- 15 Aralık 2013
- 537
- 15
- 48
- 35
168 den dusuluo cnm... silüs tarhnız kaç
silüsümüz 5 şubat canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
168 den dusuluo cnm... silüs tarhnız kaç
Canim anlatymda gül benim midem hassas baya kuzenler cilgin dans diye bi oyuncak varyanona bindi bnde bindim inmemle kusmam bir oldu bide ustune baygınlık geçirdim güvenlik görevlileri taxiler hastane derken ole gecti tam kendime gelmeye basladi bitanem aradi. Aklim sende kaldi sabah tekrar ararim fln ddiher serde bi hayir var yani:)
tüm herkese sesleniyorum..
askerden döner dönmez, bu sene evlenecek olanlar varmı acabaaa??
![]()
of hiç demeayy bilemedim bi türlü erees şimdi sayfadan yaptım bişiler 162 gün diyo telefona bi program indirmiştim orada 163 gün diyo aman havuz probleminden beter çıktı bu şafak da![]()
onu anladım canım benimkinin hiç yok diyorum biliyorum senin ki biliyorBen ailelerle görüşüldüğü için söz demeyi tercih ediyorum :)
Babamin haberi var benim canim
Yapar inşallah canım benim bizimkinin komutaniniyiymis bide kisa donem olunca fazla kasmiolar dedi.
Canim anlatymda gül benim midem hassas baya kuzenler cilgin dans diye bi oyuncak varyanona bindi bnde bindim inmemle kusmam bir oldu bide ustune baygınlık geçirdim güvenlik görevlileri taxiler hastane derken ole gecti tam kendime gelmeye basladi bitanem aradi. Aklim sende kaldi sabah tekrar ararim fln ddiher serde bi hayir var yani:)
Merhaba kizlar!
Walla iyiki varsiniz yaa. Kendimi iyi düsüncelere vermeye calisiyorum üzülmek istemiyorum. Zaten aslinda cok fazla düsüncek vaktim yok sagolsun arkadaslarim is güc felan derken vakit ztn gecio. Ayrica bu yaz dügünümüz olcak ve evlendikden sonra türkiyeye yerlescem yani aslinda ailemin ve arkadaslarimin yaninda gecirdigim son aylarim. Onlarla vakit gecireyim diyorum bol bol.
AMA HEP BIR YANIM EKSIK
Sarkilarda söylerlerdide anlamazdim bildigin hersey bos gecio. Artik 28ine kadar böyle olcak galiba sonrasinda insallah haftada bi iki kez görüsürüz...
Telefonuma countdown appi indirdim gün saat dakika ve saniyeleri sayiyor. Askerligini izmirde yapio bundan dolayi izmirde hava durumu ne onu göstermesi icin teldeki hava durumunu gösteren appi de ona göre ayarladim.
Sacma gelebilir ama ne bilim iste sanke böyle ona biraz daha yakinmisim gibime gelio...
tüm herkese sesleniyorum..
askerden döner dönmez, bu sene evlenecek olanlar varmı acabaaa??
![]()
Ayy geçmiş olsun. Biz de bir keresinde gondola bindik sözlüm.hızı nasıl hızı nasıl iyi mi dedi durdu görevliye, görevli de aldi bundan teşviki , nasıl hızlandırdı anlatamam , kemer falan da yok , en arkaya oturduk , ellerim hafif kayysa öldüm resmen ... o şokla tabi durdurdu gondolu indim bencok fenaydi
Canim izin kullanacaksa 25 temmuz ,kullanmicaksa 17 siymis terhis olacağı gün
Evet :) yani 3 hafta war arada hemen olarak sayilir mi 😜
birde kızlar bişi soram şimdi kısa dönem 168 günmü yoksa 166 mı dağıtım iznine gelecek 2 gün onun haricinde izin kullanmayacak benim şafağım ne olıuyo bu durumda :44::44:
silüsümüz 5 şubat canım :)
of hiç deme
onu anladım canım benimkinin hiç yok diyorum biliyorum senin ki biliyor
Bizimkinin komutanı nasıl acaba yarın trip atayım
Geçmiş olsun tekrardan:26:
inşallah cabuk gecer zaman canım..tr ye yerleşecem dedin..hangi ülkede kalıyorsun?
ay cok heycanlı..
izmirde nerde yapızor askerliğini tam olarak??
Eveet var yaz sonu dusunuyoruz Allah kısmet ederseailelerde ayni fikirde bakalım kısmet
İyidir inşallah ya valla biz konuşurken bikaç asker geldi ddi hatta demek ki mümkün olabilio kizmiolar. Bide telefon kelimesi yerine ananas dio keşke ananasi alsaydim iceri sokablrdm dio koptum ya![]()
manisaya yol ıznı 1 gun mu ıkı gun mu verdıler ?
İyidir inşallah ya valla biz konuşurken bikaç asker geldi ddi hatta demek ki mümkün olabilio kizmiolar. Bide telefon kelimesi yerine ananas dio keşke ananasi alsaydim iceri sokablrdm dio koptum ya![]()
3 gün dedi bugün ama 28 şubatta yemin töreni var sonra 2 gün evde kalacak 3. günde teslim olacak usta birliğine hesaplıyorum 22 temmuz yapıyo terhisi amann kafam çorba oldu![]()