- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.861
Canim bu gece belki gelir gelmez kogusa gondermis olabilirler en gec yarin sabah arayacaktir..
cnmm rahatladım babasını aramış, ters dönmüş lens.. çıkarmışlarr art gelmiştr koğuşaa dediğin gbi sabah anca ararr
Sabah ilk seni arayacaktir tatlim sen üzülme bak iyiymis
cnmm rahatladım babasını aramış, ters dönmüş lens.. çıkarmışlarr art gelmiştr koğuşaa dediğin gbi sabah anca ararr
ilkay, gorebildigim kadar ben de fotograflarina baktim. mutlulugunuz gozlerinizin icinden okunuyor gercekten, butun bir hayat boyunca boyle olursunuz insallah. allah nazarlardan saklasin. (suratlardan koymayi beceremedim, nazar boncugu koymusum gibi dusun). :)
Gözün aydın canım.Bak ne güzel iyi olduğu haberini aldın
gozun aydin canim!
canım valla içim rahat etti.gözün aydın
canım öncelikle geçmiş olsun...evet ben albüm yapacaktım ama yapamadım fotoğraflarımın boyutu çok büyükmüş nişandan fotoğraflar koyacaktım :44:
sevgilimi özledim ben yaaaaaaaaaaaaaaaa:84:
Hişşttt yapma böyleben de gözümün ucunda damacana taşıyorum sanki her an döküveririm bak
Yemin törenine son 8 gün kaldı diye avunacağız yapacak başka bir şey yok
Bu akşam nişanlım diyor ki iyi ki 8 gün kaldı artık bir gün daha kalacaksın deseler seni görmeden duramazdım,ne olursa olsun çıkıp gelirdim
ben dayanamıyorum yaaaa gidip de dönünce ölürüm ben en iyisi hiç gitmemekcnmm ya şu sekiz gndee geçseydii bii, ben de ne gycem derdine düştümm onla oyalanıorumm art :)
Ahh inşallah canımcnmm ya şu sekiz gndee geçseydii bii, ben de ne gycem derdine düştümm onla oyalanıorumm art :)
ben dayanamıyorum yaaaa gidip de dönünce ölürüm ben en iyisi hiç gitmemek
ben dayanamıyorum yaaaa gidip de dönünce ölürüm ben en iyisi hiç gitmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?