353.Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

12gün kaldı yerlerin açıklanmasına...
Askere bu dönem kimse mi gitmiyor anlamadim ki 1kişi gidiyor o da benimki mi
Ne çabuk geçiyor şu zaman gidene kadar eminim gidince çakılım kalacak

evet canımmm daha kimsecikler yokk:44:
sizede güzel yerler çıkar inşallah
vaktinizi güzel geçirinnn

evet canımmm daha kimsecikler yokk:44:
sizede güzel yerler çıkar inşallah
vaktinizi güzel geçirinnn

İnşallah öyle olurrr
Çok teşekkür ederim güzel dileğin için
:)))
Çok merak ediyorum bakalım neresi olacak?
Yer ve neci olduğu belli olmadan alışveriş yapmamız doğru olmaz değıl mi ?
Sanirim renkleri falan ona göreymiş...

Bence de alışveriş için için bekleyin yerler belli olduktan sonra ne kadar vaktınız var bilmiyorum gerçi sistem değişti:44: ne zaman teslim olacaklr

Bence de alışveriş için için bekleyin yerler belli olduktan sonra ne kadar vaktınız var bilmiyorum gerçi sistem değişti:44: ne zaman teslim olacaklr

2dönem varmiş biri
12-15Agustos
Digeri
9-11eylül

Yaklaşik 2haftamiz olacak alişveriş icin yani beklemek mantikli evet haklisin tabi ağustos olursa o da ...

2dönem varmiş biri
12-15Agustos
Digeri
9-11eylül

Yaklaşik 2haftamiz olacak alişveriş icin yani beklemek mantikli evet haklisin tabi ağustos olursa o da ...

Ta Eylül de gitme ihtimali var yani Ne kadar değişmiş
2 hafta iyi bir süre canım 10 gününüz kaldı sanırım yerlerin belli olmasına ama neden kimse yok ki
Gidip şu kızları bulalım getirelim

Ta Eylül de gitme ihtimali var yani Ne kadar değişmiş
2 hafta iyi bir süre canım 10 gününüz kaldı sanırım yerlerin belli olmasına ama neden kimse yok ki
Gidip şu kızları bulalım getirelim

Malesef anladığım kadarıyla eylüle atma ihtimalleri de varmış umarim bu sistem yeni oldugu icin bir gariplik olmaz..
24temmuz itibarıyle açıklanacakmiş
8gün kaldı yani ama kimse yok evet ben de şaşırdım sizleri gorunce dedim oh en azından birbirimizle haberleşiriz ama kimse yok ne var ki bu dönemde acaba ya
İnsanlar yok askerlik süresi kısalıcak gibi şeyler söylüyor bir de iyice aklım karısti tecili bozdu çünkü yanlis mi yaptik acaba diye :/

öyle düşünme cnm hakkınızda hayırlısı buymuş şimdi bozdurdu ve gidicek inşallah kısalması size denk gelir de bizim kadar beklemezsin :) hem elgellerinizden biri daha ortadan kalkmış olacak böyle düşün ve anın tadını çıkarmaya bak gittikten sonra üzülmek için bolca vaktin olacak şimdi mutlu olun sarılın birlikte vakit geçirin şu an o kadar çok özledim ki askerim ki gelsinde sarılayım diye gün sayıyorum

kesin bizimki biter sonraki döneme denk gelir beni bulmaz öyle şanslar :/
ama tek tesellim bu kesinlikle gidicek be engellerimizin biri kalkıcak hem gerçekte hem de zihnimizde olan.
ayrıca kıyamam size özlenmez mi ohff
insan sevdiğini yanındayken bile özler hele uzakta. . .
bakalım ilk defa ayrı kalıcaz bu son olur umarım !

aynen öyle bende engellerimiz kalkacak daha rahat olucaz diye düşünüp teselli ediyordum kendimi... inşallah son ayrılığınız olur cnm tekrar çok daha mutlu günlere dönersiniz

kızlar bende bir uğramak istedim.
Yer konusunda en güzeli hayırlı onun iyi olacağı bir yerin olması.
ben TR inşAllah doğu çıkmaz diye dua ediyordum ki sonuçlar açıklandı Allah ilahi adalet verdi TAaaa kıbrıs çıktı şok geçirmiş saatlerce ağlamıştım öğrenince çünkü KD kıbrısa gittiğini hiç bilmiyordum.

Türkiye içinde en doğuda da olsa atlayıp gidersin çok özlersen 3-5 saat özlemin gider ama kıbrıs olunca şartlar değişiyor o yüzden inşAllah onun rahat olacağı bir yer olsun die dua edin.

Şükür benim sözlüm rahat yazıcı ama nöbetleri çok oluyor birde yazı işleri bazen faaliyetleri oluyor zorlanıyor.
Kıbrısta yemeği asker yapıyormuş öle ahım şahım iyi değilmiş sıcakta üstüne çabası zayıfladım diyor kıyafetleri bollaşmış.

YAni yineliyorum önemli olan rahat olacağı bir yer olması.
Ve unutmayalım ki Allahın izniyle bu son gubetimiz sonra hep birlikteyiz.

Hoşgeldinnn:) evet çok haklısın kesinlikle onların rahat olacağı yer en önemlisi çünkü uzakta olan ve gunlerini gecirecek olan onlar bizim yapacagimiz ayni sehirde olmadigimiz surece olacak olan daha uzun süre gidip gelmek olacak ki bu da çok zor belki de hiç olamayacak ...
İnsallah iyi bir yer olur heyecanla bekliyorummm :)

artık gerçekten kızmaya başlıyorum!
nerdesiniz ? hiç mi meraklanmıyorsunuz aa !
şurda 1 gün sonra yerler belli olacak bu kadar boş bir topic daha görülmemiştir heralde

Merhaba,
ben de varım.
eşim 28 yaşında. uzun dönem gidecek.
merak ediyoruz nereye çıkacağını
evliyken çok zor olacak sanki.
ben de hem çalışıyorum hem öğrenciyim Allah'tan da zaman belki daha çabuk geçer.

antakya - serinyol çıktı eşime.
jandarma olarak.
biraz üzüldük. balıkesire yakın bir yer olur diye ummuştuk hep ama

Kizlar merhabalar herkese askerlerinizin yerleri aciklanmis galiba Rabbim gitikleri yerde iyi insanlarla karsilstirsin ve zaman su gibi akip gecsin insAllah. Icinizi ferah tutun ilk hafta biraz zorlayici olabilir ama acemi birliklerinden sonra emin olun hem alismis hemde rahatlamis olacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…