354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Aaay ağlıyorum vallahi ağlamamıştım ne zamandır şimdi ağlıyorum
Hani bir video var sivaslı teyze bir elameeeeeet geldi vuuuuuuuuuuuuuu diye bagırıyo belki izleyeniniz vardır.Hani o videonun sonuna bi bebek koymuşlardı elini çenesine götürüyordu teyze vuuuuuuuuuuu derken (anlatamadım ama izleyen bilir) o videoya denk geldim şimdi benimki bana ordaki bebeğin taklidini yapardı vuuuuuuuuuu diyip elini çenesine götürürdü o geldi aklıma oturdum ağlıyom bir yandan da bu mesajı yazıyorum :14:

Canim ya aglama,bak bana da çok oluyor, bazi halleri gözümün önüne geliyor ,ama temelli gitmedi ki sakin ol sen

tabi tabi ne demek :34: nişan söz durumları var mı sendede :17:
Söz var sadece , aileler tanisti o da babam tanismadi ise girmeden istemiyor, gerçi ben de ayni fikirdeyim önce bi işe giriim gerisi gelir , ama ben onun ailesindeki herkesle tanistim yani annesi babasi kardeşleri falan , annem de babasi hariç digerleriyle tanıştı, öyle :))

Canim ya aglama,bak bana da çok oluyor, bazi halleri gözümün önüne geliyor ,ama temelli gitmedi ki sakin ol sen

Söz var sadece , aileler tanisti o da babam tanismadi ise girmeden istemiyor, gerçi ben de ayni fikirdeyim önce bi işe giriim gerisi gelir , ama ben onun ailesindeki herkesle tanistim yani annesi babasi kardeşleri falan , annem de babasi hariç digerleriyle tanıştı, öyle :))

hımm gerisi hızla gelir zaten canım inşallah :)

haklısında işte :(
bizim durumumuzda size cok yakın ama baba tanışmadan nasıl söz oluyor canım anlamadım bu kısmını

Son düzenleme:
birde kızlar bişi soram şimdi kısa dönem 168 günmü yoksa 166 mı dağıtım iznine gelecek 2 gün onun haricinde izin kullanmayacak benim şafağım ne olıuyo bu durumda :44::44:

birde kızlar bişi soram şimdi kısa dönem 168 günmü yoksa 166 mı dağıtım iznine gelecek 2 gün onun haricinde izin kullanmayacak benim şafağım ne olıuyo bu durumda :44::44:
yol iznine gelecek o zaman dağıtım iznine değil bilmiyom valla kestiremedim benimki terhisim 18 temmuzz dedi bende ona göre ayarladım böyle çıktı

hımm gerisi hızla gelir zaten canım inşallah :)
Amin insallah :)

bizim durumumuzda size cok yakın ama baba tanışmadan nasıl söz oluyor canım anlamadım bu kısmını

Resmiyete dökülmüş bir söz degil yani ailelerimiz görüşüyor biz de birbirimizin ailesiyle görüşüyoruz ondan ufak bi yüzük taktik( ki benim için pek ufak sayilmaz :)) )öyle oldu canim

Amin insallah :)

Resmiyete dökülmüş bir söz degil yani ailelerimiz görüşüyor biz de birbirimizin ailesiyle görüşüyoruz ondan ufak bi yüzük taktik( ki benim için pek ufak sayilmaz :)) )öyle oldu canim

benim babam hiç haberdar değil ama diğerleri artık biliyor bizimde yüzüğümüz var bizde sözlü sayılırmıyız acep :31:

yol iznine gelecek o zaman dağıtım iznine değil bilmiyom valla kestiremedim benimki terhisim 18 temmuzz dedi bende ona göre ayarladım böyle çıktı

ayy bilemedim bi türlü erees şimdi sayfadan yaptım bişiler 162 gün diyo telefona bi program indirmiştim orada 163 gün diyo aman havuz probleminden beter çıktı bu şafak da :1::1:

Canim izin kullanacaksa 25 temmuz ,kullanmicaksa 17 siymis terhis olacağı gün

benim babam hiç haberdar değil ama diğerleri artık biliyor bizimde yüzüğümüz var bizde sözlü sayılırmıyız acep :31:

Ben ailelerle görüşüldüğü için söz demeyi tercih ediyorum :)
Babamin haberi var benim canim

öncelikle geçmiş olsun
kıskandım:27::27::27::27::27::27::27:
benimki hiç böyle jest yapmadı:19::19::19::19::19::19::19::14::14::14::14:
Yapar inşallah canım benim bizimkinin komutaniniyiymis bide kisa donem olunca fazla kasmiolar dedi.
Geçmiş olsunnn noldu :(

Ay aminnnn diye atlayabilir miyimmm :1:

Canim anlatymda gül benim midem hassas baya kuzenler cilgin dans diye bi oyuncak varyanona bindi bnde bindim inmemle kusmam bir oldu bide ustune baygınlık geçirdim güvenlik görevlileri taxiler hastane derken ole gecti tam kendime gelmeye basladi bitanem aradi. Aklim sende kaldi sabah tekrar ararim fln ddi ;) her serde bi hayir var yani:)

Back
X