350 cc kasaltı silikon taktıranlar buraya

mel235

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
125
6
arkadaşlar 350 cc kasaltı silikon taktıranlar yaşadıklarımızı ve göğüslerimizin şuanki genel durumunu.boyumuzu kilomuzu yazarak bilgi alışverişinde bulunalım.

375 cc takıldı bana :) keşke konuyu 300 cc ve üzeri protez taktıranlar diye açsaydın... düz 350 cc taktıran bulman zor. örneğin;

arzum77-400cc
gülbeyaz-325 cc taktırdı.. neyse ben kendi bilgilerimi vereyim;

boyum:170
kilom:52
protez: mentor yuvarlak 375 cc

aynen duz 350 bulman zor.
benım bırınde 350 dıgerınde 375 var.
bırınde meme dokum cok az oldugu ıcın farklı ebatla dengelendı 375 te.

boyum : 174
kilom : 64
sol:350 sağ:375 cc hıgh profıle, yuvarlak, mentor marka pürüzlü yuzey kullanıldı.
temmuz 12 de 3. senemi kutlayacagım :)

sol:350 sağ:375 cc hıgh profıle, yuvarlak, mentor marka pürüzlü yuzey kullanıldı.

haklısınız kızlar aklıma öyle gelmişti aslında.

benimde 350 cc yuvarlak mentor pürüzlü yüzey takıldı. boyum 1.58 kilom 64 benim kilodan biraz fazlam var atmam gereken.benim ameliyatım henüz yeni 10 gün kadar oldu ,sormak istediğim bir şey var.ilk zamanlar göğüsler ödemli ve şiş oluyor biliyorsunuz..bu şişlik gidince göğüs küçülürmü acaba?bugün özellikle kendimde dikkatimi çeken sol göğsümün sağa göğsüme göre küçük durması.göğüslerim küçülür diye korkuyorum.sol göğsümün küçük duruş hali bugün hiç hoşuma gitmedi açıkçası.birde albüm yayınlamak istiyorum aslında görüşlerinizi almak için bunu nasıl yapabilirim.albümü belli kişilerin görebilmesi için.albüm bölümünden ekleyince bütün üyelermi görüyor acaba?
.

Son düzenleme:
benimde 350 cc yuvarlak mentor pürüzlü yüzey takıldı. boyum 1.58 kilom 64 benim kilodan biraz fazlam var atmam gereken.benim ameliyatım henüz yeni 10 gün kadar oldu ,sormak istediğim bir şey var.ilk zamanlar göğüsler ödemli ve şiş oluyor biliyorsunuz..bu şişlik gidince göğüs küçülürmü acaba?bugün özellikle kendimde dikkatimi çeken sol göğsümün sağa göğsüme göre küçük durması.göğüslerim küçülür diye korkuyorum.sol göğsümün küçük duruş hali bugün hiç hoşuma gitmedi açıkçası.birde albüm yayınlamak istiyorum aslında görüşlerinizi almak için bunu nasıl yapabilirim.albümü belli kişilerin görebilmesi için.albüm bölümünden ekleyince bütün üyelermi görüyor acaba?
.

özel album olarak yaptıgında sadece senın arkadas lısten goruyo canım.
350 cc yanı doktorun sana o ebatı amelıyat oncesı gosterdıyse gorduysen buyuklugunu aynen oyle duracak..kasaltı olduysanda bıraz baskı yaptıgı ıcın kas o gordugun boyuttan cok az bı kucuk gelebılır gozune. ama 350 cc guzel bı boyut.
benım hıc yoktan resımlerdekı hale geldı bıraz meme dokunda varsa guzel oldugunu dusunuyorum.
dedıgın gıbı bırasda kılonu verırsen daha seksi durur
bende dukan dıyetıyle 10 kılo verdım vermeyede devam edıyorum.tavsıye ederım dayanabılırsen o dıyetı..
ılk zamanlar zor ama alısıyosun sonra

350 cc yanı doktorun sana o ebatı amelıyat oncesı gosterdıyse gorduysen buyuklugunu aynen oyle duracak..kasaltı olduysanda bıraz baskı yaptıgı ıcın kas o gordugun boyuttan cok az bı kucuk gelebılır gozune. ama 350 cc guzel bı boyut.
benım hıc yoktan resımlerdekı hale geldı bıraz meme dokunda varsa guzel oldugunu dusunuyorum.
bende dukan dıyetıyle 10 kılo verdım vermeyede devam edıyorum.tavsıye ederım dayanabılırsen o dıyetı..

Tşk.ederim gizeml yorumun ve diyet tavsiyen için. araştıracağım.seni arkadaş listeme ekledim albümü yayınlayınca yorumunu bekliyorum.benim önceki halimde var fotoğraflarım onalarıda yayınlarım.şuan bantlar falan var ama yinede yayınlarım bir kaç gün içinde.

