dün arayamamıştı merak ettim tabi bütün günüm bekleme modunda geçti:)
bugün öğlen aradı, konuştuk bi daha arar mısın gün içinde dedim... aramaya çalışırım dedi aradı ama hasta olmuş.... Allah'ım herkeste bi salgın :/ yarın revirde çalışmıyor... gündüz bişeyim yoktu keşke gündüz olsaydı revir açık olurdu en azından dedi :/
Çabucak iyilrşir inş :/
Iyi akşamlar kızlarrrr
Yarım saat öncesine kadar cok bozuktu hala moralim,
Benimki internette Facebook'a girdi beni aramadı filan diye bozulmuştum baya,
Demin hic ummadığım zaman telefonum çaldı :) gördün mü Facebook'a girdim dedi , he gördüm
Bende iletine yorum yazdım filan dedim gülüştük..
Bugün cok iyidik Allah'a şükür yine
Uzun konuştuk ve baya cok güldük, karnım ağrıdı gülmekten
Yılbaşında izinliymişler, eğitim yokmuş , napıyorsunuz komutan dansöz çağrıo mu
Dedimhee ne demezsin elimize bi horoz bi muz bi portakal verip
Yollarlar bizi dedi
Sizler nasılsınızz ??? Keyifler nasıllll , eniştelerden haber var mii ?
Kızlarr moraller nasılll?
dün arayamamıştı merak ettim tabi bütün günüm bekleme modunda geçti:)
bugün öğlen aradı, konuştuk bi daha arar mısın gün içinde dedim... aramaya çalışırım dedi aradı ama hasta olmuş.... Allah'ım herkeste bi salgın :/ yarın revirde çalışmıyor... gündüz bişeyim yoktu keşke gündüz olsaydı revir açık olurdu en azından dedi :/
Burcucum düşünsene yaa onlar orada beraber geçirecekler yılbaşını aynı amfide olurlar muhtemelen tek yer warmış zaten yaa hadi atla bizde gidelim yanlarına geçen sene beraberdik ağlamıştım hatta ben seneye ayrı olcaz diye. bugünde konuştk ayrı olmadı ya diye üzülüyordum ben seneye evimizde giricez kısmetse yeni yıla öyle düşün dedi bi heyecan bastı beniiiinternet cafeden mi girmiş canım facebooka? bizimki geçen cmt girmişti ama çok ağırmış bağlantı sinir oldum çıktım dedi.
iyi demek adetten olmuş haticem mecbur iyi diyeceğiz yarın tatilim bi ton iş çıkardım kendime annemlere hediye , kendime çeyiz , askerime hediyeleri koymak için kutu ve mektup kağıdı falan filan akşamı bulurum heralde ben:) başka türlü darlanıyorum geçmiyor zaman çünkü
geçmi,ş olsun tatlımm ya benim askerimde öyle demişti tüm koğuş burnunu çekio hapşırıo ister istemez hasta oluyorlar
bu arada şafak 155 polis imdaaatttttttttttttttt
Valla onların orda varmış bilgisayarlar
Aynen baya ağır çekio yarım saat müddeti var sonra kendiliğinden kapanıo dedi ..
Hadi gel gidelim gökçem :))
Tanışsa keşke bizimkiler yaane güzel olurdu , az muhabbet ederlerdi filan :))
Ismini sana yollasam mı benimkinin belki denk gelir tanışırlar
Benimkinin komutanı bugün şafak 165 sizin demiş, yine kafa karıştırmış
Hepsi başka söylüo bıktım dedi .. Eğer öyle ise 11.haziranda geliove iki gün
Sonra benim doğum günüm ve biz büyük ihtimal görüşemeyiz cünkü ailesi arkadaşlarından bana
Fırsat gelmez((
canımm günaydın gene dayanamadım akşm yattım erkenden :) internet cafe askeriyedeki işte var burada ama çok ağır dio kıyamam
walla canım özelden at ismini dediğin gibi denk gelirler falan muhabbet olur askerlikleri bitince sende istanbula gelince orada buluşuruz hem ne güzel olur dimi
yok yok tatlım biz doğru sayıyoruz adam yanlış söylüyordur ne içtiyse artık :))) ne eksik ne fazla şafak 155
Hoşgeldin canımmmerhabaa ben de burdayımm yeni gördüm konu başlığnı. nişanlımın acemi birliği kastamonu usta birliği artvin. yemin törenine gidicez inşallah şafak 155 :)
Hoşgeldin canımm
Ohh ne güzel kastamonu güzelleri coğalıo ..gökçem bak seninkiyle
Aynı yerler ne güzel oldu bu böyle :))keşke ustası Amasya olan bi
Yaren bende bulsam
selam ben burdaymm yeni katıldım aranıza :)selamlar kimse yokmuu???nasılsınız kızlar??
selam ben burdaymm yeni katıldım aranıza :)
Hoşgeldin canımm
Ohh ne güzel kastamonu güzelleri coğalıo ..gökçem bak seninkiyle
Aynı yerler ne güzel oldu bu böyle :))keşke ustası Amasya olan bi
Yaren bende bulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?