• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

353. Dönem Aralık Grubu (2. grup) Eşi/Nişanlısı/Sevgilisi Askere Gidecekler...!!

şafak saymak istemiyorum ben çok uzun geliyo yaa :( amaa evett askerlermizi görmeye çok az kaldıııı sabırsızlanıyorum. çok şükür ben hastalığı atlattım bugün daha iyiyim. Aman kızlar dikkat edin kendinize sakın hastalanmayınnn. bol bol c vitamini alın, ıhlamur adaçayı bol bol için askerinize iyi görünün :)

şafaklar attsııınnnnnnnnn 148:) mehtap 6 :32::32::32:

Burcucum kıyamam sana orada bol bol foto çeker yollarım canım video da çekerim hem belki arasından askerini seçersin :26:

ayy bende gidince c.tesi günü 2 asker arkadaşı ve kız arkadaşlarıyla tanışcakmışım heycan yaptım...

kızlarr günaydın iyi haftasonları olsun hepimize inşallah...

sabah askerim aradı mektubum ulaşmış çok kötü olmuş :(( halbuki duygusal şeyler yazmamaya daha çok güleceği şeyler yazmaya gayret ettim ama haklı iyice bastırdı özlem diyor. walla bende şafak saymayı bırakacağım sanırım çok war daha :(((:43::43:

sabah askerim aradı mektubum ulaşmış çok kötü olmuş :(( halbuki duygusal şeyler yazmamaya daha çok güleceği şeyler yazmaya gayret ettim ama haklı iyice bastırdı özlem diyor. walla bende şafak saymayı bırakacağım sanırım çok war daha :(((:43::43:

günaydın canımmmm mutlu haftasonlarımız olsun inşallah :) yaa mektup çok etkiliyo onları dediğin gibi duygusal şeyler yazmasanda senden geldiği için çok etkilenirr ama çokta mutlu olmuşturr. Özlemek çok zorrrrrrrr :(

günaydın canımmmm mutlu haftasonlarımız olsun inşallah :) yaa mektup çok etkiliyo onları dediğin gibi duygusal şeyler yazmasanda senden geldiği için çok etkilenirr ama çokta mutlu olmuşturr. Özlemek çok zorrrrrrrr :(

Hemde nasıl tatlım yaa sürekli kafamı meşgul edecek birşeyler bulayım diorm ama yok olmuyor illa aklıma geliyor:((

Hadi gözün Aydın bitanemm :))
Olsun bak değerini daha iyi anlar şimdi artık eskisinden öyle düşün :38:

Bende eline yolladığım paket gecene kadar
Diken üstünde olcam galiba :(
Ya bitişim ya başlangıcım olcak ama ben kendimi kötüsüne hazırlıyorum

sanmam kötü bir şey olcağını bence bak görüceksin çok daha iyi olacak askerliğe kızıyoruz ama bizimkilerin olumlu yönde değişmesini de sağlıyor bee

kızlar sevgilimin usta birliği Ankara Çankayaya çıktı.hep rütbeliler varmış orda acaba nasıl biyerdir rahat telefon kullanabılırmı bilgisi olan var mı ?

kızlar sevgilimin usta birliği Ankara Çankayaya çıktı.hep rütbeliler varmış orda acaba nasıl biyerdir rahat telefon kullanabılırmı bilgisi olan var mı ?

hm ankarada olan arkadaşım var benimde telini kaptırmış ama tel konusu biraz şans işi komutana bağlı falan...

bencede kötü bişi olmaz, olumlu sonuçlanır bak gör:)

:) canım benim:) arkadaşımda şey dedi ben saymıyorum benimki şu kadar gün kaldı diyince aa o kaadar mı kalmış diye seviniyorum:))
ooyy bende mektup yazmadım nasıl olsa gidicem diye

İnşallah dediğiniz gibi olur kızlar ,
İlk defa içimden ne geliyorsa kağıda döktüm ve
Okuduğunda neler hissedeceğini cok merak ediyorum ..
Şimdiye kadar ona söyleyemediğim bi takım şeyleri
Yazdım .. Komutanlar okucak diye biraz lafı evirip
Çevirdim ama olsun :27:
Hayırlısı artık , ya haftaya telefonum artık bidaha 0366 ön numarasıyla
Çalmıcak yada devam edecek bekleyip göreceğiz :)

Eğer olumsuz olursa bile ben şafak saymaya devam edeceğim :31:
Bana değil ailesine kavuşacak sonunda nede olsa oda var :))

İnşallah dediğiniz gibi olur kızlar ,
İlk defa içimden ne geliyorsa kağıda döktüm ve
Okuduğunda neler hissedeceğini cok merak ediyorum ..
Şimdiye kadar ona söyleyemediğim bi takım şeyleri
Yazdım .. Komutanlar okucak diye biraz lafı evirip
Çevirdim ama olsun :27:
Hayırlısı artık , ya haftaya telefonum artık bidaha 0366 ön numarasıyla
Çalmıcak yada devam edecek bekleyip göreceğiz :)

Eğer olumsuz olursa bile ben şafak saymaya devam edeceğim :31:
Bana değil ailesine kavuşacak sonunda nede olsa oda var :))

Allah korusun canım tabi sen kötüsüne alıştır kendini iyi olursa sana sürpriz olmuş olsun!!
ama dediğin gibi bir şey olursa burada bizi yalnız bırakma sakın tatlım:51:

Allah korusun canım tabi sen kötüsüne alıştır kendini iyi olursa sana sürpriz olmuş olsun!!
ama dediğin gibi bir şey olursa burada bizi yalnız bırakma sakın tatlım:51:

Bırakırmıyımm hiccc :29:

Benimki demin aradı konuştuk gülüştük yine :)
Ablalarının doğum gününü hatırlattım unutmuşmuş
Şok oldu bugün müydü yaa filan diye :9:
Hadi kapa onları ara dedim tamam ya ararız
Şimdi senle konuşuyorum dedi :17:

Allahım sen biliyorsun konuyu âminnnn :16:

Bırakırmıyımm hiccc :29:

Benimki demin aradı konuştuk gülüştük yine :)
Ablalarının doğum gününü hatırlattım unutmuşmuş
Şok oldu bugün müydü yaa filan diye :9:
Hadi kapa onları ara dedim tamam ya ararız
Şimdi senle konuşuyorum dedi :17:

Allahım sen biliyorsun konuyu âminnnn :16:

:1::1::1: burcu sende hala korkuyorsun bu çocuktan yaa baksana

Back