- Konu Sahibi ayse_firuzemm
-
benim o hafif çift çizgiler bir yada iki saat sonra çıktı.ama ilk anda ikinci çizginin yeri belli oluyordu.sanırım bu hamile olmasanda çoğu testte böyle çıkıyor.
kaldığım ilçede beta hcg yoktu.ve ile gitmem gerekiyordu.idrardada net çıkmayınca bir de adet olunca kan testi yaptırmadım.
adetim 5 gün sürdü.ama çok az çamur gibi ve sancılıydı.normalde hiç sancı çekmezdim.üşüttüm diye tahmin ediyorum.ve de idrarda tortular vardı.
bir daha da test yapmadım.bazen aklıma geliyor bir daha test yapsammı diye ama her seferinde negatif görmekten yorulduğum için yapmıyorum.
ve şu anda en ufak bir gebelik belirtisi de yok.o yaşadığım kramplarda sanırım adetim zorlanarak oldu o yüzden.
yani umudum kalmadı hiç.hamile olmadığımı düşünüyorum
iyi dileklerin içinde teşekkür ederim.RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
Merhaba arkadaslar
31 gunde regl oluyorum Sat 10 Ekımdı 14 kasımda heyecanla kan testı yaptırdım ve negatıf cıktı ama ben kendımı cok hamıle gıbı hıssedıyordum uzulmustum tabıı kafamda cok kurdugum ıcın regl olamıyorum dıyordum ıcımden bı ses ıdrar testı yapmamı soyledı 21 kasımda ıdrar testı yaptım 2. cızgı bıraz sılık cıktı hemen 22 sınde kan testıne gıttım dogal olarak 6 haftalık hamıle olmam lazım dı ama ultrasando cıkmadı durumu anlattım ve gec dollenme olabılecegını soyledı dr hemen kan testı yaptırdım ve 590,5 cıktı yanı ancak 3 haftalık felan olması lazımdı su anda 9+5 ım rabbıme sukurler olsun umudunuzu kaybetmeyın adet tarıhınıze gore hesaplayıpta kese olurmamıs bebek yok kurtaj dıyenlere sakın kulak asmayın ben asmıs olasaydım bebegım olmayacaktı sımdı rabbım ısteyen herekse nasıp etsın
ben ıdrarımdakı tortularla hamıle kaldıgımı anladım arkadasım aksatma ne olur
tebrik ederim canım, sağlıkla kucağına alırsın inşaallahdarısı buradaki tüm bebek isteyenlere olsun inşaallah
dediklerin kafama takılmadı değil:26:
bir ihtimalde olsa birazdan dışarı çıkıcam test alıcam.yinede bir bakayım.
olur ki varsa Allah korusun soğan kürü yapıyorum bir zarar olmasın.
ilgin için çok teşekkür ederim
canım testi yineledin mi?son durum nedir
canım merak ettim test yaptın mı?
Merhaba arkadaslar
31 gunde regl oluyorum Sat 10 Ekımdı 14 kasımda heyecanla kan testı yaptırdım ve negatıf cıktı ama ben kendımı cok hamıle gıbı hıssedıyordum uzulmustum tabıı kafamda cok kurdugum ıcın regl olamıyorum dıyordum ıcımden bı ses ıdrar testı yapmamı soyledı 21 kasımda ıdrar testı yaptım 2. cızgı bıraz sılık cıktı hemen 22 sınde kan testıne gıttım dogal olarak 6 haftalık hamıle olmam lazım dı ama ultrasando cıkmadı durumu anlattım ve gec dollenme olabılecegını soyledı dr hemen kan testı yaptırdım ve 590,5 cıktı yanı ancak 3 haftalık felan olması lazımdı su anda 9+5 ım rabbıme sukurler olsun umudunuzu kaybetmeyın adet tarıhınıze gore hesaplayıpta kese olurmamıs bebek yok kurtaj dıyenlere sakın kulak asmayın ben asmıs olasaydım bebegım olmayacaktı sımdı rabbım ısteyen herekse nasıp etsın
canım neden öyle dedin hiç belli olmaz ki RABBİM bilir.
inşaallah süpriz olur yeni yıldan önce
maalesef canım öyle bi sürpriz yokyine tek çıktı...
canım senn kac gün gecti regl
hayır canım yenılemedım..dün sulu akıntımın ıcınde hafıf kahverengı leke oldu..dedım kesın adet olacam bosuna test yapmım..ama hala gelen gıden yok...umutsuzluk bas gösterıyor yanı
bi idrar testi daha yapsana o zaman belki vardır :)
canım sogan kuru adet bıtımınde baslanmıyormu gec kalmıssın sankı ıdrar testıne cok guvenme derım benımkı kanda bıle cıkmadı Tabbım hıc bırımızın kucagını bos bıraksın hayırlısı ıle sanada bı evlat nasıp etsın ıns
maalesef canım öyle bi sürpriz yokyine tek çıktı...
8gün geçmişti ama sonrasında lekelenme ve 3 gün boyunca az ve ağrılı adet gördüm. ama sonucunda olmadığını bugün ki yaptığım testle kesinleştirdim.
sat 30 kasımdı bat ise 1 ocak 32 33 günde adet oluyorum.
bugün akşam 4 gibi test yaptım böyle çıktı sonuç nedir kızlar umutlanıp hüsrana uğramak istemiyorum bir de siz yormlayın istedim.
pozitif mi sizce?
her ay bekliyorum miniğimi. annesinin karnına yerleşecek diye. bu ayda öylece bekledim. şimdi hiç bir hamilelik belirtisi olmamasıyla yine yıkılmaya başladım. her ay büyük yorgunluklarla yolculuk ediyor ruh halim. en başta çok büyük heyecan. sonra çok büyük bir boşluk. adetlerim düzensiz. her ay bekliyorum yine de. ocakta da bekleyeceğim, şubatta da.. umutsuzluğa kapılmamaya gayret ederek dün gece yine diledim Allahtan her gece dilediğim gibi. bazen istemiyormuşum, rahatım bozulacakmış numarası yapıyorum kendime ama yemiyorum. öyle bekliyorum ki onun gelişini midemde kelebekler uçuyor hiç belirti olmasa da. Allahım versin isteyenlere ve bana da.... Çok istiyorum yalnızlığım onunla sona erecek..
evet hemen çıktı bu sabah tekrarladım testi bundan biraz daha koyu renkli oldu.
Allah büyüktür,dayanamıcam sanırım bgn kan testine gitcem,
teşekkür ederim cvp için
Allah kimseye evlat aratmasın çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?