35 yaş ve sonrasında hamile kalmaya çalışanlar varmı?

asotti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
58
1
46
34
İstanbul
herkese merhaba, ne zaman bir sorum olsa bu forumlara bakıyordum, dün aranıza katıldım. 35 yaşında bir bayanım, 8 yıllık evliyim ancak eşimin sayesinde 9 aydır çocuk için çalışmalara başladık. Şu zamana kadar sonuç hüsran, ayrıca gittiğim bir doktor bana tren kaçmak üzere sizin önce tüplerin filminizi çekelim sonra tüp bebeğe yönlendirelim dedi, çok moralim bozuldu, her şeyin bitmek üzere olduğunu hissetmeye başladım, keşke en az 3 yıl önce denemeye başlasaydık daha çok zamanımız kalırdı, eşimle de tartışmaya başladık, ben ne biliyim böyle olacağını dedi bana Neyse sizlerle paylaşmak istedim. Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin. sevgiler

Üzülmeyin tren kaçmış falan değil tıp çok ilerledi..Allah izin verirse sizinde olur elbet ümitsizliğe kapılmayın...bir tanıdığım 43 diğeri 50 yaşında annelik duygusunu tattı üstelik hiç ummadıkları anda..sizin yaşınız geç sayılmaz ama tüm imkanları kullanın..
Bende 3 yıldır istiyorum olmuyor umutla bekliyorum o günü

ben 25 yaşındayım ama bizim bankada bir abla var 36 yaşında karar verdi çocuk yapmaya bir süre uğraştılar tabi ama 39 yaşındayken çok tatlı bir erkek bbek dünyaya getirdi. oğlu şuanda 2 yaşında ve çok çok zeki bir çocuk . bunun gibi çok faza örnek var bu sebepten hiç moralinizi bozmamanızı tavsiye ederim. Allahtan ümidi hiçbirzaman kesmeyin inşallah rabbim eğer hakkınızda hayırlı ise verecektir size ..

selam, bende 38 yaşındayım 1,5 yıldır bizde uğraşıyoruz,bir aşılama oldum tutmadı,kanallarım açık..sorun yok ama olmuyor..sanırım vaktini bekliyor,ocağa kadar olmassa bizde tüp bebeğe yöneleceğiz..kendinizi yıpratmayın bence doktoruda takmayın hiç..Allah nasip ettimi oluyor zaten..hakkımızda hayırlısı..

ilk defa cevap yazıyorum umarım doğru yapıyorumdur :), olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederim, umarım kırklı yaşlarıma kadar beklemem, bu ay başka doktora gitmedim ama eğer önümüzdeki ayda hamile kalamazsam başka bir doktora gideceğim kısmetse, Siz de inşallah hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz

Son düzenleme:

Çok teşekkürler Allah isteyen herkese sağlıklı çocuklar nasip etsin, ama neden bu kadar geç çalışmaya başladık diye moralim bozuluyor, ama ne yapacaksınız çocuğu iki tarafında istemesi gerekiyor diye düşünüp eşimin kararına saygıyla yaklaştım, ama sonra da kızıyorum kaç yıl boşa geçirdiğime, bir de gerçek varki erkekler, eğer problem yoksa uzun zaman baba olabiliyorlar maalesef kadınlar öyle değil

evet en çok biz birbirimizi anlarız sanırım, ben biraz doktor hanımdan yana hayal kırıklığına uğradım, yani önce belki yumurtayı arttıran bir ilaç, sonra yumurta takibi gibi, daha öncesinde denememiz gereken yöntemleri denemeden kestirip attı gibi geldi, neyse zaten başka bir doktora gitmek istiyorum bundan sonra. Kanalları kontrol için çekilen film ağrılı mıydı? yani eğer kendiliğinden olmazsa mutlaka yaptıracağım ama biraz çekiniyorum... Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

ben bayan doktoru tercih etmedim,doktorum erkek ve çok iyi anlayışlı..ben yumurta takibi ve 6 kezde çatlatma iğnesi oldum,yumurta geliştiren klomen ve progestan ilaçlarıyla birlikte..bir kez de aşılama oldum ama tutmadı..rahim filmini anestezili çekindiğim için ağrım olmadı,normal muayenede bile tedirgin olan biriyim ve filmi de o nedenle anestezili çekindim..doktor muayenelerin rahat geçiyorsa anesteziye gerek olmaz sanırım,anestezi olmadan da çektirenler var çünkü..biz bir müddet ara verdik doktor kontrollerine,yine olmassa histeroskobi ve laparoskobi olmayı istiyorum..süreçler bitmiyor ne yazıkki..hakkıımızda hayırlısı inşallah..

doktor sana tren kaçtı mı dedı cnm ne bıçım doktor bu bence sen ılk önce doktorunu deıştır..tıp öyle ılerledıkı 40 lı yaşlarda hamıle kalanda var

35 yaş mı geç annem beni 41 yaşında dogurmuş 30 sene evvelki şartlara göre şuanda 40 yaş üstü hamile çok var

allah nasip etti ise neden olmasın
eskiden 45, 50 yasında doğum yapıyorlarmış tekne kazıntısı diyorlarmış birde

bence olmamamıs için neden yok. yeterki Rabbim ol desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…