- 8 Ocak 2014
- 1.377
- 49
- 83
Askerim dönünce bizde dügün yapip eskisehirde yaşıcaz:)
süper burdan başlayan arkaşlığımız eskişehirde devam edermişşşşş süper olurr demii :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askerim dönünce bizde dügün yapip eskisehirde yaşıcaz:)
Sizin işiniz daha zorr kesinlikle :44: ama şu tarafından bakmak lazım evlisiniz biz daha askerden gelecek düğün dernek uzun iş sizin hazır herşey![]()
Ayy cok sevindim bugün o mutlulugu bende yaşadım sinreyat talimatindan sonra konutana gidip telefonu kullanabilir miyim diye izin almis. 7dk konustuk bizde :) ama bu kezde bn hastanedeydim sesimden anladi bide hemsire geldi o sirada oksijeni çıkarmaya morali bozuldu bitanemin
![]()
orası öyle canım tabi bebek hazırlığı olucak inşallah bizimde :))
Doğru söylüyosun işte zor maalesef hepsi geçip gidecek inşallah bide sabah aradığını kaçırdığım için çok üzüldüm![]()
aynı şeyi bende yaşadım aramış çook sonra gördüm nasıl duymam diye oturdum ağladım resmen şimdi telefona yapışık yaşıyorum
Tatlim sakin ol rahatla , konusmadiniz mibunaldım çok bunaldım bugün![]()
Aslinda insan yazdıkça daha kötü olurnormalde o günlük yaz dedi ama hiç yazamadım yazarsam çok ağlarım dillendirmeyeyim dedim ama sadece 5 günü anlattım 1 sayfada ama yetti yani![]()
Ayyyy hadi insallah
Tatlim sakin ol rahatla , konusmadiniz mi
Aslinda insan yazdıkça daha kötü olur,yani en azindan bende öyle oluyor
Ayyy asker dönüşu bebisimiz mi olcakkkk![]()
inşallah Allahım nasip ederse siz evlenirsiniz bende anne olurum![]()
kızlar bızımkıler kısa donem ama okuyorum hep forumlarda falan asker donusu bızımkılerde bı degısıklık olurmu sızce korkuyorum![]()
Yok akşamları arıyor bitek umarım bugünde arar![]()
kolay gelir gibi gelmişti ama zormuş beeee
ben onu teslim ettikten 3 saat sonra falan aradı, yemeğini yemiş, ilk beni aramış
dakikalar geçmek bilmiyor sanki yaaaaa
yatmadan önce de arar umarım![]()
aynı şeyi bende yaşadım aramış çook sonra gördüm nasıl duymam diye oturdum ağladım resmen şimdi telefona yapışık yaşıyorum
canım bende öyleyim ama bir kere daha kaçırdım bugün neyse ki konuştuk sonra sakınan göze çöğ batar misali oluyor işte![]()
Ay hadi insallah canim , simdi asker cizelfesi var birkac ay sonra bebis cizelgesi yaparsin :)inşallah canım hayırlısıyla allah nasip ederse o günleride görelim :)
Beni de akşamları arıyor genelde canim , emin ol onlarin aramaya daha cok ihtiyaçları var .Yok akşamları arıyor bitek umarım bugünde arar![]()
Ay hadi insallah canim , simdi asker cizelfesi var birkac ay sonra bebis cizelgesi yaparsin :)
Beni de akşamları arıyor genelde canim , emin ol onlarin aramaya daha cok ihtiyaçları var .![]()