• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlar selam özledim hepinizi ya hu:5:
Bende alıştım evime arada bi hüzün oluyo tabi ama eşim çok destekçi bana:16:
Bekarlık rahatmış valla çalışınca zorlandım ben :50:
Sürekli bi iş yapma halindeyim.
Keşke diyorum bi yerden para gelse ben evde otursam hep:27::27::27:
Eşim daha yeni işe girdi bu gün başlıyor rahatladı o da, şükür.
İçimizde en hızlı giden seda oldu maşallah ne ara nişanlandı ne ara evlendi şaşırdım :52::52::9::9:
Seda ne zaman çocuk yapcan:9::9::9:
AY evlenince insan anne olmak istiyo ama kendimi tutuyorum bi sene yapmak istemiyoruz aslında istiyoruz ama düzenimiz bi otursunda:31:

Bennur nişanlılık nasıl gidiyor neler yapıyosun,
Nagihan nerelerdesin kuzum nişan oldu mu düğün tam belli mi
Turn cum sen napıyosun bakalım
İlkay işten çıktı sanırım kpss çalışıyor, İlkayyy bebiş ne zaman :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
İnzar baya yoğun sanırım, kuzumm uzun uzun yazılarını özledik:1:
Bende fazla gelemiyorum iş yerinden giremiyorum artıkın:26::26:

Canım hoşgeldin :72::72::72::72::72:
koşoşturmanda Allah yardımcın olsun.. borçlarınız biter bitmez bebiş yapında sende evde olmanın keyfini çıkar..
benim nişan 06 NİSAN 2014 - Düğünde 15 HAZİRAN gibi düşünüyoruz...
kimse uğramıyor artık eskisi gibi... arada gel yazışalım.. kolay gelsin şekerim.. :31:

şeyma canım yaa inanki bende yoğunum sabah işe git akşam gel gelincede baya yoruluyorum. Haftasonları da nişanlım geliyor arada o varkende nete gelemiyorum hep onla ilgileneyim istiyor. Evlenince işimiz var kocabebekle ya hep ilgi alaka bekliyor beyimiz :4: :9:

Bu arada biz nikah işlemlerimizi yaptık:17:

İstanbul Sarıyer Belediyesinde 11.12.13 Çarşamba günü saat 15.15 te evleniyorum :123:

Nikahı düğünden önce yapma kararı aldık ailelerlede konuştuk onlarda uygun görünce başvurumuzu yaptık bizde, hem düğün tarihi de cidden böle değişik bir tarih oldu hoşumuza da gitti hani :32::16::38:

Ama kızlar nikahta ne giyicem bilmiyorum :18:

Bu arada linkte albüm yaptım 2tane resim ekledim nişandan bakmak isteyen olursa diye bu ınzar inmiymiş cinmiymiş die :9::10:

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=32912&attachmentid=865251

Son düzenleme:
şeyma canım yaa inanki bende yoğunum sabah işe git akşam gel gelincede baya yoruluyorum. Haftasonları da nişanlım geliyor arada o varkende nete gelemiyorum hep onla ilgileneyim istiyor. Evlenince işimiz var kocabebekle ya hep ilgi alaka bekliyor beyimiz :4: :9:

Bu arada biz nikah işlemlerimizi yaptık:17:

İstanbul Sarıyer Belediyesinde 11.12.13 Çarşamba günü saat 15.15 te evleniyorum :123:

Nikahı düğünden önce yapma kararı aldık ailelerlede konuştuk onlarda uygun görünce başvurumuzu yaptık bizde, hem düğün tarihi de cidden böle değişik bir tarih oldu hoşumuza da gitti hani :32::16::38:

Ama kızlar nikahta ne giyicem bilmiyorum :18:

Bu arada linkte albüm yaptım 2tane resim ekledim nişandan bakmak isteyen olursa diye bu ınzar inmiymiş cinmiymiş die :9::10:

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=32912&attachmentid=865251

Canım tebrik ederim.... tarih güzel olmuş... inzarcım ben seni daha böyle esmer bi hatun diye hayal etmiştin...resme bakınca sanki kuzenlerim gibi geldin.. yakın geldin yani.. :) şimdiden hayırlı uğurlu olsun.. ayaklarınızı sürüyerek gidn kızlar nolur... sanki hiç evlenemicekmişim gibi geliyo bana :26:

