Merhaba, Öncelikle bu topicte buluşmuş olan her birinize, tüm asker yarenlerine ve tabi ki size de; Allah kavuştursun diyor ve hayırlı tezkereler diliyorum. Bu mis gibi beni benden alan kalpli içecek avatarı değişmiş olsaydı eğer; gözüme ilişseniz de sanırım sizi tanıyamayabilirdim. İlkay olarak çağrışım yapsa bile, sonundaki rakamın da daha önce hiç farkına varmamış olduğum için, yine -sizin siz olduğunuz- dikkatime takılmayabilirdi. Zaten herhangi başka bir topicte yazmış olsanız, yine aynı şekilde, yoğun ve sürekli sohbet diye düşünerek, okuma veya herhangi bir şey yazma durumum da olmazdı, o da ayrı bir konu. Ancak; siteye giriş yaptığım anda online akışta -asker yolu gözleyenlere ait bir başlıkta- olunca, birden algıda seçicilik devreye girdi sanırım. Şartlı olarak - asker yolu gözleme evresi geride kalmıştır- gibi ezberik bir kanaat oluşturmuşum sanırım. :) Ne kadar oldu ? hayat arkadaşınızı yolculayalı bilemiyorum ama, inşallah hayırlısıyla sayılı gün çabuk çabuk geçiversin ve Vatan Görevi de yerine getirilmiş olarak, çok daha güzel ve hiç ayrılmayacağınız günler için bir yeni başlangıç daha çabucak geliversin. :) Hoş, yürekler ve kalpler hep bir atınca, bedensel ayrılıklardan öte... Bu anlamda, her daim birlikte hissediyor olduğunuz muhakkaktır zaten... Yine de, özlem denen şey varya, işte ona; ne desem boş ve yetersiz kalacağından dolayı, o konuda gereksiz ve klişe teselli sözcükleri sarf etmeyi anlamsız buluyorum. :) Çünkü onu dindirmek imkansız . :)