354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Merhaba kizlar!
Walla iyiki varsiniz yaa. Kendimi iyi düsüncelere vermeye calisiyorum üzülmek istemiyorum. Zaten aslinda cok fazla düsüncek vaktim yok sagolsun arkadaslarim is güc felan derken vakit ztn gecio. Ayrica bu yaz dügünümüz olcak ve evlendikden sonra türkiyeye yerlescem yani aslinda ailemin ve arkadaslarimin yaninda gecirdigim son aylarim. Onlarla vakit gecireyim diyorum bol bol.
AMA HEP BIR YANIM EKSIK
Sarkilarda söylerlerdide anlamazdim bildigin hersey bos gecio. Artik 28ine kadar böyle olcak galiba sonrasinda insallah haftada bi iki kez görüsürüz...
Telefonuma countdown appi indirdim gün saat dakika ve saniyeleri sayiyor. Askerligini izmirde yapio bundan dolayi izmirde hava durumu ne onu göstermesi icin teldeki hava durumunu gösteren appi de ona göre ayarladim.
Sacma gelebilir ama ne bilim iste sanke böyle ona biraz daha yakinmisim gibime gelio...

Canim anlatymda gül benim midem hassas baya kuzenler cilgin dans diye bi oyuncak varyanona bindi bnde bindim inmemle kusmam bir oldu bide ustune baygınlık geçirdim güvenlik görevlileri taxiler hastane derken ole gecti tam kendime gelmeye basladi bitanem aradi. Aklim sende kaldi sabah tekrar ararim fln ddi ;) her serde bi hayir var yani:)

Ayy geçmiş olsun. Biz de bir keresinde gondola bindik sözlüm.hızı nasıl hızı nasıl iyi mi dedi durdu görevliye, görevli de aldi bundan teşviki , nasıl hızlandırdı anlatamam , kemer falan da yok , en arkaya oturduk , ellerim hafif kayysa öldüm resmen ... o şokla tabi durdurdu gondolu indim ben :( cok fenaydi

ayy bilemedim bi türlü erees şimdi sayfadan yaptım bişiler 162 gün diyo telefona bi program indirmiştim orada 163 gün diyo aman havuz probleminden beter çıktı bu şafak da :1::1:
of hiç deme :52:
Ben ailelerle görüşüldüğü için söz demeyi tercih ediyorum :)
Babamin haberi var benim canim
onu anladım canım benimkinin hiç yok diyorum biliyorum senin ki biliyor :32:
Yapar inşallah canım benim bizimkinin komutaniniyiymis bide kisa donem olunca fazla kasmiolar dedi.

Canim anlatymda gül benim midem hassas baya kuzenler cilgin dans diye bi oyuncak varyanona bindi bnde bindim inmemle kusmam bir oldu bide ustune baygınlık geçirdim güvenlik görevlileri taxiler hastane derken ole gecti tam kendime gelmeye basladi bitanem aradi. Aklim sende kaldi sabah tekrar ararim fln ddi ;) her serde bi hayir var yani:)

Bizimkinin komutanı nasıl acaba yarın trip atayım :52::52:
Geçmiş olsun tekrardan:26:

Merhaba kizlar!
Walla iyiki varsiniz yaa. Kendimi iyi düsüncelere vermeye calisiyorum üzülmek istemiyorum. Zaten aslinda cok fazla düsüncek vaktim yok sagolsun arkadaslarim is güc felan derken vakit ztn gecio. Ayrica bu yaz dügünümüz olcak ve evlendikden sonra türkiyeye yerlescem yani aslinda ailemin ve arkadaslarimin yaninda gecirdigim son aylarim. Onlarla vakit gecireyim diyorum bol bol.
AMA HEP BIR YANIM EKSIK
Sarkilarda söylerlerdide anlamazdim bildigin hersey bos gecio. Artik 28ine kadar böyle olcak galiba sonrasinda insallah haftada bi iki kez görüsürüz...
Telefonuma countdown appi indirdim gün saat dakika ve saniyeleri sayiyor. Askerligini izmirde yapio bundan dolayi izmirde hava durumu ne onu göstermesi icin teldeki hava durumunu gösteren appi de ona göre ayarladim.
Sacma gelebilir ama ne bilim iste sanke böyle ona biraz daha yakinmisim gibime gelio...

inşallah cabuk gecer zaman canım..tr ye yerleşecem dedin..hangi ülkede kalıyorsun?

ay cok heycanlı..

izmirde nerde yapızor askerliğini tam olarak??

Ayy geçmiş olsun. Biz de bir keresinde gondola bindik sözlüm.hızı nasıl hızı nasıl iyi mi dedi durdu görevliye, görevli de aldi bundan teşviki , nasıl hızlandırdı anlatamam , kemer falan da yok , en arkaya oturduk , ellerim hafif kayysa öldüm resmen ... o şokla tabi durdurdu gondolu indim ben :( cok fenaydi

Bugün hepsine tövbe ettim canım ben. Yazik askitom gittiginin ikinci gununde gezmelere gittigime mi kizsin hastalandigima mi uzulsun bilemedi:1:

of hiç deme :52:

onu anladım canım benimkinin hiç yok diyorum biliyorum senin ki biliyor :32:

Bizimkinin komutanı nasıl acaba yarın trip atayım :52::52:
Geçmiş olsun tekrardan:26:

İyidir inşallah ya valla biz konuşurken bikaç asker geldi ddi hatta demek ki mümkün olabilio kizmiolar. Bide telefon kelimesi yerine ananas dio keşke ananasi alsaydim iceri sokablrdm dio koptum ya :1:

inşallah cabuk gecer zaman canım..tr ye yerleşecem dedin..hangi ülkede kalıyorsun?

ay cok heycanlı..

izmirde nerde yapızor askerliğini tam olarak??

Amin :) hepimiz icin cabuk gecer insallah.
Cok heyecanli derken türkiyeye yerlesmemi kast ediosun?
Ben avusturyada kaliyorum. Avusturalyayla karistirmayalim ama :) benim kaldigim yer almanyaya komsu ülke. Avusturya kücük oldugu icin genelde tanilmio bu yüzden almanyaya komsuyuz diyorum genelde 😄
Sen nerde kaliosun? :)

Eveet var yaz sonu dusunuyoruz Allah kısmet ederse :16: ailelerde ayni fikirde bakalım kısmet

hayırlısı canım...

hepiniz çok güzel gelinler olucaksınız..:))

bende hep son bahar gelini olmak istiyordum fakaaattt..tamda bildiğimiz ağustos-45derece-yaz-güneş gelini olucam..neyssseee...:1:

şikayet etmiyelim bakalım..4 senedir bekliyoruz birbirmizi..:)))

İyidir inşallah ya valla biz konuşurken bikaç asker geldi ddi hatta demek ki mümkün olabilio kizmiolar. Bide telefon kelimesi yerine ananas dio keşke ananasi alsaydim iceri sokablrdm dio koptum ya :1:

ama kastı ne anlaşılır ki ananasla:D biz hiç şifrelememiştik ben dedim ki bu akşam fazinin vereceği şeyi yemin törenine getireyim mi dedim tamam getir fazinin parasını dedi ama merak etme bi kaç yerden daha para gelecek galiba para sıkıntısı olmayacak dedi
paradan kastı telefon aslında askere para gerektiği için dinlenen telefonda para getireyimmi falan dikkat çekmez bence bir anda şifreleyiverdi pratik zeka:52::52::52:

Back
X