Canım tebrik ederim.... tarih güzel olmuş... inzarcım ben seni daha böyle esmer bi hatun diye hayal etmiştin...resme bakınca sanki kuzenlerim gibi geldin.. yakın geldin yani.. :) şimdiden hayırlı uğurlu olsun.. ayaklarınızı sürüyerek gidn kızlar nolur... sanki hiç evlenemicekmişim gibi geliyo bana :26:

Sağol canım benim :16: tşk ederim ayaklarımı sürüyorum istersen adını düğünümde ayakkabıma da yazarım :9:
tabi bunların yanı sıra senin için bol bol dua ederim en önemlisi RAbbim seninde hayırlısıyla yuva kurmanı nasip etek merka etme doğru zamanı bekliyorsun. Böle beklemek inan ki zor anlıyorum seni ama her evrenin ayrı güzelliği zorluğu stresi var evlilik daha bu süreçlerde sorumluluğunu sabır gerektirdiğini gösteriyor RAbbim ağız tadınızı sevgi bağınızı bozmasın yeterki hepsi olur :34:

hımm yok esmer hatun değilim kumralim kuzum sağol canım benim yakın bulmana çok sevindim sende bnm için öle samimi yakın bir dost kardeş arkadaş gibisin :54:

selam kızlarrr ben geldimmm:27:
Inzarcığımm hayırlı olsun nişanın, ve düğün tarihin de cidden çok güzelmiş.. :52: Allah tamamını erdirsin bir ömür mutlu mesut olun inşallah.... askere gitmelerinden nişana düğününüze kadar şahit oldum ya çok duygulandım cidden:) biz de nikahı düğünden önce yapıcaz sanırım.. çünkü düğün için bi hazırlık süreci gerekiyor , bi de biz iki yerde düğün yapıcaz galiba mecburen:ssz: ayyy durumlar çok karışık kızlar. daha tanışmadı aileler bi tanışsa da her şey netleşse diye bekliyorum, ama çok az kaldı benim de:31:

evli çiftlerimizden ne haber ??

Sağol canım benim :16: tşk ederim ayaklarımı sürüyorum istersen adını düğünümde ayakkabıma da yazarım :9:
tabi bunların yanı sıra senin için bol bol dua ederim en önemlisi RAbbim seninde hayırlısıyla yuva kurmanı nasip etek merka etme doğru zamanı bekliyorsun. Böle beklemek inan ki zor anlıyorum seni ama her evrenin ayrı güzelliği zorluğu stresi var evlilik daha bu süreçlerde sorumluluğunu sabır gerektirdiğini gösteriyor RAbbim ağız tadınızı sevgi bağınızı bozmasın yeterki hepsi olur :34:

hımm yok esmer hatun değilim kumralim kuzum sağol canım benim yakın bulmana çok sevindim sende bnm için öle samimi yakın bir dost kardeş arkadaş gibisin :54:

:16: mutluluklar inzar..yarın senin için büyük gün.. Rabbim ağız tadı versin. bir ömür boyu mutluluklar..

selam kızlarrr ben geldimmm:27:
Inzarcığımm hayırlı olsun nişanın, ve düğün tarihin de cidden çok güzelmiş.. :52: Allah tamamını erdirsin bir ömür mutlu mesut olun inşallah.... askere gitmelerinden nişana düğününüze kadar şahit oldum ya çok duygulandım cidden:) biz de nikahı düğünden önce yapıcaz sanırım.. çünkü düğün için bi hazırlık süreci gerekiyor , bi de biz iki yerde düğün yapıcaz galiba mecburen:ssz: ayyy durumlar çok karışık kızlar. daha tanışmadı aileler bi tanışsa da her şey netleşse diye bekliyorum, ama çok az kaldı benim de:31:

evli çiftlerimizden ne haber ??

ayy ayyy ayy turn cüm gelmiş.. şeker naber... sizin tanışma işi vs ne zaman olcak.. 2 düğün kadar stresli bişey yoktur herhalde... ama napalım nasipmiş herşey.. güzel haberlerini bildirmeyi unutma...

