- Emoji Skoru
- 441
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi PAPATYAM1974
-
Tekrar merhaba ben dun doktor kontorulndeydim adetimin 12.gunuydu ultrasyonda tek yumurtamin gelistigini gorduk sol taraf 19mm olmustu doktorum bu aksam catlatma ignesi yap dedi ve yarin aksam iliskiye gir dedi sonrasinda da dua et dedi bana :) ve de prontogest vajinal fitili 2 katina cikardi. gunde 2 fitil kullanacaksin dedi cunku endometrium 7cm oldugunu saptadi bu da cok iyi bir deger degilmis embriyonun tutunmasi icin bu nedenle progesteronu yukseltecez dedi. her fitil 400mg ve gunde 2 tane 14 gun boyunca 28 ocakta kan testi yaptir sonucuna bakalim dedi. Gelismeler boyle , folic acide devam , juspirin 81mg devam , cidophage devam. hamile kalirsan cidophage kullanmayi birak dedi. Gecen mevlit gecesinde cok dua ettim, cok tesbih cektim, namaz kildi ayrica hacet namazi da kildim, peygamber efendimize de cok dua ettim ve yattim o gece ruyamda sokakta bir esnaftan cocuk sapkasi ve atkisi beyenip aliyordum sanki erkek cocuk icin olacakmis gibi lacivert renkli uzerinde turuncu cizgiler olanindan secmisitm. bilemiyorum psikolojik mi degil mi ama her sey Allah tan hayirlisi neyse olsun diliyorum
Evet canim sadece 1 kere denedim gecen ay ve harika sonuc aldim hani o catlamadan once sumuksu salgi akintim bile oldu catlamaya hazirdi ani. ama dedigim gibi ben yalnis uyguladim hemen adetimin 1 gunu basladim ve abartili olcude tukettim . bu ay da tutmazsa gelen ay tekrar deneyecem corek otuyla birlikte . dun aksam catlatma ignesi yaptim dun kontrolde yumurtam 19mm buyudugunu gorduk doktorum hemen catlatma ignesi bu aksam yap dedi. yaptik hayirlisiyla insaAllah tutar bu sefer. Yalniz gercekten ben bu tarcin ve bal mucizesine cok sasirmistim deneyin siz de goreceksiniz
şuan çatlatma iğnesi tedavisi uygulayanlar bal tarçın çörekotunu uygulamasın foliküller aşırı derecede uyarıldığında çatlamayıp kistik formlara dönüşebiliyor....Insallah ruyaniz gercege cikar.:))bu arada sogan ve incir kurunu duymustum ama bu bal corekotunu duymadim.merak ettim simdi:))) arastirayim bakalim,belki bu ise yarar:)
siz de hayırlı haberlerle girersiniz foruma inşallah !bana da bir ay kez çatlatma iğnesi tedavisi uygulandı,gebelik olmadı ardından hsg/rahim içi filmi çektirdim.....
bu ay inşallah aksilik olmazsa bal tarçın çörekotunu deniyeceğim.siz ne balı kullandınız,marketten mi temin ettiniz ?çiçek kestane balı hangisini kullandınız?
cicek baliydi kucuk kavanozdakinden almistim en pahali olanindan kokusu da harikaydi bazilari da polen balini da kullaniyormu ayrica ben denemedim bu gidisle herseyi deneyecez gibi :) ruyamda moralim cok iyiydi sapka ve atki secme nedenim de ; kayin validem cocuk montu getirmisti rengi boyle toprak rengi gibiydi ben de montun rengine uysun diye sapka ve atki ariyordum ve sonunda lacivert renklisinden aldim bilinc altimda da erkek cocuk vardi ve benimdi o cocuk . Allah im ruyalari gercek et ne olur
kızlar çatlatma iğnesi tedavisi görenler ; kaçıncı uygulamadalar yazabilirler mi ? hsg çekildiniz mi ayrıca ?
bu ay da olmadi
hayirlisini nasip etsin insallah...
Kizlaarrr gunaydin.nerelerdesiniz?
merhaba papatyam, soğan kürünün 15.günü bugün, ama çok zorlandım, inşallah işe yaramıştır, onun dışında beklemeye devam bu aydan çok ümidim de yok, ağır grip olmuştum, ne kadar değerlendirdik bilmem.
iki arkadaşım peş peşe doğum yaptı, maşallah çok güzel bebekleri oldu...
üçümüzde aynı zamanda istemeye başlamıştık... ne yapalım Allah hayırlısını versin inşallah bizlere de
kızlar! merhaba!
kimsecikler yok mu?
iradecim haberler nasıl ?
kızlar ben dün bal tarçın çörek otu kürüne başladım,ya nasip ya hızırdiyerek!bakalım ne olcek !
bu ay adamakıllı deniyeyim bakalım !bu ay olmazsa önümüzdeki ay aşılamayı deniyeyim diyorum malum yaş kimlikte 39, tüp bebek aşılama vs. nin yasal prosedürü nedir bilmiyorum ama bu saate kadar çocuk işini erteleyip pişmanlık yaşıyorum zaten bir de yasal prosedürü yaştan kaçırırsam kafayı kırarım iyice! çatlak ta olsa iyi kötü bir kafa vardı bir de kırık hale sokup iyice mahvetmeyeyim kendimi
Allah gonlune gore versin arkadasim . Kafana takma Allah buyuk bol bol dua insaAllah hamile kaliriz hepimiz. Ben hala belemedeyim son 8 gun kaldi bakalim ama hicbir belirti yok sanki bu ay da olmayacak gibi. catlatma ignesinden sonra genelde belirtiler olur ama bende bu sefer sifir belirti. gecen ay da catlatma ignesi olmustum bayagi belirtilerim bazen sancilarim da olmustu icim icim seviniyordum var birseyler diye ama olmadi bu ay belirti yok umudum da yok . gelen ay adet olursam bu tarcin bal ve corek otuna en de baslayacam bakalim
allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize,inşallah iradecim güzel haberlerini alırız!
Ben zor günler geçiriyorum , erken menopozdan şüphelenmeye başladım,kimi belirtileri mevcut..pazartesi tahlillerim çıkacak pazartesiyi beklemeyemiyorum...tanrım nerden nerelere geldim bir anda!allah kimceciklerin başına vermesin kıızlar....kanser olsam bundan iyiydi ya.....saha 1 tane bile bebiş yokken ben nasıl kaldıracağım tanrım bu yükü!
Okadar karamsar olma canim yaaa,erken menopoza izin vermiyo doktorlar,ayrica allahtan umit kesilmez,iyi dusun iyi olsun.sonuclari bizede soyle,kafanada fazla dolamamaya calis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?