354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ayy cok sevindim bugün o mutlulugu bende yaşadım sinre :16: yat talimatindan sonra konutana gidip telefonu kullanabilir miyim diye izin almis. 7dk konustuk bizde :) ama bu kezde bn hastanedeydim sesimden anladi bide hemsire geldi o sirada oksijeni çıkarmaya morali bozuldu bitanemin :(

kıyamam üzülmüştür eşimde hasta bende ona üzülüyorum :( ayyy zor bir süreç bizim aklımız onlarda onlarınki bizde hayırlısıyla bir geçirsek inşallah

bunaldım çok bunaldım bugün :14::14::14::14::14::14:
Tatlim sakin ol rahatla , konusmadiniz mi

normalde o günlük yaz dedi ama hiç yazamadım yazarsam çok ağlarım dillendirmeyeyim dedim ama sadece 5 günü anlattım 1 sayfada ama yetti yani :50:
Aslinda insan yazdıkça daha kötü olur :( ,yani en azindan bende öyle oluyor :(
orası öyle canım tabi bebek hazırlığı olucak inşallah bizimde :))

Ayyy asker dönüşu bebisimiz mi olcakkkk :emir_bebek:

Tatlim sakin ol rahatla , konusmadiniz mi

Aslinda insan yazdıkça daha kötü olur :( ,yani en azindan bende öyle oluyor :(

Ayyy asker dönüşu bebisimiz mi olcakkkk :emir_bebek:

inşallah canım hayırlısıyla allah nasip ederse o günleride görelim :)

kızlar bızımkıler kısa donem ama okuyorum hep forumlarda falan asker donusu bızımkılerde bı degısıklık olurmu sızce korkuyorum :27:

kolay gelir gibi gelmişti ama zormuş beeee :14:

ben onu teslim ettikten 3 saat sonra falan aradı, yemeğini yemiş, ilk beni aramış :16:

dakikalar geçmek bilmiyor sanki yaaaaa :50:

yatmadan önce de arar umarım :43:

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Kııızlar aradı az önce her bişeyi açık açık konuşuyo yok cep telefonu diyo yok şöyle diyo böyle diyo dedim açık açık konuşuyoz mu herşeyi ? Ya 500 tane asker hangibirini dinleyecekler dedi şaşırdım bende :52:

inşallah canım hayırlısıyla allah nasip ederse o günleride görelim :)
Ay hadi insallah canim , simdi asker cizelfesi var birkac ay sonra bebis cizelgesi yaparsin :):49:

Yok akşamları arıyor bitek umarım bugünde arar:50:
Beni de akşamları arıyor genelde canim , emin ol onlarin aramaya daha cok ihtiyaçları var . :43:

Back
X