• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

şeymaaa duygularımı depreştirdin ne fena yazmışın öylee:14: neler yaşadık bee neyse geçiyo bitiyo sonunda. artık geçmişe bakmak yok:54:

Sevgilim, her sabah içimde bir yalnızlık duygusu ve ağırlıkla uyanan ben şu günlerde hep gülümseyerek uyanıyorum çünkü her sabah seni bana daha yaklaştırıyor...Eylülün serin rüzgarı yavaş yavaş yüzüme vururken, acımı da hafifletiyor artık.Sonbaharı hiç bu kadar dört gözle beklememiştim.Durmuştu hayat, duraksamıştı her şey, hiçbir şeyin tadı kalmamıştı, akşamları senle içtiğimiz sahlep bile yalnız tat vermedi.Gece yatınca tavan üstüme çöktü sanki kocaman bir özlemle beraber.Her şey senin yokluğunu hatırlattı bana, annen, baban, bende kalan tişörtün, buzdolabının üstündeki rsim bile gittiğin günün sabahı yere düşünce oturup ağladım.Zordu sensizlik sevgilim. Zamanla uyuşmuş ama hala kanayan bir yara oldu, şimdi ise iyileşiyor sanki. Geleceksin ya ben herkese gülücükler dağıtıyorum. Daha az korkuyorum artık gecelerden.Gel sevgilim, hoş gel yüreğime, hoş gel kollarımaaa:69::69::69::69::69::69::69:

ne kadar guzel içten yazmıssın okurken huzunlendim allahım o gunleri gormeyı bizede nasip etsin biz daha cok yeni yaralarımız daha yeni acılıyo nefes alırkn bile icimizde burukluk var allahım hayırlısıyla gelsin

şeymaaa duygularımı depreştirdin ne fena yazmışın öylee:14: neler yaşadık bee neyse geçiyo bitiyo sonunda. artık geçmişe bakmak yok:54:
Teşekkür ederim canımmm ama ben üzülün diye yazmadım ki :20:sevinin diye yazmıştım yazıdada diyo ya artık gülümsüyorum diye:31:
ne kadar guzel içten yazmıssın okurken huzunlendim allahım o gunleri gormeyı bizede nasip etsin biz daha cok yeni yaralarımız daha yeni acılıyo nefes alırkn bile icimizde burukluk var allahım hayırlısıyla gelsin

Canım bizden önceki dönemler bize diyordu sıra size gelecek diye inanamıyorduk, hiç dönmeyecekler gibi geliyordu ama sıra bize geldi de gerçekten.ha canımız çok yandı sizinde yanacak ama öğreniyoruz, daha cok sarılıyoruz birbirimize sanırım siz evlisiniz, bence daha da güçlenir evliliğiniz eşin daha da fark eder sıcak yuvasının kıymetini:16:

Teşekkür ederim canımmm ama ben üzülün diye yazmadım ki :20:sevinin diye yazmıştım yazıdada diyo ya artık gülümsüyorum diye:31:
ya ne bilim kuzum üzüldüm ben duygusalız ya:ssz: sanki aynı ruhtan çıkmış gibi yazmışsın sanki ben yazmışım gibi:16:

kizlar evlenince kilo alirsiniz:31: ben 4 kilo aldim, simdi 3 kilosunu verdim.. aksam yemekten sonra kocisinizle tv karsisinda öyle bi yersiniz ki :52:

Uff canım yaaa çok zayıfmışsın... ama umarım evlilik yarar... dicem ama ev işi,yemek, iş ne kadar çok hareket edicen ve nasıl kilo alcanki..
umudunu yitirme, çünkü :49: bebişten sonra belki biraz kalır kilo-cuklar...
Canım ben evlenince kafam rahatlar öğünlerim düzene girer ve alırım diye düşünüyorum, ramazan cok yıprattı 51 e kadar cıkmıştım.Bebiş mi ayyy:emir_bebek: kendimi hiç hamile düşünemiyorum henüz :1:
kizlar evlenince kilo alirsiniz:31: ben 4 kilo aldim, simdi 3 kilosunu verdim.. aksam yemekten sonra kocisinizle tv karsisinda öyle bi yersiniz ki :52:

az almışssın canım bence.Kocişin gelince yine alırsın.siz çiğ köfte seviyodunuz demi bende cok severim ama bnm kociş adayı sevmiyo pek onun hakkını da ben yerim artık:52::56:

Canım ben evlenince kafam rahatlar öğünlerim düzene girer ve alırım diye düşünüyorum, ramazan cok yıprattı 51 e kadar cıkmıştım.Bebiş mi ayyy:emir_bebek: kendimi hiç hamile düşünemiyorum henüz :1:

az almışssın canım bence.Kocişin gelince yine alırsın.siz çiğ köfte seviyodunuz demi bende cok severim ama bnm kociş adayı sevmiyo pek onun hakkını da ben yerim artık:52::56:

o geldikten sonra kilo almasam, cok iyi bisey yapmis olurum:18: sevmedigimiz sey yok:52:cig kofte, cipsler, kuruyemisler, kurabiyeler, kekler :52:

o geldikten sonra kilo almasam, cok iyi bisey yapmis olurum:18: sevmedigimiz sey yok:52:cig kofte, cipsler, kuruyemisler, kurabiyeler, kekler :52:

Hadi yaa obur aile sizi:39: artık bizde aklımıza ne düşerse yicez galiba akşamları.Evde kardeşime canım şunu istedi saat geç sen git al diyodum almıyodu:19: Aşkitellam alır artık:1: bende ona elmalı kurabiye yaparım yine ve yerken pudra sekerini ağzına yüzüne bulaştırır:9:

Back
X