Bende de o dengesizlik hakim canım ya ..
oyle boyle bıtıyoruz canım ya

evet canım bilet alacak olma düşüncesi bile insanı kendine getiriyor..zaten haftaya 10 lu sayılara düşüp üstüne de bileti aldıkmıydı tamamdır bu iş
![]()
hu huhuuuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de o dengesizlik hakim canım ya ..
evet canım bilet alacak olma düşüncesi bile insanı kendine getiriyor..zaten haftaya 10 lu sayılara düşüp üstüne de bileti aldıkmıydı tamamdır bu iş
![]()
![]()
sozde cılt bakımı yapacaktık yapan varmı bılmıyorum ama benım kocıs gelecek sanırım hala yapamayacagım![]()
Sonra gün değil saat saymaya başlarsınBen ileride düşünmüyor değilim çünkü
ben yapmıyorum canım yaaa... aman ne olacak biz her halimizle güzeliz![]()
sozde cılt bakımı yapacaktık yapan varmı bılmıyorum ama benım kocıs gelecek sanırım hala yapamayacagım![]()
kızlar benim acil dışarı çıkmam gerekiyor, akşama toplanırız umarım, görüşmek üzereeeeeeeeee .....
Bende de tık yok canım, üşeniyorum ya aslında başlasak psikolojik olarak da rahatlarız![]()
kızlar benim acil dışarı çıkmam gerekiyor, akşama toplanırız umarım, görüşmek üzereeeeeeeeee .....
keyfiler nasıl canlarrr![]()
iyi diyelim iyi olsun canım4 gözle haftanın geçmesini bekliyoruz
![]()
tabiii yaaa benmde şafak boyle olsa bende bekleriiim![]()
canım 20'li rakamlar bizi kesmedi 10'luları bekliyoruz![]()
bak baaak artistliklere bak![]()
sizi de görecez siz şimdi çift hanelileri bekliyorsunuz , ardından plakalar , ardından 30-40 lı rakamlar sonra da bizim gibi 20 leri beğenmiceniz![]()