35.hafta kizim 2100 gr gelisimi geriden gelen anneler morale ihtiyacim var :((

mineliko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
71
22
37
Merhaba kızlar,
35 +4 haftalık geneyim.35.hafta kontrolünde bebek 2100 gr kalmış 33.haftadan sonra sadece 70 gr kilo almıştı.karin cevresi 32+4 'te kalmış. Bu şekilde dogum yapan ya da gebelik geçiren var mı acaba çok moralim bozuk. Ilk kizimda gerçi 38.haftada 2600 doğmuştu ama insan yinede tedirgin oluyor. Suyu vs iyi dedi doktor.

Ben doğum yapmadım çok şükür şimdilik gelişimleri geride de değil ama kilo hesaplamasi zaten baş karın ve uyluk kemiği ölçümlerine göre yapılıyor. Ultrasonda 1 mm 1 gün fark çıkartıyor. Bebeğin pozisyonu vs her seferinde aynı olmuyor dolayısıyla her ölçüm de aynı olmuyor. Kilosu gayet iyi bence takılmayın organ gelişimi iyiyse sağlıkla doğar Allah'ın izniyle.

gebeliğimde son ayda kilosunda ilerleme olmuştu. Aynı şekilde bende son ayda kilo artışı yaşamıştım

Kaşar peyniri muz kilo aldırıyor diye duymuştum

Boyu ve baş uyumlu karin cevresi geride kalmış.suyu vs iyi cıktı çok şükür ama 2 haftada 70 gr almış olması canımı sıktı 2500 'ün üzerine cikmaliyiz dedi doktor umarım toparlar doğuma kadar

Boyu ve baş uyumlu karin cevresi geride kalmış.suyu vs iyi cıktı çok şükür ama 2 haftada 70 gr almış olması canımı sıktı 2500 'ün üzerine cikmaliyiz dedi doktor umarım toparlar doğuma kadar
Toplar canım merak etme. Kaşar bebeğe anne karnında çok kilo aldırıyormuş sonraki kontrole kadar bolca ye.

ben de 34 haftalik hamileyim. gecen ay benzer seyler duydum doktorumdan.hatta kontrole erken cagirdi bu yuzden. 3 hafta sonraki kontrolde arayi kapatmistik.

doktorum, haftada 2 kez mutlaka yesil mercimek yememi, her gun kasar peyniri, muz, yogurt, maden suyu tuketmemi soyledi. gercekten ise yaradi.

insallah haftasini yakalar bebeginiz. saglikla gelsinler:)

Çok sevindim maşallah:) umarım 10 unda tekrar kontrolüm var insallah arayı kapatmış oluruz âmin insallah hepsi sağlıkla gelsin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…