354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kııızlar aradı az önce her bişeyi açık açık konuşuyo yok cep telefonu diyo yok şöyle diyo böyle diyo dedim açık açık konuşuyoz mu herşeyi ? Ya 500 tane asker hangibirini dinleyecekler dedi şaşırdım bende :52:
E biraz haklı:60::60::52:

Son düzenleme:
içimde bi his var bu akşam aramayacak sanki :85::14:

6 6buçuk gibi arar genelde beni de
Senin 10 a kadar vaktin var , aramasa bile.keyfinden degildir ,belki yoruldu ,dinlenmeye gitti tlf sirasi coktu ve hava buz gibi vs vs ama benim içimden bir ses de arayacak seni diyor :)

6 6buçuk gibi arar genelde beni de
Senin 10 a kadar vaktin var , aramasa bile.keyfinden degildir ,belki yoruldu ,dinlenmeye gitti tlf sirasi coktu ve hava buz gibi vs vs ama benim içimden bir ses de arayacak seni diyor :)

ilk gün 9:45 de dün 8:10 da aradıydı :( inşallah ararrrr çok ihtiyacım var ona şu an :85::85:

ilk gün 9:45 de dün 8:10 da aradıydı :( inşallah ararrrr çok ihtiyacım var ona şu an :85::85:

Canim benim rahatla sen sakin ol , üstünde cok dusunmemeye calis , arasin arasin diye kafani devamli oraya takarsan için sıkılır, rahatla bi sakinlestir kendini arayacaktir muhakkak . Gel sen bana rapor vercektin tepindin mi bugün sen bakiim :1:

Son düzenleme:
kızlar bızımkıler kısa donem ama okuyorum hep forumlarda falan asker donusu bızımkılerde bı degısıklık olurmu sızce korkuyorum :27:
Nasil bi değişiklik :26:
Kişiliği yerine oturmuş bir insanda ben öyle olumsuz yonde bir değişiklik olacagini sanmam , olsa olsa askerlik onlari biraz daha olgunlastirir o kadar bence

Canim benim rahatla sen sakin ol , üstünde cok dusunmemeye calis , arasin arasin diye kafani devamli oraya takarsan için sıkılır, rahatla bi sakinlestir kendini arayacaktir muhakkak . Gel sen bana rapor vercektin tepindin mi bugün sen bakiim :1:

:)çok az kaldı amaaa :( rapor konusunda da ıı şey şimdi şöyle oldu ben şey yapmaya çalışırken şey oldu sonra da öyle oldu işte :52:

:)çok az kaldı amaaa :( rapor konusunda da ıı şey şimdi şöyle oldu ben şey yapmaya çalışırken şey oldu sonra da öyle oldu işte :52:

Kıvıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııır:52:
Yandaaaannn:9::9:

Kıvıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııır:52:
Yandaaaannn:9::9:

:)) itiraf ediyorum evet kıvırdım :27:

aradı bitanem niye bu kadar bağırtıyolar ki dertleri ne bu kadar ohff :( ben aşkımı istiyorummmmmmmmmmmmmmm:85:

Bu arada 28'inde en geç saat birde usta birliğine çıkıyolarmış :)

:)) itiraf ediyorum evet kıvırdım :27:

aradı bitanem niye bu kadar bağırtıyolar ki dertleri ne bu kadar ohff :( ben aşkımı istiyorummmmmmmmmmmmmmm:85:

Bu arada 28'inde en geç saat birde usta birliğine çıkıyolarmış :)

Sizinkiler öyle ama jandarma olanlar 28 şubattan sonra 2 hafta daha orda kalıyorlarmış:55:

benimde nişanlım gitti ama beni mi aradı önce annesini mi aradı beni kaç kere aradı onu kaç kere aradı diye kendi kendime düşünmekten çıldırcam niye böyle oldum ben yaa

benimde nişanlım gitti ama beni mi aradı önce annesini mi aradı beni kaç kere aradı onu kaç kere aradı diye kendi kendime düşünmekten çıldırcam niye böyle oldum ben yaa

Valla beni arasında öncesi sonrası farketmez :69: sen de öyle düşün :31:

• Beğen
Reactions: ufk
Kızlar aradı 5 dk önce azcık konuştuk diyor ki sırada bekleyen çok kişi var hadi kapatayım da ayıp olmasın.
DÜŞÜNCELİ SEVGİLİM BENİM :47:
Kıl oldum abiii:37::37::37::37::37:

Back
X