kızlarrr napıyorsunuzzzz???
Gökçeecimm canlarımızı görmeyeee son 7 gün kaldıııı:))
ayyy evet Haticem yaaa haftaya bugün kısmetse beraberiz onlara da bizede çok iyi moral olacak. heyecan da başladı hafiften sanki :)))
Beni korkutan geri ayrılık vakti...
Beni korkutan geri ayrılık vakti...
beni de korkutan ayrılık.. daha zor olcak bence. gidip görcez yanında olcaz elini tutcaz öpcez sarılcaz amaaaa offf sonrası berbatttt bi duygu olcakk
ayyy evet Haticem yaaa haftaya bugün kısmetse beraberiz onlara da bizede çok iyi moral olacak. heyecan da başladı hafiften sanki :)))
kızlar askerim sabahtan hastaneye gitmişti malum dizi ameliyatlı ön çapraz bağlardan platin soğukta sızlama yapmış fazlasıyla. eğitimlerede çıkamıyordu. doktor 5 gün istirahat vermiş. dedim walla yemin törenine kadar düzel biz 12 saat yoldan seni yemin ederken görmek için geliyoruz
şaka bir yana en ufak bir hastalık bile olsa insanın çok aklı kalıyormuş ya((
ayy tabi canım kalmaz mı bizimki halen iyileşemedi...hadi diyorum iyileşte öpüp koklarken banada bulaştırma
hahahahah öyle wallaaa aman biz hasta olarak gitmeyelimde böyle diyoruz diyoruz :))
eheh sorma sorma babam hastaydı 5 gün kalkamadı hiç ateşi falan vardı... babama 3 adım mesafesinden fazla yaklaşmıyordumm
geçmiş olsun canım walla benimde hafiften boğazlarım acımaya başladı ofiste herkes hasta illaki geçiyor
İyiiiii akşamlar kızlarrr
Bu ne sessizlik yahuuu kimse yok ,boşladık
Iyice burayı hee
Bugün askerim aramadı,genel temizlik vardı
Cok yoruldu galiba uyumuştur sıpa
Sizinkilerden naber ?
Hadi az kaldı Mehtap 7 :))
yazıldıkça yazmaya çalışıyorum ben :) bi yandanda 355. dönem askerlerinin ordayım ama :))
valla bizimki hafiften iyileşmeye başladı sanırsam bugün telefonda şımarmaya başladıysam iyileşiyorum galiba dedi
ayy evet ya çok heycanlıym:))
şafaklar attsııınnnnnnnnn 148:) mehtap 6
Burcucum kıyamam sana orada bol bol foto çeker yollarım canım video da çekerim hem belki arasından askerini seçersin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?