375 cc takıldı bana :) keşke konuyu 300 cc ve üzeri protez taktıranlar diye açsaydın... düz 350 cc taktıran bulman zor. örneğin;

arzum77-400cc
gülbeyaz-325 cc taktırdı.. neyse ben kendi bilgilerimi vereyim;

boyum:170
kilom:52
protez: mentor yuvarlak 375 cc

yasemen sen nasıl oldun iyimisin ameliyatından bu yana :)

doktorum ban hiç bir şey göstermedi hatta kullandığı silikonla ilgili herhangi birşeyde vermedi.bu perşembe verecek sanırım öyle söylemişti.ama takılmadan önce silikonu hiç görmeyince de iyi olmuyor tabi görmekte fayda olurdu diye düşünüyorum.

iyiyim canım ancak toparlanıyorum işte... bugün kontrole gittim, durum iyiymiş, masaja devam :))

ben de 25 ocakta oldum tam 2 ayım bugün doldu. 300 cc sağ ve sol. kas altı. boy:1.64 kilo:55 güzel oldu memnunum, amma velakin hala çok çok yumuşak değiller, elleyince de içeride silikon oldugunu anlıyorsun. yani bakınca anlaşılmıyor ama sıkınca sertler.. doktorum masaj vermedi yanlız benim.. ben de birşey yapmıyorum. Ama 6 aya kadar yumuşayacağını söylemişti..

cerrahlarınız sıze kart verıyo protez bılgılerının oldugu..
onları mutlaka alın..onlar garantı belgesı ve onemlı..protezınız oldugu surece memelerınızde onları saklamanız gerekıyo..

yani düşünüyorumda sonuçta göğüs bedeni birden 1 kaç beden büyüyor.Cilt buna nasıl ansızın adapte oluyoki???
AML olupta dru çatlak kremi öneren varmı arkadaşlar... yada tecrübeleriniz neler sizce gerek varmı çatlak önleyici krem felan uygulamaya ... Aklıma takılıyorda...

yani düşünüyorumda sonuçta göğüs bedeni birden 1 kaç beden büyüyor.Cilt buna nasıl ansızın adapte oluyoki???
AML olupta dru çatlak kremi öneren varmı arkadaşlar... yada tecrübeleriniz neler sizce gerek varmı çatlak önleyici krem felan uygulamaya ... Aklıma takılıyorda...

Benimde göğüslerim çok kaşınıyor bazen.çatlıyormu acaba diye düşünmüyor değilim.benim doktorum bebeyağı sürmemi söyledi hergün ama çatlak önleme amaçlımı bilemiyorum.ameliyat yaraları hariç bölgeye uygula dedi.

Benimde göğüslerim çok kaşınıyor bazen.çatlıyormu acaba diye düşünmüyor değilim.benim doktorum bebeyağı sürmemi söyledi hergün ama çatlak önleme amaçlımı bilemiyorum.ameliyat yaraları hariç bölgeye uygula dedi.

Gögüslerdeki kaşınma belirtisi iç taraftaki yaraların,dikişlerin iyiyleşmeye başadıgına işaret eder :KK34: Kesinlikle kaşımamaya çalış canım. Bebe yagı ile gögüslerini ovdugunda gögüs derin nemlenir,yumuşar ve gerginilik azalır.Bu sebepten ötürü rahatlama saglar..Ayrıca bebe yagı ile yapılan ovma masaj gibi olur,gögsündeki sertligi bir nebze azaltır.. :KK34:

Bende bilgilerimi veriyim madem :))

Boyum: 1.68
Kilom: 58-60 Degişiyor..

Ameliyat öncesi meme dokum vardı fakat emzirmelerden dolayı üst lobum boşalmıştı,altta dokum vardı..

Ameliyat öncesi B cup sütyen kullanıyordum.Meme dokum oldugu için kas zarı altı yöntemi uygun görüldü.Emzirmelerden dolayı esnemiş gögsümü dikleştirmek,dolgunlaştırmak için 400cc lik yuvarlak protez kullanıldı.Bu yöntem ve protezle gögüslerim iki beden büyüdü.Şu anda D cup sütyen kullanıyorum ama bazı sütyen modellerinde C cup da olabiliyor..Sütyen bedenim 75 beden..
Sonuç olarak istedigim,hayal ettigim gibi gögüslere sahibim :nazar:
Arkadaş olarak ekledim seni,albümümden fotograflarıma bakabilirsin..:KK34:

Son düzenleme:

merhaba :))

peki sertlik devam ediyor mu yoksa yumuşadı mı göğüslerin ?

bir de high profile ile moderate plus/moderate arasında kalıyorum. seninkiler nasıl duruyor acaba ya :/ görebilmem mümkün mü ki?
haftaya ameliyat olacağım bir aksilik çıkmazsa

bana 10 gün önce 495 cc mentor marka damla protez takıldı.boyum 1.64 kilom 54.su an c cup kullanıyorum.cok buyuk degiller tam istediğim gibi oldu.gögüs altım 75 gögüs cevrem 92 cm oldu

X