351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ilkay, gorebildigim kadar ben de fotograflarina baktim. mutlulugunuz gozlerinizin icinden okunuyor gercekten, butun bir hayat boyunca boyle olursunuz insallah. allah nazarlardan saklasin. (suratlardan koymayi beceremedim, nazar boncugu koymusum gibi dusun). :)

Teşekkür ederim canım benim cok mutluyuz biz kocisimle bi gelsin daha da mutlu olacagiz inşallah..Allah isteyen herkese nasip etsin tamam ben koydugunu varsaydim

canım öncelikle geçmiş olsun...evet ben albüm yapacaktım ama yapamadım fotoğraflarımın boyutu çok büyükmüş nişandan fotoğraflar koyacaktım :44:

sevgilimi özledim ben yaaaaaaaaaaaaaaaa :84:

Hişşttt yapma böyle ben de gözümün ucunda damacana taşıyorum sanki her an döküveririm bak

Yemin törenine son 8 gün kaldı diye avunacağız yapacak başka bir şey yok

Bu akşam nişanlım diyor ki iyi ki 8 gün kaldı artık bir gün daha kalacaksın deseler seni görmeden duramazdım,ne olursa olsun çıkıp gelirdim

cnmm ya şu sekiz gndee geçseydii bii, ben de ne gycem derdine düştümm onla oyalanıorumm art :)

cnmm ya şu sekiz gndee geçseydii bii, ben de ne gycem derdine düştümm onla oyalanıorumm art :)
Ahh inşallah canım su gibi akıp geçer umarım.

Ben yemin törenine gidemiyorum malesef ama yemin töreninden sonra burada olacak nişanlım inşallah

Ben de ne giysem,ne hediye alsam,hangi böreği tatlıyı yapayım derdine düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…