354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

gozukuyoo :)

cnm bnmkı dagıtım ıznı ıcın geldıgınde bı tel gotrduu hemen soktuuu :D snra ordn tel hat aldıı falan filan rahat yanı ^^ su sorunu cozulmuo cnm ne yazıkkı yıkanırkende denız suyu ıle yıkanabılıolar .. ıcme suları sıkıntıı az gelıo bazn fln yemeklerıde ıyı değil temız degil yanıı soyleme uzulmesın ama cok buyuk beklentılerle gtmesn hazırlklı olsn yani ama oyle yaa boyle alısıolar bnmkı dışardn yemekte soyluor durum fln :)
Ayyy içim gitti resmen :(

Hangi altta kız ben göremiyorum :) forumda da yeniyim malum ;)
Mesajinin altinda tezkere tarihi yazmaz sadece şafak yaziyor su mavi renkli kutucuk içinde yazan ,orda sadece şafak var

heyyyy ladies:23: ben var gitmek artık yarına görüşürüz inşallah artık çok fazla giremem heralde malum ders çalışmak lazım :1: ama Bennu haber ederim tepindiğim dakikaları sana :15::15::52::52:erees sende üzme kendini:34: ne kadar iyi düşünürsen o kadar rahatlıyorsun:32:
hiç kimse kendini üzmesinn herşey yoluna girecek çok çok mutlu olacağızzz İNŞALAHHHHH ama dualarınızı eksik etmeyin askerinizin üzerinden hepinize öpücükler görüşürüzzz:21::3:

Son düzenleme:
Bnnu tatlım ya özelden mesajına cvp atamiyorum belli bi sayida sayfaya mesaj atmam gerekiyormus:) buralarda yeni oldugum icin kaideye almadılar beni:)

heyyyy ladies:23: ben var gitmek artık yarına görüşürüz inşallah artık çok fazla giremem heralde malum ders çalışmak lazım :1: ama Bennu haber ederim tepindiğim dakikaları sana :15::15::52::52:erees sende üzme kendini:34: ne kadar iyi düşünürsen o kadar rahatlıyorsun:32:
hiç kimse kendini üzmesinn herşey yoluna girecek çok çok mutlu olacağızzz ama dualarınızı eksik etmeyin askerinizin üzerinden hepinize öpücükler görüşürüzzz:21::3:

Tamam tatlim görüşürüz, ben genelde sabahtan aksama kadar çalışıyorum aksam buraya geliyorum , ara verirsem iki dakikaligina buraya bakip çıkıyorum falan , cok ozletme kendi ,öptüm kocaman kolay gelsin

Son düzenleme:
deme bencede:) ne guzeel gelınce dugun ne zaman kısmetsee :49:

düğüne daha var bugun kayınvalideciğimle konuştum bekletmek istemiyorum düğünü ekim gibi yapmak istiyorum ben dedi ama şartlar 2015 mayısı buldurabilir malum maddiyat gereken şeylerr :ssz: gelince nişan düşünüyomusunuz yaza da çıkıyorz yavaş yavaş :34:

Bnnu tatlım ya özelden mesajına cvp atamiyorum belli bi sayida sayfaya mesaj atmam gerekiyormus:) buralarda yeni oldugum icin kaideye almadılar beni:)

Oyy canim mesaj sayisi doldurma bölümü var forumda , ordan doldurabilirsin

hiç kimse kendini üzmesinn herşey yoluna girecek çok çok mutlu olacağızzz İNŞALAHHHHH ama dualarınızı eksik etmeyin askerinizin üzerinden hepinize öpücükler görüşürüzzz:21::3:

iyi geceler lunaa görüşürüüüüüzz:54:

aynen öyle canım ben 10 da yat iştimasından sonra aramaz demiştim gece 11 buçukta telefon çaldı ve anneme dedimki eşim olamaz umutlanmadan baktım o arıyoooo nasıl bir mutluluk ilk kez bu kadar uzun konuştuk 13 dk. diğerleri hep 2 dk daydı

