35 yaş üstü anne adaylarından tavsiye ve yardımlara ihtiyacım var

Bende bu ay 3 gun gecıktı ama oldum mevsimsel olabilir test yapsan iyi olur

Bende bu ay 3 gun gecıktı ama oldum mevsimsel olabilir test yapsan iyi olur
Sagol cnm hala gelmedi kan tahlili yaptirdim negatif çıktı malesef. Kahverengi akıntı arttı. Şimdi de inş adetim gelir diye dua etmeye başladım Allahım kadın olmak ne zor

Sagol cnm hala gelmedi kan tahlili yaptirdim negatif çıktı malesef. Kahverengi akıntı arttı. Şimdi de inş adetim gelir diye dua etmeye başladım Allahım kadın olmak ne zor
Zor elbette ya her sey senin üstünde sorumluluk psikolojimiz çabuk bozuluyor

merhaba cnm,

cinsiyetleri ne bende 33 yaşındayım 3.bebeği yapmayı düşünüyorum,erkek olmasını istiyorum.
bakalım hayırlısı.

merhaba cnm,

cinsiyetleri ne bende 33 yaşındayım 3.bebeği yapmayı düşünüyorum,erkek olmasını istiyorum.
bakalım hayırlısı.
Ben daha ikiyi bulamadım bende eger doğurabilirsem Aralık varmeyip 2-3 yapcam inşallah tabi Rabbimin nasip ederse

merhaba cnm,

bakalım hayırlısı.
3. ü de kız çok şükür. erkek istemiyordum :)
Rabbim gönlüne göre versin.

Incir yiyom demissin adet duzenin nasıl?

Jannefel yaşını hiç umursama bebeğin olacak sen istiyorsan mutlaka olacaktır böyle düşün. Ben 37 yaşındayım ama görüntüm 30 bile değil ben de kendimi 37 hissetmiyorum bu yüzden. İki yıllık evliyim geçen yaz başında doktora gittim bir sorun mu var incelensin diye Dr yaşımdan dolayı hemen tedaviye başlayalım vs konuştu ben çok üzüldüm eşime bizim hiç çocuğumuz olmayacak mı diye ağladım hatta sonra günlük hayat devam ederken artık tedavi başlasın Dr a gideyim diye regl beklerken hamile olduğumu öğrendim malesef 9 haftalıkken kaybettim. Kalbi durdu bebeğimin. Ondan beri çeşitli kürler ile hormonlarımı düzenlemeye çalışıyorum. Ben artık bebek sahibi olmak için 35 sonrası çok zor vb açıklamalara inanmıyorum. İstersen neden olmasın sen kendine iyi bak sağlığını iyi koru inşallah en kısa sürede de bebeğin gelir. Rahat ol sende de bebek sahibi olmak için gereken her şey var. Bu arada aşılama bana sadece eşinin sperm hızı düşükse mantıklı geliyor çünkü normal ilişkiden bir farkı yok boşuna strese girmek gibi geliyor bana.

Merhaba canım geçen sürede gelişme oldu mu merak ettim ne durumdasın Asimisa ? Aşılama konusunda haklıymışsın denediğimize değmedi 10 gün iğne yaptırıp normal seyrederken Dr yumurtanın erken çatlayıp gittiğini söyledi işlemi iptal etti büyük hüsran... neye ugramadigimizi anlamadık. Umarim sizlerde güzel haberler vardır? Ebrarr60

Slm herkese benim 7 haftalık bebeğim kini atmayıp karnımda öldü.Bugün kürtaj olcam ve korkuyorum

Slm herkese benim 7 haftalık bebeğim kini atmayıp karnımda öldü.Bugün kürtaj olcam ve korkuyorum
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm korkma o işlem anestezili diye biliyorum bir an önce yapılması sağlığın için çok gerekli. Allah yardımcın olsun

Özelde yaptırılan devlette nasıl yapıyorlar bir bilginiz var mı
Bence devlette de anestezilidir kürtaj kazıma demek. Ben polip aldirmistim ona da kürtaj diyorlar rahimdeki polipi kaziyorlar aynı işlem sanırım. 10 dakikada biter anlamazsın canım içinde kalması çok tehlikeli kalbi atmadigina emin misin? Dr mu söyledi kürtaj olacagini? Kesinse hemen yaptır tabii. Bak hamile kalabiliyorsun inan bu da çok önemli. Her zaman kalabileceğini gosterir bu

Özelde yaptırılan devlette nasıl yapıyorlar bir bilginiz var mı

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

BEN MARTTA KÜRTAJ OLDUM TIP FAKÜLTESİNDE ANESTEZİ İLE HİÇBİRYEL ANLAMADIM
RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN TEZ VAKİTTE İNŞALLAH

MERHABALAR BENDE 39 YAŞINDAYIM BİR AY SONRA 40 OLACAĞIM
OĞLUM 9 YAŞINDA
BEN 4,5 YILDAN SONRA İKİNCİ KEZ ŞUBATTA GEBE KALDIM MARTTA DIŞ GEBELİK OLDUĞU ANLAŞILDI KÜRTAJ VE İĞNE İLE GEBELİK SONLANDIRILDI

DENEMEYE DEVAM EDİYORUZ HAYIRLISI ALLAHTAN İNŞALLAH İKİNCİ KEZ ANNE OLMAYI BANA VE BENİM GİBİ EVLAD İSTEYEN HERKESE NASİP EDİR SAĞLIKLA VE HAYIRLISI İLE İNŞALLAH

Geçmiş olsun. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Aradan belli bir süre geçmiş; merak ettim hamile kaldınız mı? Ben de Haziran'da 36 oluyorum. Adetlerim hep çok düzenli oldu. Belki 10 yıldan sonra ilk defa 2 gün geciktim. 2 yıllık evliyiz ve eşimin ilk evliliğinden 9 yaşında (temmuzda 10 olacak) dünyalar tatlısı bir oğlu var. Muayenelerim (zaten her yıl olurum 25 yaşımdan beri) gayet iyi çıkıyor. Eşim (klasik Türk erkeği modunda) "ben süperim, zaten bir oğlum oldu" şeklinde takılıyor; ancak ilk babalığından beri işi gereği iş yemeklerinde ve özel hayatında yoğun alkol ve sigara kullanımı oldu. Ben ona " hee canım; ama o o zamandı" diyerek zorla sperm testine ikna ettim.Kendince herşey normal, ama bence hareketli sperm sayısı az(%4 altı). İkimiz de istiyoruz; hatta oğlu da kardeş istiyor; ancak onun bu gevşekliği beni bazen deli ediyor. İki yıldır ilk defa ilişkiyi yumurtlama dönemine denk getirdik; çünkü neredeyse her ay yurt dışı iş seyahati vardı ve şaka gibi hep yumurtlama dönemime denk geliyordu. Elbette işin içinde durmadan torun soran ebeveynler de var ve bu durumda stresten uzak kalmak imkansız gibi... İstediğin kadar düşünmemeye çalış; herkes pat diye kafana vuruyor sürekli maalesef.

Bu nedenle sende işler nasıl gelişti merak ediyorum.

merhaba,
incir kürünün nasıl olduğunu paylaşabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…