- 3 Ekim 2010
- 11.475
- 3.765
- 448
- Konu Sahibi winter_is_coming
-
aynen cnm ya tamamyle böyle hissedyrum bzmkde tecillydi. bozdr dye başnn etini yemştm 91 li kendisi. kavga edyduk snra bi baktm bozdrdu kasmda gitcek nasipse. ama 2 yıldr kaç kere onu askre göndermş gibi hissettm o yuzdn şuan şaka gibi geliyo iyi mi kötümü blmyrum yeri belli olsun ozmn ciddiyti anlycam snrm. İnşallah hepmzn askerleri güzl bi yere çıkar bi an önce kavuşalımbu dönemde brbrmze destk olalm kzlar
Aynen öyle ben şimdiden bu 5 ay nasıl geçicek diye düşünüyorum 7 yılda ilk uzun ayrılığımız hayırlısıyla gidip gelsinde herşeye razıyım gerçi.
anlmdm cnm sizn 5 ay mı kldı gelmsne yksa 5 ay snramı gtcek ?
Kızlar benim sevgilimde Kasım'da gidecek kısa dönem353. Dönem mi oluyor? Hiç anlamam da askerlikle ilgili terimlerden ...
Kasım da gidecekse evet, 353. dönem oluyor canım.
İkisi de değil canım, Kasım ayın da 5,5 ay (kısa dönem) gidecek.
Yani aslında Aralık'ta olabilir 2 grup varmış sanırım birisi Aralık diğeri Kasım o zaman da mı 353. oluyor canım?
ayy ne güzl yaa. sizn btcek biz daha 9.5 ay askerlk saycazama senn adna sevndm cnm
Bende aynıyım, Aralık' ta olabilir dediğin gibi, ama dönem değişmiyor 1. grup, 2. grup deniyor bildiğim kadarıyla.
Öyle miii merhaba :) inşallah bi an önce gidip gelirler hayırlısıyla inşallah. Daha gitmeden stres oldum ben
Hayırlısı canım yaa öyle düşünme..
Merhaba canıımm
Aynen öyle, bende bir an önce gidip dönmesi için dua ediyorum.. 15 ay askerlik yapanlar, 15 ay sevgilisini, eşini bekleyenler var Allah hepsine yardım etsin, sağ salim dönmeyi nasip etsin inşallah.
bnde sızdenım kızlar eşimi 4 kasımda balıkesir2e gonderıyorum 6 ayda olsa cok zor gelıyo sımdıden yaa nasıl gnderebılcezki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?