Ayy cok sevindim bugün o mutlulugu bende yaşadım sinre :16: yat talimatindan sonra konutana gidip telefonu kullanabilir miyim diye izin almis. 7dk konustuk bizde :) ama bu kezde bn hastanedeydim sesimden anladi bide hemsire geldi o sirada oksijeni çıkarmaya morali bozuldu bitanemin :(

düğüne daha var bugun kayınvalideciğimle konuştum bekletmek istemiyorum düğünü ekim gibi yapmak istiyorum ben dedi ama şartlar 2015 mayısı buldurabilir malum maddiyat gereken şeylerr :ssz: gelince nişan düşünüyomusunuz yaza da çıkıyorz yavaş yavaş :34:

bı kere başlamssnz devmı gelır :) cnm ev alma durumu fln var onu alsn etssınn aldıktan snra artık evlenme teklıfı süprizini ne zmn yaparsa ondn snraa bızde başlarızz nişaan isteme olaylarna :1:

bı kere başlamssnz devmı gelır :) cnm ev alma durumu fln var onu alsn etssınn aldıktan snra artık evlenme teklıfı süprizini ne zmn yaparsa ondn snraa bızde başlarızz nişaan isteme olaylarna :1:

oo çok güzel eviniz olursa yoksa kiralarda sürünmek çok zor kiraya verdiğin para havaya savuruyosun gibi oluyoo bizde kirada oturcaz bi kaç yıl evlenince Rabbim inşallah nasip eder .. evlenme teklifine gelince nişanlım şiir okumuştu bana o şekilde teklif etmişti ayrıca doğum günümdü:17: birde bizden daha heycanlı oluyolar ahh ne heycanlı günler teklif isteme söz nişann Rabbim tez zamanda sizede tatdırsın bu güsellikleri canım :49:

Ayy cok sevindim bugün o mutlulugu bende yaşadım sinre :16: yat talimatindan sonra konutana gidip telefonu kullanabilir miyim diye izin almis. 7dk konustuk bizde :) ama bu kezde bn hastanedeydim sesimden anladi bide hemsire geldi o sirada oksijeni çıkarmaya morali bozuldu bitanemin :(

öncelikle geçmiş olsun
kıskandım:27::27::27::27::27::27::27:
benimki hiç böyle jest yapmadı:19::19::19::19::19::19::19::14::14::14::14:

Ayyy telden giriyorum şu an onun için görmedim o zaman ohh :)

Telden giriyorsan ennnnn altta full site yazar ona tiklayin site formatına geçer ve cizelgeniz gözükür: )
Full site yazmasi icin önce profilim kismini tiklayin ama
Ya da duzeltiyorum profilim sayfasina girmeden ana sayfaya girdiğinizde de gözüküyor sanirim

Son düzenleme:
oo çok güzel eviniz olursa yoksa kiralarda sürünmek çok zor kiraya verdiğin para havaya savuruyosun gibi oluyoo bizde kirada oturcaz bi kaç yıl evlenince Rabbim inşallah nasip eder .. evlenme teklifine gelince nişanlım şiir okumuştu bana o şekilde teklif etmişti ayrıca doğum günümdü:17: birde bizden daha heycanlı oluyolar ahh ne heycanlı günler teklif isteme söz nişann Rabbim tez zamanda sizede tatdırsın bu güsellikleri canım :49:

kesnlklee planımz o seklde ıns hemencık alırda ömrüşümm yuvaımzı kurarız :) amiiin bakalm bnmk nasl evlenme teklfı sprızı yapcakk beklıormmm heyecanlaaaaa :17::17::17::17::16:

Geçmiş olsunnn noldu :(

Ay aminnnn diye atlayabilir miyimmm :1:

Aaay ağlıyorum vallahi ağlamamıştım ne zamandır şimdi ağlıyorum
Hani bir video var sivaslı teyze bir elameeeeeet geldi vuuuuuuuuuuuuuu diye bagırıyo belki izleyeniniz vardır.Hani o videonun sonuna bi bebek koymuşlardı elini çenesine götürüyordu teyze vuuuuuuuuuuu derken (anlatamadım ama izleyen bilir) o videoya denk geldim şimdi benimki bana ordaki bebeğin taklidini yapardı vuuuuuuuuuu diyip elini çenesine götürürdü o geldi aklıma oturdum ağlıyom bir yandan da bu mesajı yazıyorum :14:

kesnlklee planımz o seklde ıns hemencık alırda ömrüşümm yuvaımzı kurarız :) amiiin bakalm bnmk nasl evlenme teklfı sprızı yapcakk beklıormmm heyecanlaaaaa :17::17::17::17::16:

insan çok heycanlanıyo ben ağlamıştım nişanlımda ağlıycaktı neredeyse o garip bi ruh hali oluyo insanda heycanla karışık :17:
yaş kaç bu arada canım ben 26 :)

Back
X