354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Amin :) hepimiz icin cabuk gecer insallah.
Cok heyecanli derken türkiyeye yerlesmemi kast ediosun?
Ben avusturyada kaliyorum. Avusturalyayla karistirmayalim ama :) benim kaldigim yer almanyaya komsu ülke. Avusturya kücük oldugu icin genelde tanilmio bu yüzden almanyaya komsuyuz diyorum genelde 😄
Sen nerde kaliosun? :)

ich fall um !!!! :1: hahayyy..inanmıyorum..bende almanya..:))

şu an izmirde yaşıyorum ama..yai izmirli olduğumdan tabii..burda çalışıyorum..:)) ayy çok sevindimm...:) benim nişanlım foçada yapacak acemliğini..zaten oda izmirde okuyordu..

Amin :) hepimiz icin cabuk gecer insallah.
Cok heyecanli derken türkiyeye yerlesmemi kast ediosun?
Ben avusturyada kaliyorum. Avusturalyayla karistirmayalim ama :) benim kaldigim yer almanyaya komsu ülke. Avusturya kücük oldugu icin genelde tanilmio bu yüzden almanyaya komsuyuz diyorum genelde 😄
Sen nerde kaliosun? :)

Bizde isviçre de yasioduk tr ye kesin donus yaptik. Bazi sistematik durumlar hariç kolay bi alışma sureci oluo. Allah yardimcin olsun tr ye gelin aliyoruz desene:1:

yani hemnden kastım,,askerlikten sonra bu sene yani..:))):1:

wow..cok sevindim senin adına..!!!

hayırlısı olur inşallah!! bizimde düğünümüz bu sene olacak, daha askerdeyken yani..:2:

Hmm anladim. Bizde dioduk insallah askerlik uzun dönem olmazda dügün askerdeyken olmaz die Allahdan kisa dönem oldu da ucu ucuna denk gelio yani martda gitseydi yine yetismezdi. ama olsun ya sizdede Cogu gitmis olur o zmn kadara. Uzun dönem o zmn galiba? Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin. Simdiden mutluluklar 😊

$mmahmut-tuncerle-resim-saati-507x458.webp
Jandarma olanlara gelsin kızlar:52::52::52::52:

biz hep bu karikatüre bakar gülerdik işte sırf bu yüzden jandarma oldu :27:

ama kastı ne anlaşılır ki ananasla:D biz hiç şifrelememiştik ben dedim ki bu akşam fazinin vereceği şeyi yemin törenine getireyim mi dedim tamam getir fazinin parasını dedi ama merak etme bi kaç yerden daha para gelecek galiba para sıkıntısı olmayacak dedi
paradan kastı telefon aslında askere para gerektiği için dinlenen telefonda para getireyimmi falan dikkat çekmez bence bir anda şifreleyiverdi pratik zeka:52::52::52:

Vaav supersiniz biz iki şaşkın cok komiktik yarın diomusum bende ananas yerine para diyelim diye :1: artık iyce ele veririz kendimizi. Benimki gitmeden dalga geciodu ipli don diyelim diye o bile geldi aklima konuşurken:1: ipli donunu gonderym mi dicektim:52:

Hmm anladim. Bizde dioduk insallah askerlik uzun dönem olmazda dügün askerdeyken olmaz die Allahdan kisa dönem oldu da ucu ucuna denk gelio yani martda gitseydi yine yetismezdi. ama olsun ya sizdede Cogu gitmis olur o zmn kadara. Uzun dönem o zmn galiba? Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin. Simdiden mutluluklar 😊

amin.çok teşekkür ederim, hepimiz için geçerli bu dua..

evet uzun dönem yedek subaylık cıktı ..:) halimizden memnunuz fakat işte bazen üzüntü basıyor bir an..

alışacağız bakalım..

ich fall um !!!! :1: hahayyy..inanmıyorum..bende almanya..:))

şu an izmirde yaşıyorum ama..yai izmirli olduğumdan tabii..burda çalışıyorum..:)) ayy çok sevindimm...:) benim nişanlım foçada yapacak acemliğini..zaten oda izmirde okuyordu..

Waaa cool inanmiyorum hee :)
Ne zmn gittin türkiyeye yani almanyada mi büyüdün?

Bizde isviçre de yasioduk tr ye kesin donus yaptik. Bazi sistematik durumlar hariç kolay bi alışma sureci oluo. Allah yardimcin olsun tr ye gelin aliyoruz desene:1:

Ay süper yaa! Ya bende ztn hep aklimdaydi türkiyeye dönüs yapmak. Yapabilirmiyim die bakmak icin istanbulda okudum bi dönem veee baaayilldim ya. Zaten nisanlim türkiyede. Bakalim nasil olcak is bulurmuyum felan arkadaslar olmicak felan filan 😊

Vaav supersiniz biz iki şaşkın cok komiktik yarın diomusum bende ananas yerine para diyelim diye :1: artık iyce ele veririz kendimizi. Benimki gitmeden dalga geciodu ipli don diyelim diye o bile geldi aklima konuşurken:1: ipli donunu gonderym mi dicektim:52:

Ahahaah sizde supersiniiiiz :D

hihihi..evet..evet..4 sene evvel döndüm..orda doğdum,büyüdüm,okudum felan..sana tek bişey diyeyim..müthiş alışıyorsunuz türkiyeye..ve hiç dönmek istemiceksin..inan..ben almanyada 2 hafta tatil amacıyla gidiyorum, tüm ailem ve arkadaşlarıma rağmen depresyona giriyorum, izmirimi özlüyorum...:72:

hihihi..evet..evet..4 sene evvel döndüm..orda doğdum,büyüdüm,okudum felan..sana tek bişey diyeyim..müthiş alışıyorsunuz türkiyeye..ve hiç dönmek istemiceksin..inan..ben almanyada 2 hafta tatil amacıyla gidiyorum, tüm ailem ve arkadaşlarıma rağmen depresyona giriyorum, izmirimi özlüyorum...:72:

Dogrudur inanirim :) bende 4 senedir 4 gözle bekliyorum türkiyeye gitmeyi istanbulu istiyorum ya bakalim ekmek kapisi nerden acilirsa :)

Back
X