354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Sizin işiniz daha zorr kesinlikle :44: ama şu tarafından bakmak lazım evlisiniz biz daha askerden gelecek düğün dernek uzun iş sizin hazır herşey

orası öyle canım tabi bebek hazırlığı olucak inşallah bizimde :))

kıyamam üzülmüştür eşimde hasta bende ona üzülüyorum ayyy zor bir süreç bizim aklımız onlarda onlarınki bizde hayırlısıyla bir geçirsek inşallah

bunaldım çok bunaldım bugün
Tatlim sakin ol rahatla , konusmadiniz mi

normalde o günlük yaz dedi ama hiç yazamadım yazarsam çok ağlarım dillendirmeyeyim dedim ama sadece 5 günü anlattım 1 sayfada ama yetti yani
Aslinda insan yazdıkça daha kötü olur ,yani en azindan bende öyle oluyor
orası öyle canım tabi bebek hazırlığı olucak inşallah bizimde :))

Ayyy asker dönüşu bebisimiz mi olcakkkk

Tatlim sakin ol rahatla , konusmadiniz mi

Aslinda insan yazdıkça daha kötü olur ,yani en azindan bende öyle oluyor

Ayyy asker dönüşu bebisimiz mi olcakkkk

inşallah canım hayırlısıyla allah nasip ederse o günleride görelim :)

kızlar bızımkıler kısa donem ama okuyorum hep forumlarda falan asker donusu bızımkılerde bı degısıklık olurmu sızce korkuyorum

kolay gelir gibi gelmişti ama zormuş beeee

ben onu teslim ettikten 3 saat sonra falan aradı, yemeğini yemiş, ilk beni aramış

dakikalar geçmek bilmiyor sanki yaaaaa

yatmadan önce de arar umarım

Kııızlar aradı az önce her bişeyi açık açık konuşuyo yok cep telefonu diyo yok şöyle diyo böyle diyo dedim açık açık konuşuyoz mu herşeyi ? Ya 500 tane asker hangibirini dinleyecekler dedi şaşırdım bende

inşallah canım hayırlısıyla allah nasip ederse o günleride görelim :)
Ay hadi insallah canim , simdi asker cizelfesi var birkac ay sonra bebis cizelgesi yaparsin :)

Yok akşamları arıyor bitek umarım bugünde arar
Beni de akşamları arıyor genelde canim , emin ol onlarin aramaya daha cok ihtiyaçları var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…