354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

haydiii..herkes kalksın halayaaaa...

:64: :64: :64:

jendermmeee jendermeeee...bizede tam uyuyor ya..foça ile izmir arası gerçekten dağlık...ay güleyimmii..ağlıyayımmı??

:)))))))

Gul gul
Papatya nergis yasemin orkide karanfil
Tamam tamam gidiyorum iyi geceleerr:37:

19.30dan sonra aradı hiç beklemiyordum. 10 dakika konuştuk sırada bir sürü asker var ama napayım sesini duymayı çok özlemiştim beklesinler dedi. Tüm günün stresi sesini duyduğum an geçti, neşeli konuşuyorum diye seni beni hiç özlemedin mi diye trip de yedim bir de üstüne. Neyse artık bir günü daha bitirdik şükür.

:nazar:
Aşkımı özledim. Kendimden çoğu zaman nefret ediyorum. Keşke daha iyi olabilseydim. Yenmeye çalışıyorum ben çalıştıkça herşey üstüme üstüme geliyor. Allahım ikimize yardım etsin. Birbirimize bağışlasın. Allah güzel günler yaşamayı nasip etsin. İnşallah geçer herşey. Geçmese de ben seni çok seviyorum. :85:
:nazar:

Son düzenleme:
Tam size Günaydın demek için girdim siteye bitanem aradiii simdi kapattik cok mutlu oldum:16:
Hasta olunca aklim sende gece bile arcktim ddi hasta olduguma sevincem nerdeyse musait oldukça aricam ddi :1: buarada hepinize kocaman gunaydiiiiinnnn :29:

Tam size Günaydın demek için girdim siteye bitanem aradiii simdi kapattik cok mutlu oldum:16:
Hasta olunca aklim sende gece bile arcktim ddi hasta olduguma sevincem nerdeyse musait oldukça aricam ddi :1: buarada hepinize kocaman gunaydiiiiinnnn :29:

Günaydıınnnn ve Geçmiş olsun :)) Ne mutlu sana yaa huuuu bende istiyom banane :52:

Gunaydin kizlar aradi benimkide bagirmaktan gitmis ses cok fena geliyordu:ssz:

Yuppiiee benim a$kim da aradii. Aman Allahim heyecandan dizlerim titreti resmen. O kadar iyi geldiki aramasi mutlulukdan gözlerim doldu resmen 😊

Kızlar selam :) şu an aşkımla tekirdağdayız, birazdan onu teslim edip geri döneceğim :(

Yaa of telde konustuk sirnaga gidince cizreye gidecez diyor %90mis neden diyorum oyle iste diyor teller dinleniyor diye anlatmiyor deli oldum

Yaa of telde konustuk sirnaga gidince cizreye gidecez diyor %90mis neden diyorum oyle iste diyor teller dinleniyor diye anlatmiyor deli oldum

Canım tugayda mı olacak peki onu söyle di mi internetten baktım tugay rahattır falan diye yazıyordu bir çok yerde

nonsense benimki 1.tabur 5.bölükteymiş biraz önce öğrendiiiiim seninkini biliyor musun???

canım ya tam anlayamadım iki kez sordum sesi çok az geliodu sanırım 4.bölük dedii . nöbetide dışarda tutmuyomuş koğuşun içinde horlayan olunca onu uyandırmış filan ne biçim görev anlamadımda :1::1: bugunde 1 gibi aradıı çok fenaydı 3 saat ayakta duruyoz yarım saat yürüyüş ayaklarım çok fena şişti diyodu seninkide öylemikii

kızlaarr bende varım sporaa 3 kilo fazlamm var askim gelene kadar vermiş olmak istiyorumm az kendime bakıyım ama dimiii :1:

Back
X