351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ben hiçbi iş yapmadım bugün yaaa KONSANTRE OLAMIYORUM

Niye ki canim, tatilden sonra odaklanamadin mi:26:

Bu arada kizlar esimin bataryasina kadin tegmen gelmis ayyy bi cok asker asiliyormus, kendilerine ceki düzen vermisler sanki tavlayabilecekmis gibi komutan yaaa kadin nereye asiliyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu arada kizlar esimin bataryasina kadin tegmen gelmis ayyy bi cok asker asiliyormus, kendilerine ceki düzen vermisler sanki tavlayabilecekmis gibi komutan yaaa kadin nereye asiliyorsun

Sanırım tatilden sonra oldu
Ayy kadın teğmen miii, hahaha demi sanki tavlayabilecekler bu erkekleri anlayamıyorum ya yeter ki kadın görsünler, şimdi onlar askerliği sevmeye başlamışlardırrrrrrrr

Aaay ben suan keske evde olsam diyorum cok sıkıldım bu isyerinden

Kuzum işten ilk ayrıldığım zamanlar "ohh ne güzelmiş evde olmak,hayat bu" diyordum,bir de sınav telaşı vardı ama şimdi 10 saat çalış deseler çalışırım

Umut fakirin ekmeği napsınlar burnundan kıl aldırmaz teğmen

Sanırım tatilden sonra oldu
Ayy kadın teğmen miii, hahaha demi sanki tavlayabilecekler bu erkekleri anlayamıyorum ya yeter ki kadın görsünler, şimdi onlar askerliği sevmeye başlamışlardırrrrrrrr

esim diyorki kadin tegmen geldi, o aksam kogusun yarisi sevgilisiyle telefonda kavga etti kizlar kiskanmislar kadin tegmeni

aynen bizimkinin orda da kadın teğmen varmış hem yaşı küçükmüş hem küstahmış herkes sinir oluyomuşş

esim diyorki kadin tegmen geldi, o aksam kogusun yarisi sevgilisiyle telefonda kavga etti kizlar kiskanmislar kadin tegmeni

Ayy yok artıkteğmen de dünden hazırdınişanlımın olduğu yerde de var,beni kızdırmak için "gidip bir bakayım,muhabbet edeyim "diyor tabi git,azarını işitip gel tekrar ara beni bitanem diyorum

aynen bizimkinin orda da kadın teğmen varmış hem yaşı küçükmüş hem küstahmış herkes sinir oluyomuşş
Buda kustah mi bilmiyorum 24 yaslarinda dedi esim ders anlatiyormus esim bi kac yorum yapmis sorusuna, sanirim orda komutanlara karsi pek fazla cümle kurabilen yok, sonrasinda esime bi kac sey falan sormus
Ayy yok artıkteğmen de dünden hazırdınişanlımın olduğu yerde de var,beni kızdırmak için "gidip bir bakayım,muhabbet edeyim "diyor tabi git,azarını işitip gel tekrar ara beni bitanem diyorum

Ayyy hem korkup hem nasil asilmak istiyorlar bilmiyorum facebookta bile aratmislar kadini, ekleyebileceklermis gibi sende iyi demissin kusum

Kadınlar daha sert ve ukala oluyor diye duymuştum ben de.Ego tavan tabi
ay aslında kadın da haklı o kadar erkekle uğraşmak hiç de kolay değil hele de öyle bi ortamda
yalnızlıktan kafayı yemişler demek ki dünyadaki tek kadın olarak görüyorlar şu an onu ne dersi anlatıyormuş ki:44:

Ayy çok komiklerr yaaa Ama kızlara şaştım doğrusu teğmeni neden kıskanıyolar ki Ne yapsın adamın suçu mu oraya kadın teğmen gelmesi hahaha

Daha çok ararlar onlarabim ilk teğmen olduğunda bulunduğu yerde kadın üsteğmen varmış tabi abim yeni teğmen olmanın şişikliğiyle as üst ilişkisini devreden çıkarmaya çalışmışveee kadın öyle bir haddini bildirmiş ki ilk ve son olmuş o

Bencede sert olmak zorunda, kustahta olabilir hatirlamiyorum, esim söyledi ama unuttum ama esim yorumunda askeriyeyi elestirmis artik nasil bi egitim veriyorsa o esnada zaten orda tuhaf dersler almislar dogum kontrol dahil simdiye kadar gecenlerde kadina siddetle ilgili ders vardi demisti

Ayy çok komiklerr yaaa Ama kızlara şaştım doğrusu teğmeni neden kıskanıyolar ki Ne yapsın adamın suçu mu oraya kadın teğmen gelmesi hahaha
Uzun zamandir kiskanamadim bari tegmenden kiskanayim demislerdir belki

Oooooww abin kayaya carpmis neyse bak öğrenmiş olmus

Azıcık yüz verse olacakları düşünemiyorum bile baş edemez

Allah düşürmesin aman askeriyeyi eleştirmesinn orada biraz tutun çenesini yavv güzel dersler vermişler ama
bu arada sivil kadın memurların hep komutanlarla ilişkisi varmış . yüksek rütbeli albaylar vs. " odama 2 tane kadın gönder " falan diyormuş:26: mini mini eteklerle dolaşıyorlarmış sivil memurlar öyle bi ortamda.. memurların kıyafet yönetmeliğine fln uymuyorlarmış hiç. neler dönüyor yaa orada sinirlerim bozuluyor böyle şeyler duyunca.

Son düzenleme:
Herkes haddini bilecek tabi kadın da haklıben de çok istemiştim teğmen olmayı ama annemleri ikna edememiştim
Kismet kuzum

Benim esim biraz anarsi ruhludur dogrucu davut diyeyim en iyisi gelirken tembihledim zaten bi ay kaldi ceneni tut, eger cenenden dolayi ceza alir bi gun bile uzatirsan affetmem seni dedim, korkmustur safak azaldikca rahatladi heralde

Aaa askeriyede sivil memurlar mi varmis :44: ben askerlik subesine falan girdim esimin evci kagitlarini imzalatirken orda bile görmedim sivil.. kislada varmiymis ki:44:

ooooo:26:hiç duymamıştım.Askeriyenin çivisinin çıktığını biliyordum ama bu kadarı pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…