- Konu Sahibi PAPATYAM1974
-
Bizde de tam tersi.Eşim çok istekli.
Ben bir gebelik yaşadım kısa süreliğine ama 1 şubatta alınmak zorunda kaldı.
o zaman bile çok mutluydu.en çok onun sevinci yarım kaldı diye üzüldüm.
nasip değilmiş.
Hayirlisiyla bizde "hamileyimmmm " :) diye haykiricaz inşallah kızlar. Ben inaniyorum
Hayirlisiyla bizde "hamileyimmmm " :) diye haykiricaz inşallah kızlar. Ben inaniyorum
İlk hamileyim diyen karnına digerlerinin isimlerini yazsın gelin ayakkabısı misali:13: bunu da ben buldum sonra da patladı gitti olsun
Hahaa guzel bi fikir. Neden olmasın
güzel bir fikirmiş tatlım neden olmasın
Iyi pazarlar kizlarrr... bu ayda bi umutla bakladik calismalara :)) hayırlısı olsun hakkimizda.
Günaydın iyi haftalar kızlar. Çalısmalarınızda basarılar diliyorum.kolay gelsin
Anlasilan sen baslamamissin calismalara.
Yeni gelen arkadaslara hos eldiniz diyorum
hayirlisiyla hemen isteyenlere hemen, baska bahara isteyenlere de istedikleri zamana bebek nasip etsin Allah
merhaba canım aslında benim 2 tane yavrum var kızım 22 oğlum 14 yaşında
üçüncüyü istiyorum 17 aydır çalışıyoruz ama nafile inşallah sizde en kısa zamanda
bebişlerinizi alırsınız kucağınıza
Yeni gelen arkadaslara hos geldiniz diyorum
hayirlisiyla hemen isteyenlere hemen, baska bahara isteyenlere de istedikleri zamana bebek nasip etsin Allah
Bende yeni katıldın aranıza hoş bulduk umarım isteyen herkese de bana kısa zamanda rabbim bebek verir
Bende 3.yu isiyorumve kendime cok kiziyorumesim hep istiyordu ben istemiyordum esim rahatsizlaninca onu kirmak istemedim ve simdi herkesten cok ben istiyorum bebisi yasim 35 ilk cocugumu 17 ikinciyi 24 bunuda 35 yasinda basladik calismalara 8aydir bisey yok bakalim allah nasip edicekmi
Selamlar formda cok eski sayilmam ... bende katilmak istedim araniza
Ben 38 yasindayim yurtdisinda yasiyoruz.9 yillik evliyim .. 2012 yilina kadar kendimiz cocuk dusunmedik
hep dogum kontrol hapi kullandim Diana 35.. 2012 eylulde tamamiyle biraktim ama uzerinden zaman gecti
hamile kalamadigimi fark edince doktora gittim 2013 mart gibi bir suru tetkikler kontroller hem benim hem
esim icin hicbirsey cikmadi hersey tertemiz dediler... En son doktorum dediki birde hsgs cekelim hem kanallari gorelim
hemde hamilelik sansini arttirmis oluruz.. 2013 haziraninda cektirdik temmuz ayindan umitliyim dedi veeeeeee
dedigi gibi de oldu .. bir bebegimiz oldu ama maalesef eylulde kaybettik onukalbi durdu fasulyemizin ..
Kotu gunler gecirdim kasim ayinda icimde kalan bir parca fark ettiler onu aldilar ama cok sukur simdi iyiyim.
Subat ta kendiligimden klomen e basladim sonuc negatif cikti ... bu ay tekrardan 2. denememdeyim 01.03 de
basladim.. bakalim nolcak :26:
Yasimi cok kafama takiyorummmm biran once olsun istiyorummmm baska ne yapacagimi bilmiyorum
simdi kizlardan ogrendim ki klomen sinir yapiyormus acayip gerginimmmmm
ben de 39 yaşındayım uzun yıllar çocuk istemedik,bebek sahibi olma kararı alınca doktora gittik genel amaçlı farklı sağlık sorunları yaşadım ve çocuk olayını elimde olmayarak biraz daha ertelemek zorunda kaldık ...her neyse vesselam geldik 39 a. zaman nasıl geçti bunca yıl anlamadım zaten ....sen istemeyince çocuk zaten olmuyor haliyle korunuyorsun ancak sen isteyince ise kader ağlarını örüyor farklı biçimde...ayrıca insan korunmayı bırakınca hemen hamile kalabilirim algısına kapılıyor maalesef ama işte öyle ha deyince olmuyormuş ..hayat kafama vura vuıra bunu öğretti bana...bakalım daha neler öğretecek kafama vura vuraSelamlar formda cok eski sayilmam ... bende katilmak istedim araniza
Ben 38 yasindayim yurtdisinda yasiyoruz.9 yillik evliyim .. 2012 yilina kadar kendimiz cocuk dusunmedik
hep dogum kontrol hapi kullandim Diana 35.. 2012 eylulde tamamiyle biraktim ama uzerinden zaman gecti
hamile kalamadigimi fark edince doktora gittim 2013 mart gibi bir suru tetkikler kontroller hem benim hem
esim icin hicbirsey cikmadi hersey tertemiz dediler... En son doktorum dediki birde hsgs cekelim hem kanallari gorelim
hemde hamilelik sansini arttirmis oluruz.. 2013 haziraninda cektirdik temmuz ayindan umitliyim dedi veeeeeee
dedigi gibi de oldu .. bir bebegimiz oldu ama maalesef eylulde kaybettik onukalbi durdu fasulyemizin ..
Kotu gunler gecirdim kasim ayinda icimde kalan bir parca fark ettiler onu aldilar ama cok sukur simdi iyiyim.
Subat ta kendiligimden klomen e basladim sonuc negatif cikti ... bu ay tekrardan 2. denememdeyim 01.03 de
basladim.. bakalim nolcak :26:
Yasimi cok kafama takiyorummmm biran once olsun istiyorummmm baska ne yapacagimi bilmiyorum
simdi kizlardan ogrendim ki klomen sinir yapiyormus acayip gerginimmmmm
Öncelikle gecmis olsun . Kötü günler geride kalsın Allah'ın izniyle.yasinizi hiç takmayın bence ben 39 yaşındayım ve 3. Cocuğu yapmak istiyorum ve hiç olmayacak diye düşünmedim. Pozitif duşunun öyle olsun .allah herkesin gönlüne göre vesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?