• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Evet çok şükür ki kısa dönem. 15 ağustosta teslim oldu daha 1 ay bile geçmedi :(

amin canım..nişanlımda 15 ağustosta teslim oldu.. şu an istanbulda.. evet zaman durdu, sanki onu göndereli seneler olmuş gibi ama sadece 28 gün oldu :14:

gecmiyor zaman ya hiç farketmezdım günlerin bu kadar uzun oldugunu daha 2 gün oldu gecermi bitermi acaba ya

geçiyor canım... bak biz 28 günü geride bıraktık zor da olsa geçiyor... en azından aramızdaki engeller kalkıyor..ben bunu düşünerek rahatlamaya çalışıyorum..

kizlar usta birliginde rahat ederiz dedik ama biz acemide daha rahat konusuyorduk:(( umarim boyle devam etmezz :( canim cok sikkin, aksam olunca bunalima giriyorum saatler gecmiyor sankii..

Telefon sokabildi mi canim ya bizim ki sokamadi heralde aramıyorda nefesim kesilecek gibi hissediyorum bazen

Yok ankesörlüden arıyo sadece.. fırsat bulamıyordur bazen çok yoğun oluyorlar biliyorum çok zor ama içini ferah tutmaya çalış arar elbet..

kizlar usta birliginde rahat ederiz dedik ama biz acemide daha rahat konusuyorduk:(( umarim boyle devam etmezz :( canim cok sikkin, aksam olunca bunalima giriyorum saatler gecmiyor sankii..

kesinlikle katılıyorum.. acemide günde 4 kez aradığını ve uzun konuştuğumuzu bilirim usta birliğinde hiç arayamıyo niye böyle oldu ki tam tersini bekliyorduk biz de :(

Kızlar benim askerim içeri telefon sokabildi ama biz de sadece akşamları konuşuyoruz. O da yarım saat falan. Gerçi komutan telefonları toplayabilir dedi ama inşallah öyle bir şey olmaz. Olursa biz de acemideki düzene geri döneceğiz Rabbim korusun. Kaldığı koğuş iyiydi değiştirmişler en kötü olana vermişler şimdi. Yoğun oluyorlarmış zaten, nöbetler falan da başlayacakmış. Üzülmeyin, fırsat imkan olunca muhakkak ararlar.

cok uzak degilmis canim, 1 saatte ordasin;) insallah bayramda gorusup az da olsa hasret gideririz.. yoksa hic gecmeyecek bu gunler:(

evet canım en fazla 1 buçuk saat.. az önce yine konuştuk ben dayanamayıp konuyu açtım ve dediki tamam o zaman gelsin de bakarız yani kestirip atmadığına göre ikna olacak :32:

Back
X