- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.841
evet canımmsiz aynı şehirde miydinizz tatlım gelince rahat görüşebiliyomusunz
ben biliyorumm
Kuzummm Allah kolaylık versin yemekleri okuyunca ağzım sulandıiyi geceler kızlar
yorgunluktan geberiyorum :2: hasta da olacam galiba.
bizim telaş hazırlıklar tam gaz devam ediyor.
Ev temizliği bitti sarma sardık dün bugünde tarhana yoğurduk hamur kestik (çorbalık ve makarna ) köfte yuvarladık nişan için yimekler hazırlıkları da bitti. Baklava yapılcak ama annem onu erken yapmayalım diyor.
Yarın bizim asker çarşıya çıkacak o yüzden onla geçiririm zamanı.
Havalar ciddi manada soğudu bursada yaa :44:
Hazırlıkları tamamlarken bir yandan da sivas yolculuğum için hazırlanıyorum kızlar çok yoruluyorum o yüzden gelemiyorum.
15i akşamda binip gidicem sivastayken gelemem zaten sizlerde ozmnlar kavuşma heyecanıyla gelemezsiniz gelince birbirimize anlatacak çoook şeylerimiz olacak güzel kavuşma anları hasret gidermenin lezzeti
günaydinlar hatunlar oh beee sonunda bende 10 dan geriye düstümbi bitmedi su günler 28 eylülde insAllah yaninda olacagim askerimin
Ladin Mobilya
Kızlar ben ladini çook beğeniyorummm bu takım tam istediğim gibiii uğradıgınızda bakın bi
Hadi yaa:26: bende bu rengi çok sevmiştim.bakayım yanında başka renk kutucukları vardı secenekler neymişseyma modeli cok güzel rengini siyah alma annemlerden biliyorum kiri belli etmez diye aldi ama tozu cok belli ediyor :26: modeli cok güzel ama
Ben askımı ne zaman görücem kim bilir-
Ben askımı ne zaman görücem kim bilir-
Kuzum biz farklı şehirlerdeyiz her ay gördüm gerçi neyse napalım
her ay görmüşsün bak ne güzel ben yemin töreninden beri görmüyorum ya ben napim bizde ayrı şehirlerdeyiz
kocam geliyoooooooooooooorrrrrrrrrr :111::111::111::111::111::111:
:119::119::119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?