insan çok heycanlanıyo ben ağlamıştım nişanlımda ağlıycaktı neredeyse o garip bi ruh hali oluyo insanda heycanla karışık![]()
yaş kaç bu arada canım ben 26 :)
tahmın edebılıorm bende aglarımmm kı o annda ayy

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insan çok heycanlanıyo ben ağlamıştım nişanlımda ağlıycaktı neredeyse o garip bi ruh hali oluyo insanda heycanla karışık![]()
yaş kaç bu arada canım ben 26 :)
Geçmiş olsunnn noldu
Ay aminnnn diye atlayabilir miyimmm![]()
tahmın edebılıorm bende aglarımmm kı o annda ayy23 canımm yaşım :)))
hadi bakalım tez zamanda gerçekleşir bizde haberinizi alırız inşallah buradan![]()
Aaay ağlıyorum vallahi ağlamamıştım ne zamandır şimdi ağlıyorum
Hani bir video var sivaslı teyze bir elameeeeeet geldi vuuuuuuuuuuuuuu diye bagırıyo belki izleyeniniz vardır.Hani o videonun sonuna bi bebek koymuşlardı elini çenesine götürüyordu teyze vuuuuuuuuuuu derken (anlatamadım ama izleyen bilir) o videoya denk geldim şimdi benimki bana ordaki bebeğin taklidini yapardı vuuuuuuuuuu diyip elini çenesine götürürdü o geldi aklıma oturdum ağlıyom bir yandan da bu mesajı yazıyorum![]()
Söz var sadece , aileler tanisti o da babam tanismadi ise girmeden istemiyor, gerçi ben de ayni fikirdeyim önce bi işe giriim gerisi gelir , ama ben onun ailesindeki herkesle tanistim yani annesi babasi kardeşleri falan , annem de babasi hariç digerleriyle tanıştı, öyle :))tabi tabi ne demeknişan söz durumları var mı sendede
![]()
hayırlısıyla ıns evi alsnda bıŞafaklar attı buaradaaa
![]()
hayırlısıyla ıns evi alsnda bıŞafaklar attı buaradaaa
![]()
Canim ya aglama,bak bana da çok oluyor, bazi halleri gözümün önüne geliyor ,ama temelli gitmedi ki sakin ol sen
Söz var sadece , aileler tanisti o da babam tanismadi ise girmeden istemiyor, gerçi ben de ayni fikirdeyim önce bi işe giriim gerisi gelir , ama ben onun ailesindeki herkesle tanistim yani annesi babasi kardeşleri falan , annem de babasi hariç digerleriyle tanıştı, öyle :))
haklısında işteCanim ya aglama,bak bana da çok oluyor, bazi halleri gözümün önüne geliyor ,ama temelli gitmedi ki sakin ol sen
Söz var sadece , aileler tanisti o da babam tanismadi ise girmeden istemiyor, gerçi ben de ayni fikirdeyim önce bi işe giriim gerisi gelir , ama ben onun ailesindeki herkesle tanistim yani annesi babasi kardeşleri falan , annem de babasi hariç digerleriyle tanıştı, öyle :))
Aaaa evet evet evetttt oleyyyyyyy:13:
aaa evett bi gün daha düştü çok şükür![]()
yol iznine gelecek o zaman dağıtım iznine değil bilmiyom valla kestiremedim benimki terhisim 18 temmuzz dedi bende ona göre ayarladım böyle çıktıbirde kızlar bişi soram şimdi kısa dönem 168 günmü yoksa 166 mı dağıtım iznine gelecek 2 gün onun haricinde izin kullanmayacak benim şafağım ne olıuyo bu durumda :44::44:
Amin insallah :)hımm gerisi hızla gelir zaten canım inşallah :)
bizim durumumuzda size cok yakın ama baba tanışmadan nasıl söz oluyor canım anlamadım bu kısmını
Amin insallah :)
Resmiyete dökülmüş bir söz degil yani ailelerimiz görüşüyor biz de birbirimizin ailesiyle görüşüyoruz ondan ufak bi yüzük taktik( ki benim için pek ufak sayilmaz :)) )öyle oldu canim
yol iznine gelecek o zaman dağıtım iznine değil bilmiyom valla kestiremedim benimki terhisim 18 temmuzz dedi bende ona göre ayarladım böyle çıktı
birde kızlar bişi soram şimdi kısa dönem 168 günmü yoksa 166 mı dağıtım iznine gelecek 2 gün onun haricinde izin kullanmayacak benim şafağım ne olıuyo bu durumda :44::44:
birde kızlar bişi soram şimdi kısa dönem 168 günmü yoksa 166 mı dağıtım iznine gelecek 2 gün onun haricinde izin kullanmayacak benim şafağım ne olıuyo bu durumda :44::44:
benim babam hiç haberdar değil ama diğerleri artık biliyor bizimde yüzüğümüz var bizde sözlü sayılırmıyız acep![]()
Canim izin kullanacaksa 25 temmuz ,kullanmicaksa 17 siymis terhis olacağı gün
Yapar inşallah canım benim bizimkinin komutaniniyiymis bide kisa donem olunca fazla kasmiolar dedi.öncelikle geçmiş olsun
kıskandım
benimki hiç böyle jest yapmadı![]()
Geçmiş olsunnn noldu
Ay aminnnn diye atlayabilir miyimmm![]()