evettt evli çiftlerde artık biraz biraz yorum bekliyoruz.. :34::34:

:16: mutluluklar inzar..yarın senin için büyük gün.. Rabbim ağız tadı versin. bir ömür boyu mutluluklar..

ayy ayyy ayy turn cüm gelmiş.. şeker naber... sizin tanışma işi vs ne zaman olcak.. 2 düğün kadar stresli bişey yoktur herhalde... ama napalım nasipmiş herşey.. güzel haberlerini bildirmeyi unutma...

evettt evli çiftlerde artık biraz biraz yorum bekliyoruz.. :34::34:
iyidirr canım sana özel mesaj attım. aynen şimdiden stres oldumm, ama mecburuz stresi en aza indirmeye çalışıyoruz, aileler yardımcı olursa o açıdan rahatlicaz:) bildiririm merak etme:52: ne hareketli bi dönemden geçiyoruz dimi sürekli bi ekşın hehehe.. beklemeyle geçti aylar:)))

kızlar merhabaaa

uzun zamandır gelemedm burayaa.. ilk zamanlar çok fazla misafirim geldi, arkasından ocak ayında tekrardan babamın yanına işe gelmeye başladım derkennnn baya baya yoğun geçti günlerim.. burayı eski sohbetlerimiziii özledmmmm.. ben artık alıştım evliliğe:1:baya yoğun geçiyor zaman ama olsun, insanın sevdiği ilee her daim beraber olması her şeye değer:9: sizler nasılsınzz neler yapıorsunzzzz

ilkayyyyy :) çok sevindmmm cnmmm, gözün aydınnnn :) Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsinn inşallah, iyi haberlerini hep bekliyoruz:49:

ilkayyyyy :) çok sevindmmm cnmmm, gözün aydınnnn :) Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsinn inşallah, iyi haberlerini hep bekliyoruz:49:

CNm benim hayatımda bayağ şeyler değişti nişanlım ofis açtı ve çok ii işler aldı böylelikle 13 Eylül'e gün aldık istediğim gibi bi düğünüm olacak kısmetse sen nasılsın neler yapyosun

Kızzlarr:3:
kimseden ses yok evde net olmadığı için bende giremiyorum:50:
Biz evleneli ne ara sekiz ay oldu yahu zaman ne cabuk gecmiş:30:
KPSS den hiç iyi bir sonuç gelmedi imkansız yani atanmam :14: ne biçim sınavdı o öyle yaaa:41::41::41::41:
Yani başka bahara kaldı kızlar bende uygun bir iş bakacağım artık...Biraz eşime destek olmam lazım
İlkay hamile sanırımmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sizler neler yapıyosunuz düğünlerinz oldumuuu

Kızzlarr:3:
kimseden ses yok evde net olmadığı için bende giremiyorum:50:
Biz evleneli ne ara sekiz ay oldu yahu zaman ne cabuk gecmiş:30:
KPSS den hiç iyi bir sonuç gelmedi imkansız yani atanmam :14: ne biçim sınavdı o öyle yaaa:41::41::41::41:
Yani başka bahara kaldı kızlar bende uygun bir iş bakacağım artık...Biraz eşime destek olmam lazım
İlkay hamile sanırımmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sizler neler yapıyosunuz düğünlerinz oldumuuu

Merhaba canım:3:

Evlilik nasıl gidiyor:31:
Hamileyim evet, bi oğluşum olacak ekim başında :49::16:
Benimde puanım düşük geldi:44:hayırlısı olsun..hemen atanmak gibi bi derdim yok..2016 haziran atamalatında bile atansam olur yani ama bakalım olacak mı..

şeyma hoşgeldinn cnmm :) zaman cidden çok hızlı geçiyorrr ben de diorumm evlendm kaç ay geçti die:) neler yapıosun ne var ne yokk? buralar çok sessiz kalmış ben de uzun bir süre hiç gelemedim..

ilkaycımm cnmm benm çok sevndmmm artık az zaman kaldı dimi doğuma da inş sağ salim kucağına alıcaksın:) oğluş geliyormuşş, isim düşündünz mü?

Back