ya kizlar bende aslinda hamis kalmak sorun degil… daha cok sonrasi… 4 düsük yasadim ben :sinifsinif:
insallah bir daha yasamam… kimse yasamasin
canım çok geçmiş olsun. inşallah bir daha tekrarlanmaz da bebişine kavuşursun biran önce :Saruboceq:
kaç haftalıkken yaşadın düşükleri, erken mi?
ben de 2 defa kimyasal gebelik yaşadığımı düşünüyorum ama doktora gitmedim o yüzden çok da emin değilim, her 2 seferde de 1 hafta civarında geciken kanama, 1 pozitif idrar testi ve tam kan testine gidecekken başlayan kanama yaşadım, ama kimyasal gebelik midir nedir bilemiyorum...
doğru söylüyorsun canım, yaş ilerledikçe bu işler zorlaşıyor maalesef... evlenirken de biliyordum bunu gerçi ama en geç 1 yılda hamile kalırım diyordum, öyle dediğim gibi kolay olmuyormuş onu öğrendim yerimseniben
demek kızın var ve kardeş istiyor, ay yerim ben onu yaa zemuszemus kaç yaşında kızın canım?
bencede ablasıyla arası çok çok uzun olmadan kardeşinin de gelmesi iyi olur ama ah şu vücutlarımız şu bebiş konusunda bizim istediğimiz zaman bir he deseler ne kadar güzel oalcak :icecream:
bu arada birşey soracam canım bu tiroidin az çalışması genetik birşeymidir neden dersen benim annemde de var bu rahatsızlık acaba beni de etkiliyor olabilir mi bir şekilde?