür benim ki gayet iyi yani arkadaşları varmış muhabbet falan iyi gidiyor diyo
Askerde olması gereken herşey kastamonuda var aslında sevgiliniz-nişanlınız-eşiniz ne bekliyormuş ki de burda hiç bir şey yok diyor acaba ?
Nete bir yazın bakın kastamonu 5.jandarma komutanlığı diye imkanlarada bakın rahatlarsınız belki :)
Benim erkek arkadaşım şuanda halinden gayet memnun açıkcası sadece bozuk para bulamıyorlarmış bide sigara sıkıntılıymış ama oda normal birden bire biiiiiiiiiiiirsürü asker geliyor bozuk parada kalmaz sigarada kalmaz doğal olarak:31:

aramıza hoşgeldiiiiin :13:

Işte olmayan şey kantinin belli saatlerde acik olması sigaraszk bide biz gitmeden bayağı bi sayfada okumuştuk sinema salonu var internet cafe filan var diye biraz rahat olur diye beklenti fazlaydi onun etkisi galiba.bu arada 6 yıllık sevgilim . süpriz olarak gitmek ıstiyorum bakalım yarın arayıp sorcm bi acemi de görüş var mı gitsem görüşebilirmıym hiç bilmiyorum

Işte olmayan şey kantinin belli saatlerde acik olması sigaraszk bide biz gitmeden bayağı bi sayfada okumuştuk sinema salonu var internet cafe filan var diye biraz rahat olur diye beklenti fazlaydi onun etkisi galiba.bu arada 6 yıllık sevgilim . süpriz olarak gitmek ıstiyorum bakalım yarın arayıp sorcm bi acemi de görüş var mı gitsem görüşebilirmıym hiç bilmiyorum

Bak benim erkek arkadaşımın askere gitmeden önce nasıl olduğunu bir ben bir allah bilir anlatsam yok artık dersiniz.Ama şuan o kadaaaaaaaar iyi ki ben bile şaştım kaldım.Büyük olumsuzluklar olsaydı kesin söylerdi bana ben psikolojisini bozacak kadar sıkıntılı biyer olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
Vallahi yemin törenini bekle bence çünkü acemide çarşı izni yok + sen gidersen seni görüştürmek için askeriyeye alırlar mı orasını bilemem ama açıkcası ben pek sanmıyorum acemilik diye belkide vardır sen onu araştır en iyisi bi netten :34:

Son düzenleme:
Arastirdim biraz da ıçerde görüş izni veriyorlarms bazı yerlerde günü birlik gidecegim için yemin töreni saatine yetişemem erken oluyormus bide daha sıkıntılı olur diye düşündüm bakalım kismet olursa haftaya pazartesi yada salı gitmeyi planlıyorum.

Arastirdim biraz da ıçerde görüş izni veriyorlarms bazı yerlerde günü birlik gidecegim için yemin töreni saatine yetişemem erken oluyormus bide daha sıkıntılı olur diye düşündüm bakalım kismet olursa haftaya pazartesi yada salı gitmeyi planlıyorum.

aa öylemi iyiymiş o zaman umarım gidersin görüşürsünüz :55:

Back
X