353.Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım merhaba..sen 353. dönem değilsin 93/3 sün sanırım uzun dönem demişsin
istersen bu topiğegel devrelerinde yavaş yavaş gelmeye başlar
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/619927-93-3-asker-yolu-bekleyenler.html

veya burayada yazabilirsin istediğin bilgiyi alabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...kac-tezkereci-guzeller-5826.html#post31318286
buradaki arkadaşlarda gitmeden önce yapılacakları söylemişler zaten..

Herkese hayırlı teskereler..

onun ayrımı mı var? hmm bilmiyordum.
oraya da baktım ama kimse yoktu.
yabancıyım buralarda :)

onun ayrımı mı var? hmm bilmiyordum.
oraya da baktım ama kimse yoktu.
yabancıyım buralarda :)

canım tabiki var..
kısa dönemler dönem dönem gider uzun dönemler devre devre bizim 3 ayda bir 1 yılda 4 devre gider kısa dönemlerde 4 ayda bir giderler ve isimler farklıdır...
onlar 5.5 ay yapıyrken biz 15 ay yapıyoruz mesela..hepsi farklı anlayacağın
onlar sınava giriyorlar biz girmiyoruz...onların acemi-usta birlikleri 1 hafta önceden belli oluyor bizim sadece acemi ve ustada acemide ankarada kura çekiliyor o şekilde ulaştırılıyor ...
sen bizim topiclere bir bak istersen farklı yürüyor sistem..dün akşamda şafak kaç topiğine bir devren gelmişti onunda eşi gidecekmiş konuşursunuz...
nereye düştü acemi birliği ?

zeytinağacı benim nişanlımda iskenderunda.. gerçekten çok sıcakmış. yemin töreni 3 ay gibi bir zaman sonra.. çok özlemiş olursun ve atlar uçağa gidersin..demedi deme :1:

Son düzenleme:
evet 2. grup çıkarsa kötü neye göre belirleniyor acaba o:26:

Neye göre belirlendiğini henüz kimse çözemedi sanırım, bilgisayar diyorlar bilemiyorum gerçekten?? Bizde ilk grup istiyoruz, yeterince ertelediği için bir an önce gidip gelmek istiyor. Askerlik okuldan sonra hemen yapılmalı bence, herşeyde engel teşkil ediyor.

Hatta ben artık gitte gel, gitmeyince gelemiyorsun diyorum. :31::9:

Neye göre belirlendiğini henüz kimse çözemedi sanırım, bilgisayar diyorlar bilemiyorum gerçekten?? Bizde ilk grup istiyoruz, yeterince ertelediği için bir an önce gidip gelmek istiyor. Askerlik okuldan sonra hemen yapılmalı bence, herşeyde engel teşkil ediyor.

:1: iyi demişin gerçekten öyle oluyor yoka işler uzadıkça uzuyor 3 hafta sonra nişanım var benimde artık şu askerliği yapsında bitsin diye bakıyorum bizden başkada asker gndericek yok heralde:ssz:

:1: iyi demişin gerçekten öyle oluyor yoka işler uzadıkça uzuyor 3 hafta sonra nişanım var benimde artık şu askerliği yapsında bitsin diye bakıyorum bizden başkada asker gndericek yok heralde:ssz:

Hayırlı olsun, bizim işler askerliğine bağlı ailelerimizi tanıştırdık ama babam askerliğini yapmadığı için söz dahi yapmadı, 2 ay sonra 1 sene oluyor değiştirmedi fikrini, askere gitsin gelsin diyor her seferinde hayırlısı inşallah artık. :31:

aynen cnm ya tamamyle böyle hissedyrum bzmkde tecillydi. bozdr dye başnn etini yemştm 91 li kendisi. kavga edyduk snra bi baktm bozdrdu kasmda gitcek nasipse. ama 2 yıldr kaç kere onu askre göndermş gibi hissettm o yuzdn şuan şaka gibi geliyo iyi mi kötümü blmyrum yeri belli olsun ozmn ciddiyti anlycam snrm. İnşallah hepmzn askerleri güzl bi yere çıkar bi an önce kavuşalım :( bu dönemde brbrmze destk olalm kzlar :72: :72:

Back