- Konu Sahibi esraylmz03
- #11.921
kizlar selamlar
nasilsiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar selamlarnasilsiniz
![]()
bende calışıyorum canim herkes tatile gitti sıkılıyorum vakitde gecmez oldu :/iyi canım çalışıyorumsen napıyosun bakalım
![]()
Hangi renge boyayacaksınız beni bakimmmmgünaydıııınnnnnnnnnnnnn
![]()
kızlarrrr herkes tatile gidiyor ama topiği unutmayalımm hakkaten
bakıyorum da herkes farklı bir topikte yazıyor dağılmayın hadi gelin buraya artık![]()
kızlarrrr ben de sabah yolaa çıkıorummm,iki gndrrr çok yoğundmmm hep dışarı işlerm vardııı, gelemedm pek burayaaa, şimdidn herkeseee iyi bayramlarrr diliorumm, bi haftaa sonraa gelczz inşş, orda da kuzenlermdn fırsat bulduğum an grmeye çalışcmm, boş bulduğum bir bilgisayardannhepinizi öpüorummmm ii tatillerrr diliorummmm
![]()
selam kızlar nasılsınız ?
bende bayramın 2. günü sevdigime kavuşacağımmmmm
ay ilkay cıktı mı yola ? ilk o kavusacak hihiihihiihi
turnn sen nabtın canım ? bayramda hala boş yerler var hem kamil kocta hem pamukkale de
seymaaaaa askerlik psikolojisi canım benim sıkma canını dedigi hos degil ama yine de büyüklük sende kalsın derim
kızlar askerim dio ki gün yaklaştıkca daha da gergin daha da asabi oluyorum bir an önce gelmek icin sabırsızlanıyorum
kısaca kızlar bizimkiler şafak sıkıştırması yaşamaya baslamışşş
ammaa o askerlik biteceeeeeeeeeeeek
seymacım al defteri eline yaz dünü yaşadıklarını onun yaptıklarını neler hissettiğini ve gelince ne ceza vereceğini o defteri de ona ver gelince cezasına katlancak artık![]()
turnn sen nabtın canım ? bayramda hala boş yerler var hem kamil kocta hem pamukkale de
seymaaaaa askerlik psikolojisi canım benim sıkma canını dedigi hos degil ama yine de büyüklük sende kalsın derim
kızlar askerim dio ki gün yaklaştıkca daha da gergin daha da asabi oluyorum bir an önce gelmek icin sabırsızlanıyorum
seymacım al defteri eline yaz dünü yaşadıklarını onun yaptıklarını neler hissettiğini ve gelince ne ceza vereceğini o defteri de ona ver gelince cezasına katlancak artık![]()
buketçiiim iyi yolculuklar iyi görüşmeer şimdiden ve iyi bayramlarkızlarrrr ben de sabah yolaa çıkıorummm,iki gndrrr çok yoğundmmm hep dışarı işlerm vardııı, gelemedm pek burayaaa, şimdidn herkeseee iyi bayramlarrr diliorumm, bi haftaa sonraa gelczz inşş, orda da kuzenlermdn fırsat bulduğum an grmeye çalışcmm, boş bulduğum bir bilgisayardannhepinizi öpüorummmm ii tatillerrr diliorummmm
![]()
heheehh az kaldı düğüne tabi sen de haklsıın ..
Ben düğün topikindeydim![]()
evet daha sinirli oluşları o yüzden galibaaevet günde 4-5 defa kontrol ediyodum otobüs bileti allahtan vardı
ama daha biraz önce belli oldu bnmkinin izin günü, ben de aldım bileti ama otobüsle değil... gece beni bırakacak biri yok gidemem diye uçak aldm uygun fiyata buldum canım..
buketçiiim iyi yolculuklar iyi görüşmeer şimdiden ve iyi bayramlar
heheehh az kaldı düğüne tabi sen de haklsıın ..neler konuşuyosunuz baskın yapıcam düğün topiğine hea
![]()
Seda merhaba canimsaat 19.30da otobusum var sabah saat 5te istanbulda olacagim. Saat7de de kirklareline otobüsüm var.. saat 10 gibide orda olurum yani benim yolum uzun
![]()
Aynen sedacım bu günde aramadı, rekor kırdı hiç dayanamaz normalde bende dayanamam ama sanırım inat yaptık
Ben aramıycam amaçok sinirlenmişiz demekki ikimizde.
Yahu şafak onları onlar bizi sıkıştırıyor
Defterim var iyi hatırlattın yazayım kuzum
Bunun cezası popoya 150 şaplaktır, gelince yandııııı
Ben yine bayramda kız kurusu gibi oturucam millet sevdiğinin yanına gidiyo![]()
ah canım cok yorulcan :/
istanbulda gelseydin bana dinlenirdin
aiiyyyyyyyyyy cok heyecanlı kavuscan kocacınaaaaaaaaaaaaa yuppiyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bayram geldiiii
bayramdan bi döncezzzzzzzzzzzzzz
aaaaaaaaaaaaaaa 35 olmuşşşşşşşşşşşşş![]()
yuvayı dişi kuş yapar şekerimmmmmm baktın inat edio üzme ikinizi de
bu seferlik yap bi güzellik sevdigine
amaaaaaaaaaa gelince cezasını unutma![]()