yok canım uçakla değil ailesi ile birlikte gelicez arabayla mecbur çekicez o yolları ama askerimiz için değer çok mutlu olcaklar. benim ki şimdiden hayalini kuruyor yemekler börekler pastalar falan istiyor :)
Oleeyy 154 :)) kızlar benimde çeyzde bişey yok bide yaza düğün varson anda alıcam sakla sakla evde zor oluo artık yazınn bulduğumu alcam askerlerimiz gelsinde gerisi sorun değiil inşş :) bugun çok rahatlarmış bnmki uyumuş bolca vakit geçsin die :) ayrılıktan başka sorun yok rahatım dio arayadabilio çok mutlu oluorum bende brnimkine saat alcam ama lacivert deri kordonlu istiorm gözünüze biyerlerde ilişirsee söylersenz memnun olurm
yaaa kıyamamözlemiştir tabi sizin elinizden yemekler yemek. bende yapiyim olmazsa gitmeden birşeyler.. nerede kalıcaksınız canım? benimkinin ailesi bir otelde yer ayarlamış şehir merkezinde heryer full doluymuş zar zor bulmuşlar.
sanırım kalamicaz otel falan ayarlanmadı canımçok mutsuzumm aslında. biz gece 12ye kadar beraber olcaz izin veriyorlarmış zaten. 12den sonra askeriyeye gidicek. şimdilik plan böyle bakalım..
ayy hadi şu 3 gün geçsin de 4 aylara inelimm
ayy hadi şu 3 gün geçsin de 4 aylara inelimm
aynen canım çok şükür aramalarında sorun yok.. ama bugün ilk defa bir konu hakkında ona fikir danışmam gerekti önemlide birşeydi ama ulaşamadım ya sinir oldum çıldırdıl Allahım diyorum napıcam nerden ulaşıcam arıyorum meşgul hep hatlar sonra dedim kii evet Gökçe kız askerde sevdiğin varsa bunlara alış olay budur
tamam canım gözüme ilişirse mutlaka söylerim
ya zaten o kdr zor bulmuşlarki ailesi teslim etmeye gitmişlerdi o zaman birkaç yerin kartını almışlar . 20 aralık gibi yemin töreni tarihi belli olmuş otelleri öğretmen evini falan aramışlar full hepsi. kalacağımız otelde şansımıza bir rezervasyon iptal edildi öyle bulmuşlar.
birgün de olsa iyi morel olucak hepimize napalım dayanıcaz sabredicez geçip gidicek bunlar da .. ama kalsak iyi olur du yaa üffff
birgün de olsa iyi morel olucak hepimize napalım dayanıcaz sabredicez geçip gidicek bunlar da .. ama kalsak iyi olur du yaa üffff
bugün anneleriyle buluştuk kadın benimkinden bahsederken bir başladı ağlamaya ben alışamadım hiçç napıcam falan diye dedim bak 11 gün kaldı sonra orada olcaz kalıcaz 2 gün. o da dedi ki 2 dk bile görsem yetersonra bende başladım ağlamaya babası da kızıyor 2 ağlak birbirinizi buldunuz die :))) olsun görmek orada yemin töreninde destek olmakda ne kadar önemli bak onu düşün. sonuçta benim için zor olucak alışıcam 2 gün dönüş cehennem gibi gelecek
anlıyorum canım çok zorr ağlamamak elde değil böyle delicesine severkennbende her aradığında telefonu kapattıktan sonra başlıyorum ağlamaya evet yemin töreninden sonra çok zor geçicek ama sabretmeliyiz canım güzel günlerimiz için :)
off off sanırım öyle olucak... 1 ay daha alışmaya çalışıcaz... sonra bi bakıcaz ki 2li hanelere inmişiz =)
bugün anneleriyle buluştuk kadın benimkinden bahsederken bir başladı ağlamaya ben alışamadım hiçç napıcam falan diye dedim bak 11 gün kaldı sonra orada olcaz kalıcaz 2 gün. o da dedi ki 2 dk bile görsem yetersonra bende başladım ağlamaya babası da kızıyor 2 ağlak birbirinizi buldunuz die :))) olsun görmek orada yemin töreninde destek olmakda ne kadar önemli bak onu düşün. sonuçta benim için zor olucak alışıcam 2 gün dönüş cehennem gibi gelecek
off off sanırım öyle olucak... 1 ay daha alışmaya çalışıcaz... sonra bi bakıcaz ki 2li hanelere inmişiz =)
Aynen öyle ben benımkine bugun telefonda öyle dedim evet zor ama ben hayatında yokken askerlik yapmanı istemezdim iykii beraberken bunu atlatıoruz dedim bu bile özel asker anılarında biler biz varızzz:)))
Aynen öyle ben benımkine bugun telefonda öyle dedim evet zor ama ben hayatında yokken askerlik yapmanı istemezdim iykii beraberken bunu atlatıoruz dedim bu bile özel asker anılarında biler biz varızzz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?